Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

westie_justa napisał(a):
z jednym, ma zatkany kanał nosowo-łzowy i przez to cieknie jej rdzawa ropa trzeba jej to przetkać u okulisty

Nie rób tego zabiegu ;/ szkoda psiaka znieczulać a zabieg podobno jest żmudny bo problem powraca. Czy na pewno masz zbadane kanaliki? a nie łzawią oczka np z powodu alergii?

Posted

Wątpię żeby to była alergia, cieknie jej z jednego oka:-( ma dość przekrwione i mruży. Byłam u weta (pierwszego) powiedzał że to zap. spojówki, dał mi kropelki nic nie pomogło, później tabletki też nic, i w końcu poszłam do fryza a ta babka jest też wetem (drugi wet) i powiedziała że ma zatkany kanał nosowo-łzowy i przez to zap. spojówki i podała mi okulistę w Warszawie.
To chyba jedyna nadzieja na prawidłowy stan oka.

Posted

[quote name='westie_justa']Nie, na ulice Bartycką ale muszę się dopytać bo zapomniałam konkretnie numeru;)
A jak tam maluszki?

Hm, to bardzo blisko Garncarza. Może coś się tej Pani pomyliło lub podała Ci w przyblizeniu?
Radzę Ci pojechać tu: http://www.garncarz.pl/ nie narażą psiaka na niepotrzebny zabieg. [SIZE="1"]Zobacz sobie na mapce, że to zaraz obok bartyckiej.

Tak czy inaczej biedna piesa :( wyściskać od Lilo! :D

Posted

Tez jestem za Garncarzem:)
Suri wycałowana:) ile szczeniorków to nie wiem bo wetka powiedziała, że USG często fałszuje wynik,ale jest na pewno więcej niż 2 :)
Maluchy dają czadu jak Suri leży na boku to cały brzuch się rusza:))

Guest papillonek
Posted

Angelka napisał(a):
Tez jestem za Garncarzem:)
Suri wycałowana:) ile szczeniorków to nie wiem bo wetka powiedziała, że USG często fałszuje wynik,ale jest na pewno więcej niż 2 :)
Maluchy dają czadu jak Suri leży na boku to cały brzuch się rusza:))

Zazdroszcze Ci tych małych.Sonia o dziwo nie miała rodzeństwa i nie miałam nawet z czego wybierać.
Też bym chciała szczeniaki,ale nie będę rozmnażać pseudo papillonów ;)

Posted

papillonek napisał(a):
Zazdroszcze Ci tych małych.Sonia o dziwo nie miała rodzeństwa i nie miałam nawet z czego wybierać.
Też bym chciała szczeniaki,ale nie będę rozmnażać pseudo papillonów ;)

Jak to pseudo? przecież jest rasowa- chodzi Ci o wystawy?;)
Też chciałam szczeniaki ale, nie i też nie będę narażała Dotki;)

A no chyba do garncarza skoro radzicie:D