A&L Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Ja chcę zdjęcia, jaaaaaaa! Co do obróżek, to russsh jest super :loveu: Ja właśnie czekam na ostry róż od DS i na mięte i na jeszcze kilka innych :oops: A tak długo wytrwałam w abstynencji :placz: Quote
chi23 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 (edited) [quote name='westie_justa']Cała strona to nasze naprzemienne wypowiedzi :evil_lol: Dobra dobra, już wszystko wiem :lol: __________ Pilne :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/209573-Sprzedam-oddam-kupię-psie-akcesoria?p=19749146#post19749146 No ja wiem że wiesz, tylko sprawdzam czy pamiętasz.:roflt: edit: pozdrawiam panią prowadzącą:roflt: Edited October 2, 2012 by chi23 Quote
HexaWHWT Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Tez lubie jesien jesli chodzi o fotki :loveu: a ty widze szalejesz z pierwszymi jesiennymi fotkami. Dobrze, dobrze! ;) nigdy nie wiesz czy taka sarna czy zajac nie wyskoczy ci :evil_lol: moja by chyba wpadla w szal. A szkoda...bo nawet nie ma jak jej tego oduczyc...sama wiesz jakie sa westy :eviltong: czasem nie do zniesienia :grin: Quote
XdamianX Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 O matko ; D Toś mu fryz szczeliła xd On jest wystrzyżony/golony/trymowany czy co ? xd Quote
Yuveza Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='A&L']Ja chcę zdjęcia, jaaaaaaa! Co do obróżek, to russsh jest super :loveu: Ja właśnie czekam na ostry róż od DS i na mięte i na jeszcze kilka innych :oops: A tak długo wytrwałam w abstynencji :placz: Tez bym tak chciała :lol: ja mam zagwozdkę, ale najpierw musze sprzedac tą smycz, a potem to juz wiem co kupic :p [quote name='chi23']No ja wiem że wiesz, tylko sprawdzam czy pamiętasz.:roflt: edit: pozdrawiam panią prowadzącą:roflt: Dziękuję za pozdrowienia i nawzajem nieprowadzącej :roftl: [quote name='HexaWHWT']Tez lubie jesien jesli chodzi o fotki :loveu: a ty widze szalejesz z pierwszymi jesiennymi fotkami. Dobrze, dobrze! ;) nigdy nie wiesz czy taka sarna czy zajac nie wyskoczy ci :evil_lol: moja by chyba wpadla w szal. A szkoda...bo nawet nie ma jak jej tego oduczyc...sama wiesz jakie sa westy :eviltong: czasem nie do zniesienia :grin: No jakos tak sie zawsze zdarza, że ten ślepak nic nie widzi :evil_lol: na razie pół jesienne, ale planuje bardziej ambitne :cool3: [quote name='NightQueen']coraz lepiej, ci wychodzą zdjęcia ;) Dziękuję:) Quote
XdamianX Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 O jejku <3 Śliczna.. Dowiem sięm odpowiedzi ? hęęm ? ; D Quote
Yuveza Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='XdamianX']O matko ; D Toś mu fryz szczeliła xd On jest wystrzyżony/golony/trymowany czy co ? xd [quote name='XdamianX']O jejku <3 Śliczna.. Dowiem sięm odpowiedzi ? hęęm ? ; D Wybacz, nie zauważyłam posta. Po pierwsze to ona, trymowana ;). Quote
Pestkaa Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Świetna jest. Jak z odwoływaniem? Uwielbiam zaglądać do Dotowej galeryjki, zawsze takie piękne zdjęcia, a od niedawna już szczególnie :) Quote
Yuveza Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='Pestkaa']Świetna jest. Jak z odwoływaniem? Uwielbiam zaglądać do Dotowej galeryjki, zawsze takie piękne zdjęcia, a od niedawna już szczególnie :) A lepiej juz :) niedlugo cos na blogu napisze na ten temat. Dziękuję miło nam :) Quote
A&L Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='XdamianX']O jejku <3 Śliczna.. Dowiem sięm odpowiedzi ? hęęm ? ; D[/QUOTE] Boże... Ratuj... :mdleje: Quote
XdamianX Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='A&L']Boże... Ratuj... :mdleje:[/QUOTE] ? O co chodzi ? Coś nie tak znowu palłem ? Quote
Yuveza Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Lalalaalala zaraz bedzie spam:siara: ostatnia fotka i czekajcie teraz do jesiennej sesji, o ile cos takiego wymysle w najblizszym czasie :diabloti: Quote
betty_labrador Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 czesc :) duzo fajnych zdjec :) i nowa obróżka widzę :cool3: Quote
Yuveza Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='betty_labrador']czesc :) duzo fajnych zdjec :) i nowa obróżka widzę :cool3:[/QUOTE] A nie, obróżka to już z wakacji :) [quote name='HexaWHWT']Czym jesienne foty robiłaś? ;)[/QUOTE] Sigmą;) Quote
chi23 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Znaczy się dziękuję za pozdrownienia i mam nadzieję że myślimy o tym samym jeśli chodzi o to co kupisz po sprzedaniu smyczy:) Quote
betty_labrador Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='westie_justa']A nie, obróżka to już z wakacji :) Sigmą;)[/QUOTE] a to nie widzialam jej jeszcze :D Quote
Yuveza Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='betty_labrador']a to nie widzialam jej jeszcze :D[/QUOTE] Bo to było chyba jeszcze zanim wpadłas do naszej galerii :diabloti: Doć miał sesje klikerową i oceniam na plus :kciuki: Quote
betty_labrador Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='westie_justa']Bo to było chyba jeszcze zanim wpadłas do naszej galerii :diabloti: Doć miał sesje klikerową i oceniam na plus :kciuki:[/QUOTE] a mozliwe mozliwe :D a gdzie i z kim? :> czy sama jej ją zrobiłas? :D Quote
Yuveza Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 U mnie w pokoju 2h temu :grins:dostawianie mamy zacne! Quote
motyleqq Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 tak mi się przypomniało jak o tej sesji przeczytałam, dziś mówię do psa 'siad' a ta szuka miejsca na które ma wejść tyłkiem :evil_lol: robi to non stop... :evil_lol: Quote
Kirinna Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='motyleqq']tak mi się przypomniało jak o tej sesji przeczytałam, dziś mówię do psa 'siad' a ta szuka miejsca na które ma wejść tyłkiem :evil_lol: robi to non stop... :evil_lol:[/QUOTE] coś w tym jest bo od czasu gdy moje rude sie nauczyło tej sztuczki jak nie wie co ma robić(albo wie ale mu się nie chce:) to wchodzi wszędzie tylnymi łapami:???: Quote
Yuveza Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 U nas jest identycznie, jak jest w poblizu ściana, a ona jest podeskcytowana tym co do niej mówię to często pcha sie na sciane :lol: Quote
betty_labrador Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 haha to jest fajna sztuczka, tez jakis czas temu zaczelam to z Tosca, ale na pionowa jeszcze nie wchodzi tylko na schodki :) daj fote jakas :) Quote
Recommended Posts