Yuveza Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Aleksandra95 napisał(a):nie jest brzydka :):) jest:lol: Victoria napisał(a):ej wes mnie zdjeciami nie wkurzaj xd właśnie sie dzisiaj dowiedziałam (taaak na wigilii.. :diabloti:) że bd musiała czekać na lustro co najmniej jeszcze pół roku. A już miałam nadzieje ze dostane na gwiazdke :lol: coś Dotinka Ci chyba zarasta :eviltong: słodka jest <3 loool, cicho, jutro sie za nią biore, bo jak ludzie na dogo mówią że zarosla to znaczy ze jest juz bardzo źle :evil_lol jutro bedzie rwanie, a potem takie ładne focie spróbuje zrobic:loveu: Co prawda szału moze nie widzicie, bo to z kita, aczkolwiek ja widze juz sporą różnice, a na pewno ten aparat jest bardziej zaawansowany, więc więcej z nim zabawy, jutro moze wypróbuje też tą stałke:) Quote
Amber Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Przesiadka z Sony Alpha na coś lepszego zawsze jest niezmiernie miła :lol: Quote
Yuveza Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Amber napisał(a):Przesiadka z Sony Alpha na coś lepszego zawsze jest niezmiernie miła :lol: Dokładnie : P Quote
Victoria Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 nie jest bardzo źle xd zostaw ją taką, fajny misiak z niej sie robi :evil_lol: zmiencie se tytuł galerii :diabloti: na the crazy christmas westie :razz: :evil_lol: ajm kreativ :lol: Quote
Yuveza Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):jejku, jaki misio :loveu: Victoria napisał(a):nie jest bardzo źle xd zostaw ją taką, fajny misiak z niej sie robi :evil_lol: zmiencie se tytuł galerii :diabloti: na the crazy christmas westie :razz: :evil_lol: ajm kreativ :lol: A w życiu, od jutra szczur again :lol: Zrobię winter żeby było na dłużej :lol: Quote
Aleksa. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Zostaw ją taka :) tak słodko wygląda, i na pewno jej cieplej ..:D Quote
Yuveza Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Zostaw ją taka :) tak słodko wygląda, i na pewno jej cieplej ..:D A tam zimno jej nie bedzie, a i tak mam jakies ciuchy dla niej:P Quote
motyleqq Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 nie nie, nie zostawiaj jej takiej, dla mnie strasznie brzydkie są kudłate westy :eviltong: nie chcę nikogo obrazić, ale albo super wystawowy fryz z naprawdę piękną chryzantemą albo wersja na Dotkę :loveu: natomiast west wujka mojego TŻ jest zarośnięty i aż szary, bo ma tyle martwego włosa :roll: Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Jaką fajną Gwiazdkę u siebie miałaś - gratuluję nowego lustra :) Doootka :loveu: ale faktycznie zarośnięta, a fuj 8) :lol: Quote
Yuveza Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 motyleqq napisał(a):nie nie, nie zostawiaj jej takiej, dla mnie strasznie brzydkie są kudłate westy :eviltong: nie chcę nikogo obrazić, ale albo super wystawowy fryz z naprawdę piękną chryzantemą albo wersja na Dotkę :loveu: natomiast west wujka mojego TŻ jest zarośnięty i aż szary, bo ma tyle martwego włosa :roll: Ja wiem mnie nikt nie przekona do zostawienia jej takiej :lol: Ty$ka napisał(a):Jaką fajną Gwiazdkę u siebie miałaś - gratuluję nowego lustra :) Doootka :loveu: ale faktycznie zarośnięta, a fuj 8) :lol: Dzięki:) łeeee:placz: zrobię ją dopiero w srode chyba albo czwartek, a ona taka brzydka. Quote
BBeta Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 westie_justa napisał(a):Canon 500D :loveu: Szkoda, że nie Nikon :diabloti:, ale gratuluję :) Quote
Yuveza Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 BBeta napisał(a):Szkoda, że nie Nikon :diabloti:, ale gratuluję :) Jakoś tak bardziej wolałam canona, przy nikonie nie wiedziałam nawet na który model miałabym patrzeć, a tu łatwiej mi było wybrac, no ale tak czy inaczej mam nadzieje że uda mi sie z tego uzyskać jakies pozytywne efekty :) i Dziękuję:) Quote
