Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rashelek']Na tych zakazanych to Ty jesteś, nie? :lol:
No, no temu też zakazane :evil_lol:
[quote name='Izabela124.']Muszę przyznać, że robisz teraz o niebo lepsze fotki! Miło się je ogląda :) No i bardzo podoba mi się Twoja praca z Dotką :)
Dziękuję bardzo:) to dla mnie bardzo duzo znaczy:) i witam nową osóbke w naszej galeryi ;)

Posted

[quote name='rashelek']http://desmond.imageshack.us/Himg40/scaled.php?server=40&filename=dsc3741copy.jpg&res=landing wpatrzona jak w obrazek :loveu:
Widzę, że chodzisz nieźle obładowana. Mnie się na szczęście aparat, piłka i woda mieszczą do saszetki, więc nie mam aż tak źle :D Aleee masz podrapane nooogi, współczuję. To wina Dotucha? I takie techniczne pytanie: o ile rozmiarów za duża jest ta koszulka? :evil_lol:
Ee tam, torba byla pusta:P siostra miala pod opieką parat którym czyniła te foty, a ja jeszcze saszetke z zarciem i pilką;) nie jest zle, ale ta torba jest dosc wkurzająca a z sigą dosc ciężka ;lol:
No no, Dotuch to wszytsko przez te zacne wyskoki!:lol:
:evil_lol: nie zastanawiałam się nad tym, gdyby były wątpliwości, miałam spodnie! :lol:

Posted

Dobrze, że tragarza miałaś :lol:
To jednak dobrze, że Mika tych wyskoków nie ogarnęła, bo miałabym na udach siekane mięso.
Powiem Ci, że masz zajebiste nogi :cool3:

Posted

rashelek napisał(a):
Dobrze, że tragarza miałaś :lol:
To jednak dobrze, że Mika tych wyskoków nie ogarnęła, bo miałabym na udach siekane mięso.
Powiem Ci, że masz zajebiste nogi :cool3:

haha :lol: i fotograf w jednym :P
No i to przez dresy takie drachy nawet sie zrobily:P czasem mnie ponosi i robimy wyskoi na gloych nogach :diabloti: ale tez zalezyy jak ona skoczy czasem robi to delikatnie, a czasem tak że rypnie mi ostro:evil_lol:

:roflt:? ja mam beznadziejne nogi, juz kiedys mowilam, ale dzięki :lol:

Natalia&Cody napisał(a):
Wielkie brawa za truposzka :klacz:

wielkie podziękowania! :loveu:

Posted

Same plusy :D Ja tragarza mam nieogarniętego i się na fotografa nie nadaje, trzeba popracować :mad:
Borze, to ja Cię podziwiam! Musze się za to wziąć, no super wygląda ale mam lęki jakieś :lol: Na plecy wskawiwać nie pozwolę, bo mam za dużo pieprzyków i jak któregoś zdrapie to będzie nieciekawie...
Masz super nogi, nie narzekaj mi tutaj! I nie wyzywaj na figurę, bo na niektóre rzeczy nie ma wpływu i już. Ja np. mam uda jak koń :diabloti:

Posted

[quote name='cockermaister']Zacny truposzczak milordzie :cool3::loveu::loveu:

http://desmond.imageshack.us/Himg19/scaled.php?server=19&filename=dsc3749copy.jpg&res=landing Śliczna Dot:loveu:

http://desmond.imageshack.us/Himg32/scaled.php?server=32&filename=dsc3707copy.jpg&res=landing szalona oj szalona :loveu::loveu:
ja dzisiaj uczyłam Koki wskakiwania na plecy i mam całe podrapane :diabloti:
Zaiste, dziękuję waćpanno :cool1:

Moje plecy tez nie wyglądały po tym najlepiej :evil_lol:

Posted

rashelek napisał(a):
Same plusy :D Ja tragarza mam nieogarniętego i się na fotografa nie nadaje, trzeba popracować :mad:
Borze, to ja Cię podziwiam! Musze się za to wziąć, no super wygląda ale mam lęki jakieś :lol: Na plecy wskawiwać nie pozwolę, bo mam za dużo pieprzyków i jak któregoś zdrapie to będzie nieciekawie...
Masz super nogi, nie narzekaj mi tutaj! I nie wyzywaj na figurę, bo na niektóre rzeczy nie ma wpływu i już. Ja np. mam uda jak koń :diabloti:

ee ja tam jej kaze skakac, a po ewentualnym 'ała" dociera do mnie ze to nie bylo mądre :lol:

Mojej figury nie widać, przez jakze cudowny namiot na sobie :diabloti: który mi w tym pomaga :grins:

Posted

rashelek napisał(a):
Haha czyżby spóźniony zapłon? :D
Tyaaa, zazdraszczam namiotu :diabloti:

:lol:

ee nic trudnego, wystarczy przy okazji zakupów zamiast S wybrac XXL :diabloti: aa tak apropos w sobote czeka mnie polowanie na takowe oznaczenia :rotfl:

Posted

Przestałam to uskuteczniać jakiś rok temu, ale też znam ten model zakupów :D A ostatnio strasznie mnie wkurza hulający wiatr pod za dużymi bluzkami, więc wszystkie dogorywają w czeluściach szafy :) Także wierze, że Tobie też minie!

Posted

Fajna bluzka z Polsatu! :lol:
Uwielbiam fotki Doti z świadomością zadka. i ogólnie uwielbiam Twojego weścika. :loveu:
Wgl. ja Ciebie przestaję lubić. :shake: Tak mi wchodzisz na ambicję, że zaczęłam dzisiaj uczyć mego chłopca trupa(mam filmik :lol:), a po trupie, chcę go nauczyć świadomości zadka. I zamiast się lenić w domu, to bawię się w sztuczki. A to miał być taaki spokojny weekend. :eviltong:

Posted

darii_iia napisał(a):
Fajna bluzka z Polsatu! :lol:
Uwielbiam fotki Doti z świadomością zadka. i ogólnie uwielbiam Twojego weścika. :loveu:
Wgl. ja Ciebie przestaję lubić. :shake: Tak mi wchodzisz na ambicję, że zaczęłam dzisiaj uczyć mego chłopca trupa(mam filmik :lol:), a po trupie, chcę go nauczyć świadomości zadka. I zamiast się lenić w domu, to bawię się w sztuczki. A to miał być taaki spokojny weekend. :eviltong:

No niema co :lol:
Dzięki wielkie! :loveu::)
haha, gdzie tam lenić, sztuczkować ile wlezie! a potem filmiki nagrywać!:evil_lol: juz sobie wyobrazam jak podnosisz bezwładną kupę futra :lol:
swiadomosc zadka jest zacna :cool3:
Zuzia&Snoopy napisał(a):
Uhu!! Brawo :)

Dziękujemy :)!

Posted

Nie no superowa z Was parka, ubolewam bardzo nad tym że nie piszesz tak często na blogu.
Ja sama założyłam bloga, i zachęcam na wejście na niego :)
Twojego bloga czytamy regularnie

mieszancowo.blogspot.com

Posted

podziwiam, że udało ci się tyle z Dotką osiągnąć, sama wiem co to znaczy mieć psa rasy, która no... nie spełnia naszych oczekiwań do końca:diabloti: ale fajnie sobie pracujecie, miło popaczeć :)