Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
nie jest brzydka :):)

jest:lol:
Victoria napisał(a):
ej wes mnie zdjeciami nie wkurzaj xd
właśnie sie dzisiaj dowiedziałam (taaak na wigilii.. :diabloti:) że bd musiała czekać na lustro co najmniej jeszcze pół roku. A już miałam nadzieje ze dostane na gwiazdke :lol:

coś Dotinka Ci chyba zarasta :eviltong:
słodka jest <3

loool, cicho, jutro sie za nią biore, bo jak ludzie na dogo mówią że zarosla to znaczy ze jest juz bardzo źle :evil_lol
jutro bedzie rwanie, a potem takie ładne focie spróbuje zrobic:loveu:

Co prawda szału moze nie widzicie, bo to z kita, aczkolwiek ja widze juz sporą różnice, a na pewno ten aparat jest bardziej zaawansowany, więc więcej z nim zabawy, jutro moze wypróbuje też tą stałke:)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie jest bardzo źle xd
zostaw ją taką, fajny misiak z niej sie robi :evil_lol:

zmiencie se tytuł galerii :diabloti:
na the crazy christmas westie :razz: :evil_lol:
ajm kreativ :lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
jejku, jaki misio :loveu:

Victoria napisał(a):
nie jest bardzo źle xd
zostaw ją taką, fajny misiak z niej sie robi :evil_lol:

zmiencie se tytuł galerii :diabloti:
na the crazy christmas westie :razz: :evil_lol:
ajm kreativ :lol:

A w życiu, od jutra szczur again :lol:

Zrobię winter żeby było na dłużej :lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Zostaw ją taka :) tak słodko wygląda, i na pewno jej cieplej ..:D

A tam zimno jej nie bedzie, a i tak mam jakies ciuchy dla niej:P

Posted

nie nie, nie zostawiaj jej takiej, dla mnie strasznie brzydkie są kudłate westy :eviltong: nie chcę nikogo obrazić, ale albo super wystawowy fryz z naprawdę piękną chryzantemą albo wersja na Dotkę :loveu: natomiast west wujka mojego TŻ jest zarośnięty i aż szary, bo ma tyle martwego włosa :roll:

Posted

motyleqq napisał(a):
nie nie, nie zostawiaj jej takiej, dla mnie strasznie brzydkie są kudłate westy :eviltong: nie chcę nikogo obrazić, ale albo super wystawowy fryz z naprawdę piękną chryzantemą albo wersja na Dotkę :loveu: natomiast west wujka mojego TŻ jest zarośnięty i aż szary, bo ma tyle martwego włosa :roll:

Ja wiem mnie nikt nie przekona do zostawienia jej takiej :lol:
Ty$ka napisał(a):
Jaką fajną Gwiazdkę u siebie miałaś - gratuluję nowego lustra :)

Doootka :loveu: ale faktycznie zarośnięta, a fuj 8) :lol:

Dzięki:)

łeeee:placz: zrobię ją dopiero w srode chyba albo czwartek, a ona taka brzydka.

Posted

BBeta napisał(a):
Szkoda, że nie Nikon :diabloti:, ale gratuluję :)

Jakoś tak bardziej wolałam canona, przy nikonie nie wiedziałam nawet na który model miałabym patrzeć, a tu łatwiej mi było wybrac, no ale tak czy inaczej mam nadzieje że uda mi sie z tego uzyskać jakies pozytywne efekty :) i Dziękuję:)

Posted

westie_justa napisał(a):
Jakoś tak bardziej wolałam canona, przy nikonie nie wiedziałam nawet na który model miałabym patrzeć, a tu łatwiej mi było wybrac, no ale tak czy inaczej mam nadzieje że uda mi sie z tego uzyskać jakies pozytywne efekty :) i Dziękuję:)

Oczywiście żartowałam ;) Fajny aparat, brakuje trochę dodatkowego wyświetlacza, ale efekty na pewno będą świetne :)

Posted

Ale niedźwiedź :D Zdecydowanie musisz ją przerobić, wygląda straszne :diabloti: A tej odbarwionej sierści nie można jakoś 'przywrócić' do bieli? Szamponem albo jakimś preparatem? :)

Posted

paulaa. napisał(a):
Fajne jakościowo robi fotki ten Canon, gratuluję prezentu. :smile:

Aaa na razie to tam pstryku pstryku na próbę;)
rashelek napisał(a):
Ale niedźwiedź :D Zdecydowanie musisz ją przerobić, wygląda straszne :diabloti: A tej odbarwionej sierści nie można jakoś 'przywrócić' do bieli? Szamponem albo jakimś preparatem? :)

Weźcie wyjdźcie :diabloti: powycinac można, potem umyć, a to przy oku no to cóż, znowu zaczelo cieknąć, będziemy musiały sie wybrac na płukanie znowu;)

Posted

westie_justa napisał(a):
Pfff smiejecie sie :evil_lol:
Dzięki :P
i tak jej nie wykapie :diabloti:

Tak :loveu:
Proszzz
O Ty zUa, niedobra... pozwalasz, by z biednego pieseczka się śmiali... :evil_lol::eviltong:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Tak :loveu:
Proszzz
O Ty zUa, niedobra... pozwalasz, by z biednego pieseczka się śmiali... :evil_lol::eviltong:

Nie, bo jak ją wytrymuje to bedzie ladna, a po kapaniu bedą jej slowy sterczaly i głowa oklapnie :lol: a i tak jest mokro to nie opłaca sie :evil_lol:

Tytuł mi sie niee chce zmienic.

Posted

motyleqq napisał(a):
Justa a jak ją uczyłaś tego stawania na stópkach? ;)

Ojaa dawno to było, jakoś naprowadzałam tzn na pewno naprowadzalam i chyba klikałam potem takie stawanie tylko podsuwałam jej stopy pod łapy i powtarzalam komende i ona tak w miejscu mi tupala a stopach i klikalam jej to.