angineuuka Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 to wtedy mnie nie było a z fejsa mi nie wystarczają :lol: Quote
Yuveza Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='Angi']to wtedy mnie nie było a z fejsa mi nie wystarczają :lol: to sie proszę cofnąć stronkę :diabloti: Masz nawet LINKA Quote
Yuveza Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='Angi']MAŁO! :lol:[/QUOTE] dżizas... no nie dogodzi.:lol: Quote
Yuveza Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Doć ma już maleńki słodziutki łepek i nie śmierdzi już brudnym burkiem :loveu: chciałam nagrać w lesie część materiałów na film, ale są takie duże zaspy w cholere i pies mi się gubi :grins: Dogram w domu reszte w najblizszym czasie, a zdjecia moze jutro jak wezme aparat i założę rękawiczki. Quote
chi23 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Pies się gubi, no, w róż ubrałaś i jeszcze się gubi ;p Quote
zaba14 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Świetne zimowe foty ;) w różowej bluzie ;) Quote
Yuveza Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='chi23']Pies się gubi, no, w róż ubrałaś i jeszcze się gubi ;p[/QUOTE] [quote name='Angi']no, to nie możliwe :lol:[/QUOTE] nie gubi się mi, tylko sama sie tam gdzies topi w zaspach:eviltong: [quote name='zaba14']Świetne zimowe foty ;) w różowej bluzie ;)[/QUOTE] Nie da się ukryć :lol: dzięki;) Quote
Yuveza Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 O ja pier.. dzielę, fak fak fak DOŚĆ! Nie polecam oglądać a tym bardziej czytac pierwszych stron galerii :scared::diabloti: Quote
rashelek Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Moim faworytem bezzmiennie zostaje http://img268.imageshack.us/img268/6913/dsc017520.jpg czyli łysy west i jego łańcuch :diabloti: Quote
Kasi i Lena Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='rashelek']Moim faworytem bezzmiennie zostaje http://img268.imageshack.us/img268/6913/dsc017520.jpg czyli łysy west i jego łańcuch :diabloti: Moim też, moim też:loveu::diabloti: Quote
Victoria Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='westie_justa']DOŚĆ! Nie polecam oglądać a tym bardziej czytac pierwszych stron galerii :scared::diabloti:[/QUOTE] wlasnie wczoraj oglądałam Wasza galerie od samego początku xd rzeczywiscie teraz wyglada znacznie lepiej:lol: Quote
Bejkowa Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 No , muszę przyznać że uśmiałam się czytając pierwsze strony galerii :diabloti: Quote
Yuveza Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Aleksandra95']Zdecydowanie teraz wygląda lepiej :) No co ty nie powiesz :lol: [quote name='Illusion']Wow, niezła zmiana! :) Na lepsze całe szczęscie;) [quote name='rashelek']Moim faworytem bezzmiennie zostaje http://img268.imageshack.us/img268/6913/dsc017520.jpg czyli łysy west i jego łańcuch :diabloti: [quote name='Kasi i Lena']Moim też, moim też:loveu::diabloti: Jesteście okrótne :evil_lol: [quote name='Victoria']wlasnie wczoraj oglądałam Wasza galerie od samego początku xd rzeczywiscie teraz wyglada znacznie lepiej:lol: [quote name='monisiaxp']się Dotka zmieniła ^^ Nie da się ukryć :mdleje: [quote name='Bejkowa']No , muszę przyznać że uśmiałam się czytając pierwsze strony galerii :diabloti: Wyjdź!:diabloti: Quote
Ty$ka Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 :evilbat: Jaki oblech :evil_lol: Dobrze, że wróciłaś na właściwą drogę i zajęłaś się Doti jak należy :evil_lol::eviltong: Quote
Saththa Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Uuuuuua Cudne zdjęcia :) Fajna bluza, ja tam różu nie lubię ale ona cudnie wygląda;) Na białym i czarnym fajnie róż wygląda:) Quote
Yuveza Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Ty$ka']:evilbat: Jaki oblech :evil_lol: Dobrze, że wróciłaś na właściwą drogę i zajęłaś się Doti jak należy :evil_lol::eviltong: weeź masakra :diabloti: I chwała dogo za to:roflt: [quote name='Saththa']Uuuuuua Cudne zdjęcia :) Fajna bluza, ja tam różu nie lubię ale ona cudnie wygląda;) Na białym i czarnym fajnie róż wygląda:) Ja też nie, uwierz :diabloti: Dzięki:) mam z dzisiaj gnioty, juz mnie wkurza ten obiektyw. Quote
Victoria Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Łańcuszek na taki mroz?!? Jak moglas.. nie masz serca :diabloti: Quote
Ty$ka Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Ale fajne ubranko. Podkreśli w Doti kobiecość :lol: A jaki masz obiektyw? ;) Quote
Recommended Posts