Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
od tygodnia zabieram sie z dora za to i nie wiem jak :D

robisz z psem akuku:), tylko że palce kierujesz do środka, tak zeby stopy palcami prawie się dotykały(strasznie mnie później bolały ale J. szybko się nauczył) ja wcześniej wprowadziłam komende na stawanie na czymś przednimi łapami więc gdy już było akuku wydawałam komende a on automatycznie szukał na czym ma postawić, na początku miał opory ale po kilku próbach się przekonał. później jak już stawał na stopach ale skierowanych do środka powoli stopy ustawiałam do pozycji normalnej:) i doszłam do normalnego stania;) tyle

no ale ja mam łatwo bo J. jest nieduży więc spokojnie mi się między nogami nawet stopami złączonymi zmieści:)

przepraszam za off Justyna:)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kirinna napisał(a):
robisz z psem akuku:), tylko że palce kierujesz do środka, tak zeby stopy palcami prawie się dotykały(strasznie mnie później bolały ale J. szybko się nauczył) ja wcześniej wprowadziłam komende na stawanie na czymś przednimi łapami więc gdy już było akuku wydawałam komende a on automatycznie szukał na czym ma postawić, na początku miał opory ale po kilku próbach się przekonał. później jak już stawał na stopach ale skierowanych do środka powoli stopy ustawiałam do pozycji normalnej:) i doszłam do normalnego stania;) tyle

no ale ja mam łatwo bo J. jest nieduży więc spokojnie mi się między nogami nawet stopami złączonymi zmieści:)

przepraszam za off Justyna:)

Dziękuję, spróbuję :) tylko, że ona ma opory w tym żeby postawić łapy na moich stopach :/
bo na książkę, czy pudełko jest ok ;)

Posted (edited)

HexaWHWT napisał(a):
Laska Ty glany nosisz widzę! :D
Graaaaatki i czekam na masę zdjęć! ;)
Wesołej resztki świąt jeszcze życzę! :x-mas:

yhym;)

No jak mnie koncepcja nadjdzie to cos porobie, w piatek powinny byc ze spaceru na pm zdjecia;)

Edited by westie_justa
Posted

Widzę na zdjęciu czekoladowe rurki i niebieskie sznurówki, moje ulubione połączenie kolorów ;)
Zostaw Doti tak jak jest teraz, wygląda wyjątkowo pozytywnie z tymi kłaczkami ;)

Posted (edited)

chi23 napisał(a):
Widzę na zdjęciu czekoladowe rurki i niebieskie sznurówki, moje ulubione połączenie kolorów ;)
Zostaw Doti tak jak jest teraz, wygląda wyjątkowo pozytywnie z tymi kłaczkami ;)

Masz racje koleżanko, też lubię te kolory ;)

Doti jest już po :diabloti:
ediiiiit
Przed

łeb w linku bo masakra :lol: http://img703.imageshack.us/img703/3818/mg8073.jpg

Po

Edited by westie_justa
Posted

Bejkowa napisał(a):
Ostatnia fotka jak dla mnie najfajniejsza :eviltong:

w bw wyglada troche lepiej ;) niestety nie mialam dobrego oswietlenia http://www.facebook.com/photo.php?fbid=489096504466424&set=a.453490948026980.102101.408185802557495&type=1&theater
Victoria napisał(a):
biedny goly piesecek :shake:

jak mogłas zniszczyć misia :mad:
była taka puchata :-(
:evil_lol:

A fe! :diabloti: szczur rulez :evil_lol: