Aleksa. Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='westie_justa']wtedy już nie będę się w ogóle kładła :evil_lol: ej ale tak na serio to bez przesady, przecież mozna sie polozyc wczesniej:P[/QUOTE] można, jak się wyrobisz ze wszystkim wcześniej. ;d a nam jak dowalają to wszystko na raz. :/ referat, praca domowa i kilka sprawdzianów dziennie ;/ ostatnio jak pech to pech jeszcze do tego jednego dnia trafila się niezapowiedziana kartkówka :/ Quote
Yuveza Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Dobra dobra, a na fejsie to sie siedzi :evil_lol: no ale w sumie, strasznie duzo wszystkiego na raz. Doradzi mi ktoś w sprawie jakiejś fajnej zabawki/zabawek dla piesy mej? na pewno jakąs pilke musze kupic, i cos kurde nie wiem, takiego żebym jej np mogla zostawic tez w domu jako taka po prostu zabawka, bo szarpaki ma schowane, wyciągam jak sie szkolimy albo bawimy, a piłke to porozgryza i tyle, może lateks jakis? Quote
Kirinna Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 kong najlepszy:) wypychasz pasztetem czy twarozkiem i pies ma zajęcie Quote
A&L Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Pfff, gimnazjum. Pfff, liceum... Zobaczycie na studiach :evil_lol: Polecam prawo i administrację :grins: :loveu: Quote
Aleksa. Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Fb mam włączonego praktycznie ciągle, ale to nie znaczy, że w tym czasie czegoś nie odrabiam lub się nie uczę. :) Quote
Yuveza Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 [quote name='Kirinna']kong najlepszy:) wypychasz pasztetem czy twarozkiem i pies ma zajęcie[/QUOTE] No tak ale jednak mam na mysli zbawke taką zabawkową :lol: [quote name='A&L']Pfff, gimnazjum. Pfff, liceum... Zobaczycie na studiach :evil_lol: Polecam prawo i administrację :grins: :loveu:[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']Fb mam włączonego praktycznie ciągle, ale to nie znaczy, że w tym czasie czegoś nie odrabiam lub się nie uczę. :)[/QUOTE] pff nie idę na studia :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 a co do zabawki pomysłu nie mam. :D mój pies niezabawowy :D Quote
Kirinna Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='westie_justa']No tak ale jednak mam na mysli zbawke taką zabawkową :lol: [/QUOTE] dla Juniora jest to własnie jedna z lepszych zabawek, jak zje pasztet ze srodka, biega z tym po domu i zrzuca ze schodów żeby móc ją gonić:) on ją gryzie, bawi się nią normalnie jak piłką Quote
Yuveza Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 No tak ale taki kong kosztuje ponad 50zł ;) Myślałam o jakiejś orce z petstages, i skineeez może. Quote
Kirinna Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='westie_justa']No tak ale taki kong kosztuje ponad 50zł ;) Myślałam o jakiejś orce z petstages, i skineeez może.[/QUOTE] 50!!! gdzieś ty to znalazła:) ja kupiłam M za 25 Quote
Yuveza Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 [quote name='Kirinna']50!!! gdzieś ty to znalazła:) ja kupiłam M za 25[/QUOTE] aa to kakadu najprawdopodobniej :evil_lol: to poszukam w takim razie. Quote
Kirinna Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='westie_justa']aa to kakadu najprawdopodobniej :evil_lol: to poszukam w takim razie.[/QUOTE] zooplus polecam, czasami jakas fajna promocja wpadnie a pro po, w kakadu nie opołaca się kupować wcale:) jest kilka razy drożej niż w innych sklepach Quote
Yuveza Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 No wiem wiem;) ostatni raz kupiłam tam chyba aport dingo;) Quote
Lucky. Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 a pyszczki / u mnie obydwie suki je uwielbiają, chyba najlepsze nasze zabawki ;d Quote
Yuveza Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 o pyszczki to juz sama mam na oku od dawna, no moze cos takiego skombinuje, i obroze obowiazkowo :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Ja też kminie nad czymś smakowitym ale dla jednego psa :eviltong: U mnie w rodzinie utarło się że prezenty dajemy sobie pod choinkę 24 grudnia :) A prezent szykuje dla mojej seniorki Funi, 6 grudnia minie 12 lat od kiedy ją mam :) Quote
Victoria Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 moje mają nawet w papier zapakowane xd kup Doti pare kilo śmierdzieli :evil_lol: moje by się ucieszyły.. gorzej z resztą domowników :diabloti: A czym sie rozni taki kong od zwyklego jajowatego czegos z dziurą w sródku na smaki?? :eviltong: on ma jakies specjalne właściwości?? xd Quote
motyleqq Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 wytrzymałością się różni :) ale ja mając psa niszczącego zabawki bez problemu używałam różnych podróbek konga. jedynym powodem, dla którego wyrzucałam je, to było niewyjęte, zgniłe mięso :diabloti: ze 3 takie zabawki śmierdzące wyrzuciłam :evil_lol: najlepsza była [URL="http://sklep.modernpet.pl/main/product.php?id_product=318&id_category=21"]ta[/URL], łatwo się do niej wsadza żarcie, jest elastyczna i wytrzymała Quote
Victoria Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 hahahahah skąd ja to znam xd zawsze takie mięsko gotowałam, aż się rozgotowało i miękkie łatwo było wyjąć, ale ja zazwyczaj reagowałam jeszcze zanim zgniło :evil_lol: moja podróbka konga żyje (ledwo :diabloti:) przy dwóch psach już piąty rok :eviltong: Quote
motyleqq Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 u nas to zazwyczaj leżała zabawka zatoczona pod łóżko... i albo zaczynało śmierdzieć :evil_lol: albo jej potrzebowałam, znajdowałam i natychmiast wywalałam :evil_lol: to jak styka podróbka, to chyba nie ma sensu kupować oryginalnego konga ;) jest duużo droższy... Quote
Victoria Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='motyleqq']u nas to zazwyczaj leżała zabawka zatoczona pod łóżko... i albo zaczynało śmierdzieć :evil_lol: albo jej potrzebowałam, znajdowałam i natychmiast wywalałam :evil_lol: to jak styka podróbka, to chyba nie ma sensu kupować oryginalnego konga ;) jest duużo droższy...[/QUOTE] no właśnie ze względu na cenę zaczęłam się zastanawiać co w nim jest takiego magicznego, że sobie tyle śpiewają ;P hahaha to fajna niespodzianka za łóżkiem Quote
Paula03 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='westie_justa']Dog catch z Paulą :roflt: [/QUOTE] Hahaha :roflt: [quote name='westie_justa'] Skakałam, nawet dookoła świata robiłam! ale chyba nie jestem borderem :evil_lol:[/QUOTE] No coś ty, byłaś lepsza niż niejeden border :evil_lol: Ładnie skakałaś, pięknie lądowałaś, w agility też ci dobrze szło, no pies doskonały :diabloti: Quote
Yuveza Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='Paula03']Hahaha :roflt: No coś ty, byłaś lepsza niż niejeden border :evil_lol: Ładnie skakałaś, pięknie lądowałaś, w agility też ci dobrze szło, no pies doskonały :diabloti:[/QUOTE] No to taki spacjalny, hybryda taka :roflt: Quote
Recommended Posts