BBeta Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 westie_justa napisał(a):Jakoś tak bardziej wolałam canona, przy nikonie nie wiedziałam nawet na który model miałabym patrzeć, a tu łatwiej mi było wybrac, no ale tak czy inaczej mam nadzieje że uda mi sie z tego uzyskać jakies pozytywne efekty :) i Dziękuję:) Oczywiście żartowałam ;) Fajny aparat, brakuje trochę dodatkowego wyświetlacza, ale efekty na pewno będą świetne :) Quote
paulaa. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Fajne jakościowo robi fotki ten Canon, gratuluję prezentu. :smile: Quote
rashelek Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ale niedźwiedź :D Zdecydowanie musisz ją przerobić, wygląda straszne :diabloti: A tej odbarwionej sierści nie można jakoś 'przywrócić' do bieli? Szamponem albo jakimś preparatem? :) Quote
Yuveza Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 paulaa. napisał(a):Fajne jakościowo robi fotki ten Canon, gratuluję prezentu. :smile: Aaa na razie to tam pstryku pstryku na próbę;) rashelek napisał(a):Ale niedźwiedź :D Zdecydowanie musisz ją przerobić, wygląda straszne :diabloti: A tej odbarwionej sierści nie można jakoś 'przywrócić' do bieli? Szamponem albo jakimś preparatem? :) Weźcie wyjdźcie :diabloti: powycinac można, potem umyć, a to przy oku no to cóż, znowu zaczelo cieknąć, będziemy musiały sie wybrac na płukanie znowu;) Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Trafiły Ci się w galerii same marudy :evil_lol: Bo też zauważyłam Dotkową 'oszałamiającą' biel w stosunku do śniegu :evil_lol::eviltong: Fotki fajne, nie gubisz Dotkową w śniegu czasem? :p http://img100.imageshack.us/img100/5623/mg7769kopia.jpg - uwielbiam patrzeć na jej paczadełka :loveu: Quote
Yuveza Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Ty$ka napisał(a):Trafiły Ci się w galerii same marudy :evil_lol: Bo też zauważyłam Dotkową 'oszałamiającą' biel w stosunku do śniegu :evil_lol::eviltong: Fotki fajne, nie gubisz Dotkową w śniegu czasem? :p http://img100.imageshack.us/img100/5623/mg7769kopia.jpg - uwielbiam patrzeć na jej paczadełka :loveu: Pfff smiejecie sie :evil_lol: Dzięki :P i tak jej nie wykapie :diabloti: Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 westie_justa napisał(a):Pfff smiejecie sie :evil_lol: Dzięki :P i tak jej nie wykapie :diabloti: Tak :loveu: Proszzz O Ty zUa, niedobra... pozwalasz, by z biednego pieseczka się śmiali... :evil_lol::eviltong: Quote
Yuveza Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Ty$ka napisał(a):Tak :loveu: Proszzz O Ty zUa, niedobra... pozwalasz, by z biednego pieseczka się śmiali... :evil_lol::eviltong: Nie, bo jak ją wytrymuje to bedzie ladna, a po kapaniu bedą jej slowy sterczaly i głowa oklapnie :lol: a i tak jest mokro to nie opłaca sie :evil_lol: Tytuł mi sie niee chce zmienic. Quote
motyleqq Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Justa a jak ją uczyłaś tego stawania na stópkach? ;) Quote
Yuveza Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 motyleqq napisał(a):Justa a jak ją uczyłaś tego stawania na stópkach? ;) Ojaa dawno to było, jakoś naprowadzałam tzn na pewno naprowadzalam i chyba klikałam potem takie stawanie tylko podsuwałam jej stopy pod łapy i powtarzalam komende i ona tak w miejscu mi tupala a stopach i klikalam jej to. Quote
Aleksa. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 motyleqq napisał(a):Justa a jak ją uczyłaś tego stawania na stópkach? ;) od tygodnia zabieram sie z dora za to i nie wiem jak :D Quote
Recommended Posts