darii_iia Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Ty$ka napisał(a):Co u Was tak cicho? :) Na obozie są. :) Quote
Ty$ka Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 darii_iia napisał(a):Na obozie są. :) A, no tak... Ach ta moja skleroza :( Quote
kajkoowa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Doti jest bardzo fajnym pracującym suczem :D Właścicielka te z bardzo sympatyczna, i świetnie się śmieje :D Quote
Yuveza Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 [quote name='Kaja10014']Doti jest bardzo fajnym pracującym suczem :D Właścicielka te z bardzo sympatyczna, i świetnie się śmieje :D Furora obozu :diabloti: Więc melduję że jakąś godzine temu wróciłam, w sobote po obozie miałam niespodziewany wyjazd nad morze na 1 dzien, no i dzis wrocilam:) Mam mase zdjęć, którą muszę obrobić więc troszke poczekacie, a na obozie było przezajebiście i ja chcę więcej!:lol: Quote
darii_iia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Proszę. Niech ktoś powie, że ma nagrany śmiech Justyny. :evil_lol: Szybko, szybko! Mam nadzieję, że się postarałaś i warto czekać na te zdjęcia. :diabloti: :lol: Quote
Yuveza Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 darii_iia napisał(a):Proszę. Niech ktoś powie, że ma nagrany śmiech Justyny. :evil_lol: Szybko, szybko! Mam nadzieję, że się postarałaś i warto czekać na te zdjęcia. :diabloti: :lol: Daaria, już wszytsko załtwione w następne wakacje wbijasz na nasz turnus, żadne nagrania nie będą potrzebne :diabloti: Myslę że warto, chociaz moje kadry to nie powalają, :P Quote
rashelek Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 A co jest takiego w Twoim śmiechu? Zdjęcia zdjęcia zdjęcia :loveu: Quote
Ty$ka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ja znam Justynę, co ma śmiech iście diabelski :lol: Czekamy, czekamy na fotki =)) Quote
Kirinna Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Smiech Justyny jest niesamowity:) czekam niecierpliwie na foty bo są piękne:) Quote
darii_iia Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 westie_justa napisał(a):Daaria, już wszytsko załtwione w następne wakacje wbijasz na nasz turnus, żadne nagrania nie będą potrzebne :diabloti: Myslę że warto, chociaz moje kadry to nie powalają, :P Rok to za długo! Ja chcę filmik. :diabloti: To czekam, cierpliwie. :) Quote
Yuveza Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 darii_iia napisał(a):Rok to za długo! Ja chcę filmik. :diabloti: To czekam, cierpliwie. :) No filmiku to ja akurat nie posiadam, a nikt z nagrwywających niema nas, bo Doti prawie nic nie robiła;) No chwila! :mad::lol: muszę przejść przez lawinę RAWów więc poczekacie :P Quote
darii_iia Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 westie_justa napisał(a):No filmiku to ja akurat nie posiadam, a nikt z nagrwywających niema nas, bo Doti prawie nic nie robiła;) No chwila! :mad::lol: muszę przejść przez lawinę RAWów więc poczekacie :P A torki biegaliście jakieś ? Dotka się skupiała ? ;) Ja tam jestem cierpliwa. :grins: Quote
Yuveza Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 darii_iia napisał(a):A torki biegaliście jakieś ? Dotka się skupiała ? ;) Ja tam jestem cierpliwa. :grins: byłysmy w grupie III czyli najbardziej podstawowej, no i mielismy krótkie sekwencje hopka hopka tunel hopka, albo obiegi, Dotka miała mnie krótko mówiąc w dupie, jednego dnia przebiegła cos fajnie, a tak to głuchła i olewała. 5 dni to za krótko, a D była pierwszy raz na torze, ja miałam za mało atrakcyjne smaczki jak wnioskuje, na szarpak sie nakręcała ale szybko się wyłączała, do tego raz wpadła w skrzydło hopki no i się zgasiła, ale ogólnie było bardzo fajnie, i mam nadzieje że na nastepnym obozie będzie lepiej, bo nie zamierzam się poddawać :) Lucky. napisał(a):no ale z 5 zdjęć już chyba obrobiłaś :D Niet :eviltong: Quote
darii_iia Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 westie_justa napisał(a):byłysmy w grupie III czyli najbardziej podstawowej, no i mielismy krótkie sekwencje hopka hopka tunel hopka, albo obiegi, Dotka miała mnie krótko mówiąc w dupie, jednego dnia przebiegła cos fajnie, a tak to głuchła i olewała. 5 dni to za krótko, a D była pierwszy raz na torze, ja miałam za mało atrakcyjne smaczki jak wnioskuje, na szarpak sie nakręcała ale szybko się wyłączała, do tego raz wpadła w skrzydło hopki no i się zgasiła, ale ogólnie było bardzo fajnie, i mam nadzieje że na nastepnym obozie będzie lepiej, bo nie zamierzam się poddawać :) Rozumiem Cię. Ja mam właśnie z Lukiem, te problemy, że raz jest skupiony fajnie, a później ma całkowitą olewkę. I nigdy nie wiem czym mu dogodzić, bo raz się nakręca na zabawkę, za drugim razem na smaczka. Dobrze, że się nie poddajecie. :) Quote
Gucci13 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Doti świetnie sobie radziła, zasuwała aż miło było patrzeć :) bardzo mi się podobała wasza współpraca :p oo i może jednak wyjdzie wam coś z klubem agi ? :D Quote
Klaudia&Aza Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Fajnie, że obóz udany czekam więc na fotorelację;) Quote
bianka19 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 mm jakie słodkości. :loveu: http://desmond.imageshack.us/Himg13/scaled.php?server=13&filename=dsc5989r.jpg&res=landing Quote
Molowe Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 ciesze się że obóz Wam się udał z tego co czytam to jesteście tak zadowolone z obozu jak my ze swojego :D czekam na zdjęcia :loveu: Quote
Yuveza Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Gucci13 napisał(a):Doti świetnie sobie radziła, zasuwała aż miło było patrzeć :) bardzo mi się podobała wasza współpraca :p oo i może jednak wyjdzie wam coś z klubem agi ? :D Dzięki :P No chciałaby ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Molowe napisał(a):ciesze się że obóz Wam się udał z tego co czytam to jesteście tak zadowolone z obozu jak my ze swojego :D czekam na zdjęcia :loveu: Baardzo zadowolone:D Quote
Ty$ka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Natalia&Cody napisał(a):Zdjęcia :d :d Właśnie, bo będziem bić... :D Quote
Recommended Posts