Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justyna bardzo negatywnie ocenia pracę Dotki, zupełnie niesłusznie. Dotka to bardzo bystry pies, który fajnie się uczy i nieźle pracuje. jasne, łapie zawiechy i olewanie, ale uważam, że to kwestia dopracowania. pierwszego dnia biegała zajefajnie. szło jej znacznie lepiej, niż mojemu pierdzielniętemu psu ;) myślę, że jednak dla niej było za dużo i za gorąco. rzadszy trening pewnie fajnie by ją nakręcił. nie każdy pies to Etna, która może zawsze :evil_lol: a nawet ona miała dość w upał

Posted

westie_justa napisał(a):
Ooo opiekunka mnie zjechała :evil_lol:
Wiem, dlatego chcę podpić annówkę w zime :eviltong:

podBić. :diabloti:
Wstawiaj więcej fot na fb. :lol:

Posted

No wiecie co! ja tu się męczę cobyście mieli ładne kolorowe foteczki a wy tak mnie jedziecie! :diabloti::evil_lol:
Bo tak w ogóle, to Doti ma tylko kilka zdjęć, ja robilam innym, a Doti nie było co robić, bo ona nic nie robiła :lol:

Nauka tunelu miękkiego, fotki by Aga.

Posted

Amber napisał(a):
Dotka jak zwykle elegancka - obróżka i szarpak pod kolor ;)

A zdechlak świetny :D

No a mam teraz problem bo mamy kolejny szarpak w multikolorach, i musze kupic nową obróżkę :lol:

Dzięki:)

Posted

Witamy pierwszy raz u Was :)
Świetną macie galerię, Doti jest cudowna :loveu:
Aż mnie zainspirowałyście do uczenia Avril nowych rzeczy :) Tylko, że ja kompletnie nie wiem, czego jej uczyć :D

Posted

[quote name='motyleqq']http://desmond.imageshack.us/Himg819/scaled.php?server=819&filename=dsc7497g.jpg&res=landing można by pomyśleć, że nawet się lubicie :cool3:
pff :P
[quote name='rashelek']to samo sobie pomyślałam, aż trudno w to uwierzyć :lol:
Rozumiem, że miętową piłkę pod miętową obrożę też wzięłaś? :D
pilka byla juz od poczatku do miętowej obrozy, ale tak w ogole to chyba ją zostawilam na obozie :lol:

[quote name='Molowe']http://desmond.imageshack.us/Himg96/scaled.php?server=96&filename=dsc7519j.jpg&res=landing ale lans :D
http://desmond.imageshack.us/Himg195/scaled.php?server=195&filename=dsc7506b.jpg&res=landing słodko :loveu:
taaa :eviltong:
[quote name='bianka19']ale super ten trup. hihi :evil_lol:
dzięki:)
[quote name='Ty$ka']Bozsz... zabiła psa :(

PS: Też mi się trup podoba :D
często to robię :diabloti:
[quote name='omry']Witamy pierwszy raz u Was :)
Świetną macie galerię, Doti jest cudowna :loveu:
Aż mnie zainspirowałyście do uczenia Avril nowych rzeczy :) Tylko, że ja kompletnie nie wiem, czego jej uczyć :D
Witamy, i dziękujemy :):)
Czego sie da :lol: