Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kaja10014']Doti jest bardzo fajnym pracującym suczem :D Właścicielka te z bardzo sympatyczna, i świetnie się śmieje :D
Furora obozu :diabloti: Więc melduję że jakąś godzine temu wróciłam, w sobote po obozie miałam niespodziewany wyjazd nad morze na 1 dzien, no i dzis wrocilam:)

Mam mase zdjęć, którą muszę obrobić więc troszke poczekacie, a na obozie było przezajebiście i ja chcę więcej!:lol:

Posted

Proszę. Niech ktoś powie, że ma nagrany śmiech Justyny. :evil_lol:

Szybko, szybko! Mam nadzieję, że się postarałaś i warto czekać na te zdjęcia. :diabloti: :lol:

Posted

darii_iia napisał(a):
Proszę. Niech ktoś powie, że ma nagrany śmiech Justyny. :evil_lol:

Szybko, szybko! Mam nadzieję, że się postarałaś i warto czekać na te zdjęcia. :diabloti: :lol:

Daaria, już wszytsko załtwione w następne wakacje wbijasz na nasz turnus, żadne nagrania nie będą potrzebne :diabloti:
Myslę że warto, chociaz moje kadry to nie powalają, :P

Posted

westie_justa napisał(a):
Daaria, już wszytsko załtwione w następne wakacje wbijasz na nasz turnus, żadne nagrania nie będą potrzebne :diabloti:
Myslę że warto, chociaz moje kadry to nie powalają, :P

Rok to za długo! Ja chcę filmik. :diabloti:
To czekam, cierpliwie. :)

Posted

darii_iia napisał(a):
Rok to za długo! Ja chcę filmik. :diabloti:
To czekam, cierpliwie. :)

No filmiku to ja akurat nie posiadam, a nikt z nagrwywających niema nas, bo Doti prawie nic nie robiła;)

No chwila! :mad::lol: muszę przejść przez lawinę RAWów więc poczekacie :P

Posted

westie_justa napisał(a):
No filmiku to ja akurat nie posiadam, a nikt z nagrwywających niema nas, bo Doti prawie nic nie robiła;)
No chwila! :mad::lol: muszę przejść przez lawinę RAWów więc poczekacie :P

A torki biegaliście jakieś ? Dotka się skupiała ? ;)
Ja tam jestem cierpliwa. :grins:

Posted

darii_iia napisał(a):
A torki biegaliście jakieś ? Dotka się skupiała ? ;)
Ja tam jestem cierpliwa. :grins:

byłysmy w grupie III czyli najbardziej podstawowej, no i mielismy krótkie sekwencje hopka hopka tunel hopka, albo obiegi, Dotka miała mnie krótko mówiąc w dupie, jednego dnia przebiegła cos fajnie, a tak to głuchła i olewała. 5 dni to za krótko, a D była pierwszy raz na torze, ja miałam za mało atrakcyjne smaczki jak wnioskuje, na szarpak sie nakręcała ale szybko się wyłączała, do tego raz wpadła w skrzydło hopki no i się zgasiła, ale ogólnie było bardzo fajnie, i mam nadzieje że na nastepnym obozie będzie lepiej, bo nie zamierzam się poddawać :)

Lucky. napisał(a):
no ale z 5 zdjęć już chyba obrobiłaś :D

Niet :eviltong:

Posted

westie_justa napisał(a):
byłysmy w grupie III czyli najbardziej podstawowej, no i mielismy krótkie sekwencje hopka hopka tunel hopka, albo obiegi, Dotka miała mnie krótko mówiąc w dupie, jednego dnia przebiegła cos fajnie, a tak to głuchła i olewała. 5 dni to za krótko, a D była pierwszy raz na torze, ja miałam za mało atrakcyjne smaczki jak wnioskuje, na szarpak sie nakręcała ale szybko się wyłączała, do tego raz wpadła w skrzydło hopki no i się zgasiła, ale ogólnie było bardzo fajnie, i mam nadzieje że na nastepnym obozie będzie lepiej, bo nie zamierzam się poddawać :)

Rozumiem Cię. Ja mam właśnie z Lukiem, te problemy, że raz jest skupiony fajnie, a później ma całkowitą olewkę. I nigdy nie wiem czym mu dogodzić, bo raz się nakręca na zabawkę, za drugim razem na smaczka. Dobrze, że się nie poddajecie. :)

Posted

Doti świetnie sobie radziła, zasuwała aż miło było patrzeć :) bardzo mi się podobała wasza współpraca :p

oo i może jednak wyjdzie wam coś z klubem agi ? :D

Posted

Gucci13 napisał(a):
Doti świetnie sobie radziła, zasuwała aż miło było patrzeć :) bardzo mi się podobała wasza współpraca :p

oo i może jednak wyjdzie wam coś z klubem agi ? :D

Dzięki :P
No chciałaby ale zobaczymy co z tego wyjdzie.
Molowe napisał(a):
ciesze się że obóz Wam się udał z tego co czytam to jesteście tak zadowolone z obozu jak my ze swojego :D czekam na zdjęcia :loveu:

Baardzo zadowolone:D