Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

[quote name='Saththa']Dziękuję, alez mnie zaszczyt kopnął no;)

Ale fajnie;) a jaki ogonek rozpedzony;) A jakie tło do kręcenia, niebieskie niebo;) Cudnie;)
Dzięki:), oczywiscie z opóźnieniem odpowiadam
ale mam nawet foty

Posted

[quote name='Sonka95']Śliczne fotki :) http://psychooodog.files.wordpress.com/2013/05/mg_1004-kopia.jpg?w=800
:)
[quote name='motyleqq']zastanawiałam się już co się z Tobą stało!
Nic :lol: przecież ja zyje w symbiozie z komputerem all the time :lol: tylko jakoś tak zastało mi sie w pisaniu i krążeniu po wątkach
[quote name='Pixeloza']http://psychooodog.files.wordpress.com/2013/05/mg_1004-kopia.jpg?w=800 - widzę, że nie tylko Pixel lubi patrzeć na świat do góry nogami :evil_lol:
Tak najfajniej :P

to jeszcze zaproszę na odnowiony blog i nowy post;)
http://psychooodog.wordpress.com/

i jeszcze gnioty gniotyy

Posted

[quote name='Luzia']To kupuj szybciej :lol:[/QUOTE]
łatwo mówic :P
[quote name='betty_labrador']a wrzosy to przypadkiem nie sa na jesień? :diabloti:[/QUOTE]
No fioletowe na jesień, ale są cały czas :lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']Tzn , że jak sa cały czas? na zdjęciach? :eviltong:[/QUOTE]
Nie no że są, rosną cały czas, w sensie krzaki :evil_lol: bo teraz nie wiem o czym mówisz :roflt:

Posted

[quote name='westie_justa']Nie no że są, rosną cały czas, w sensie krzaki :evil_lol: bo teraz nie wiem o czym mówisz :roflt:[/QUOTE]

a krzaki :D ale to bez tych fioletowych kwiatuszków tak? :D

a miałam na myśli, że rosną cały czas na fioletowo na zdjęciach :lol: :evil_lol: (bo już wiosna a TY dajesz wrzosy :P choć nei widać koloru :D )

Posted

[quote name='betty_labrador']a krzaki :D ale to bez tych fioletowych kwiatuszków tak? :D

a miałam na myśli, że rosną cały czas na fioletowo na zdjęciach :lol: :evil_lol: (bo już wiosna a TY dajesz wrzosy :P choć nei widać koloru :D )[/QUOTE]
Aaaa no to nie, skąd, nic fioletowego nie ma teraz :evil_lol: chodziło mi o wrzos ogólnie jako krzak :lol:

Posted

[quote name='westie_justa']Aaaa no to nie, skąd, nic fioletowego nie ma teraz :evil_lol: chodziło mi o wrzos ogólnie jako krzak :lol:[/QUOTE]

aha aha :D to to na zdjeciach to krzaki bez fioletu rozumiem :lol: (sie dogadamy w końcu :evil_lol:)

Coś bazgrasz ostatnio? :razz:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='betty_labrador']aha aha :D to to na zdjeciach to krzaki bez fioletu rozumiem :lol: (sie dogadamy w końcu :evil_lol:)

Coś bazgrasz ostatnio? :razz:[/QUOTE]
No wlasnie ostatnio jakos tak mniej;)

Ale, ale! uwaga, mam ZDJĘCIA, ktoś chętny?