Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

laki napisał(a):
Coraz częściej widzę pracujące westy i to strasznie cieszy ;) Boski widok!

To prawda, chociaż sama nieraz wątpiłam co do jakiejkolwiek pracy nie mówiąc o sporcie, jednak sie myliłam i można zdziałać z nią wiele, no a w wakacje się przekonamy czy agility będzie jej drugim imieniem:)

Posted

Ja was po prostu podziwiam ! :multi: Jesteście super drużyną , jest mało osób które robią cokolwiek z westie , a ty robisz coś z Dotką cały czas , brawo Justyś !!! :multi:
A ja wzięłam się za obejrzenie i przeczytanie całej galerii Dotki :)

Posted

Bejkowa napisał(a):
Ja was po prostu podziwiam ! :multi: Jesteście super drużyną , jest mało osób które robią cokolwiek z westie , a ty robisz coś z Dotką cały czas , brawo Justyś !!! :multi:
A ja wzięłam się za obejrzenie i przeczytanie całej galerii Dotki :)

ogromnie Ci dziękuję, to miło słyszeć takie pochwały.
To gratuluję podjęcia się takiej lekturze :eviltong: tez czasami przegladam pierwsze strony;)

Posted

westie_justa napisał(a):
ogromnie Ci dziękuję, to miło słyszeć takie pochwały.
To gratuluję podjęcia się takiej lekturze :eviltong: tez czasami przegladam pierwsze strony;)

Na prawdę wy jesteście po prostu super ! Mam nadzieję że kiedyś będziemy mogły się spotkać i pójść na jakiś spacerek :razz:
No , duża ta lektura , ale przyjemnie się czyta te posty , i ogląda fotki ;)
Justa , mam pytanko , ty Dotkowe łapki to trymowałaś ręcznie czy trymerem ?

Posted

Bejkowa napisał(a):
Na prawdę wy jesteście po prostu super ! Mam nadzieję że kiedyś będziemy mogły się spotkać i pójść na jakiś spacerek :razz:
No , duża ta lektura , ale przyjemnie się czyta te posty , i ogląda fotki ;)
Justa , mam pytanko , ty Dotkowe łapki to trymowałaś ręcznie czy trymerem ?

Ja bardzo chętnie;)

Łapki to są tak tylko lekko trymerem przejechane, i podcięte, bo wlasciwie to ich nie wiadomo jak nie trymuje;)

Posted

Ja właśnie dziś zerwałam cały włos z Bejkowych łap , na przednich włos ma gdzieś ze 2-3 cm :evil_lol: I zrobiłam pół na pół tj połowę trymerem , połowę ręcznie , i podcięłam później żeby wyrównać :cool3: Jutro mnie czeka wytrymowanie firanki i główki , bożee ( chce wszystko zrobić na fryz "szczeniaka") :p

Kiedy nowe zdjęcia :> ?

Posted

ja tez chcialam na szczeniaka, ale tak do konca to sie chyb nie da, no a nogi, je tylko skracam bo za duzo z nich nie wyciągnę.

Nie wiem ostatnio byla masa zdjec:P moge wziac aparat na spacer, ale znowu z lasu to samo bedzie.

Posted

A z Bejkowych łap wyciągnęłam tyyyle włosów że hoho , już się nie mogę doczekać kiedy będą jej wyrastać igiełki :D
Ee tam , poproszę o focie :D

Posted

ja pamiętam jak jakiś czas temu, omijałam szerokim łukiem twoje posty.
Widać, ze dojrzałaś do odpowiedzialności nad psem. Na prawdę miło teraz się to wszystko czyta :)