pycia Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Super zdjęcia i psinka prześliczna :) pozdrawiamy Quote
Evelynkaa Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 westie_justa napisał(a):z jednym, ma zatkany kanał nosowo-łzowy i przez to cieknie jej rdzawa ropa trzeba jej to przetkać u okulisty Nie rób tego zabiegu ;/ szkoda psiaka znieczulać a zabieg podobno jest żmudny bo problem powraca. Czy na pewno masz zbadane kanaliki? a nie łzawią oczka np z powodu alergii? Quote
Yuveza Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Wątpię żeby to była alergia, cieknie jej z jednego oka:-( ma dość przekrwione i mruży. Byłam u weta (pierwszego) powiedzał że to zap. spojówki, dał mi kropelki nic nie pomogło, później tabletki też nic, i w końcu poszłam do fryza a ta babka jest też wetem (drugi wet) i powiedziała że ma zatkany kanał nosowo-łzowy i przez to zap. spojówki i podała mi okulistę w Warszawie. To chyba jedyna nadzieja na prawidłowy stan oka. Quote
Qeeriefire Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 W końcu zaglądnełam , więc witam ! Doti jest cudna , taka biała w porównaniu do mojej:evil_lol: Pozdrawiam serdecznie Justyna i Nela Quote
Yuveza Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Dziękuję w imieniu Doti i zapraszam do moich czarnuchów http://www.dogomania.pl/threads/198630-....Galeria-Sary-i-Axla.... ;) Quote
Angelka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Do Garncarza cie pokierowała? To specjalista od okulistyki psiej :) Quote
Yuveza Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Nie, na ulice Bartycką ale muszę się dopytać bo zapomniałam konkretnie numeru;) A jak tam maluszki? Quote
Yuveza Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Wiesz już ile będzie?;) I wycałuj brzuchal od nas:D Quote
barberry Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='westie_justa']Nie, na ulice Bartycką ale muszę się dopytać bo zapomniałam konkretnie numeru;) A jak tam maluszki? Hm, to bardzo blisko Garncarza. Może coś się tej Pani pomyliło lub podała Ci w przyblizeniu? Radzę Ci pojechać tu: http://www.garncarz.pl/ nie narażą psiaka na niepotrzebny zabieg. [SIZE="1"]Zobacz sobie na mapce, że to zaraz obok bartyckiej. Tak czy inaczej biedna piesa :( wyściskać od Lilo! :D Quote
Angelka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Tez jestem za Garncarzem:) Suri wycałowana:) ile szczeniorków to nie wiem bo wetka powiedziała, że USG często fałszuje wynik,ale jest na pewno więcej niż 2 :) Maluchy dają czadu jak Suri leży na boku to cały brzuch się rusza:)) Quote
Guest papillonek Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Angelka napisał(a):Tez jestem za Garncarzem:) Suri wycałowana:) ile szczeniorków to nie wiem bo wetka powiedziała, że USG często fałszuje wynik,ale jest na pewno więcej niż 2 :) Maluchy dają czadu jak Suri leży na boku to cały brzuch się rusza:)) Zazdroszcze Ci tych małych.Sonia o dziwo nie miała rodzeństwa i nie miałam nawet z czego wybierać. Też bym chciała szczeniaki,ale nie będę rozmnażać pseudo papillonów ;) Quote
Yuveza Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 papillonek napisał(a):Zazdroszcze Ci tych małych.Sonia o dziwo nie miała rodzeństwa i nie miałam nawet z czego wybierać. Też bym chciała szczeniaki,ale nie będę rozmnażać pseudo papillonów ;) Jak to pseudo? przecież jest rasowa- chodzi Ci o wystawy?;) Też chciałam szczeniaki ale, nie i też nie będę narażała Dotki;) A no chyba do garncarza skoro radzicie:D Quote
xHopeless Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Dziękujemy za życzenia! :* Doti ma dokładnie taki sam sposób leżenia na brzuchu jak moja Ginny! Ucałuj :) Quote
Yuveza Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Ucałuje, te leżenie na brzuchu to chyba rodzinne u westów:D Quote
Pieseczkowo Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Stała pozycja westików a nawet nie wiem czy nie większosci terierków :p Quote
Yuveza Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Oj pomyliłam się chodziło mi o leżenie na plecach:P sorry, na żabkę to Dota nie leży Quote
Saththa Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 A więc trafiła i tutaj :) Witam się;) http://img6.imageshack.us/img6/3546/dsc02029r.jpg Ale jej wygodnie hehehe, nie za dobrze jej? :evil_lol::evil_lol: Śliczna psinka;) i dobzre, że ma kolorowy kubraczek bo jakby w zaspę wpadła jakąś to byś jej nie znalazła :razz: Pogłacz suńke ode mnie;) Quote
Yuveza Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Dziękujemy! Tak, ma straszną wygodę:) A w następnym tygodniu przyjdzie kombinezon, też różowy:evil_lol: Pogłaszczę, i zaraz idę do Ciebie;) Quote
Yuveza Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"]Dzisiejszy spacerek-[SIZE="2"]zdjęcia nowym aparatem:evil_lol: [/FONT] Quote
Recommended Posts