cockermaister Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 westie_justa napisał(a):też chcę firkidza ale się jakos zebrac nie mogę, no i chciałam słonie a widze że już niema........ ja chciałam świnki ale że już nie ma to wzięłam Water Lily :loveu::loveu: Quote
rashelek Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Mnie się te furkidzy strasznie podobają, zwłaszcza niektóre. Ale nie uważam, żeby warte były swojej ceny (podobna do rogza, jedyna różnica jest taka, że w furkidzie moge sobie dobrać szerokość). Zwłaszcza, że na obróżkowym coś teraz drgnęło na temat ich czasowej wytrzymałości. Za to do DS mam jakoś większe zaufanie, no i te nowe kolory są po prostu fantastyczne :loveu: Quote
wikikoniki Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 furkidz w cenie rogza ? no nie wiem. 20zł za obrożę to chyba nie dużo ;P znaczy się ja patrzę na najmniejsze dla szczura. Ja się zakochałam w jednej z pierwszych - Day on Bahama chyba, takie kolorowe żywe paseczki pionowe :loveu: Quote
HexaWHWT Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 westie_justa napisał(a):też chcę firkidza ale się jakos zebrac nie mogę, no i chciałam słonie a widze że już niema........ ale chyba będą :D gdzieś przeczytałam, ale gdzie? chyba fejsbuk...:hmmmm: Quote
Natalia&Cody Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Mojej mamie tak się spodobała Dotkowa obroża, że powiedziała, że da mi kasę i mam taką zamówić Codyemu :grin: Quote
motyleqq Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Natalia&Cody napisał(a):Mojej mamie tak się spodobała Dotkowa obroża, że powiedziała, że da mi kasę i mam taką zamówić Codyemu :grin: haha, a to dobre :lol: Quote
Aleksa. Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Natalia&Cody napisał(a):Mojej mamie tak się spodobała Dotkowa obroża, że powiedziała, że da mi kasę i mam taką zamówić Codyemu :grin: to zamawiaj taka okazja.:D Quote
Yuveza Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Się miętowo zrobiło :lol: a ja znów mam zdjęcia świeże! Quote
Natalia&Cody Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Haha, aż sobie musiałam zrobić herbatę miętową :) Pięknie Doti w niej wygląda :) Justyna, a co lepiej oceniasz? Wygodniejszy jest łańcuszek czy zwykły półzacisk? Quote
Aleksa. Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Justyna zazdroszcze Ci juz luzu w szkole.;) ja na jutro 14 zadan z fizyki, spr z ang, strona html z TI,ćwiczenia z PO.. w piatek wielki sprawdzian z chemii, poniedzialek z matmy, w srode z biologii i ocena do drugiej klasy już a dziś kartkowka była padam.:splat: a ta strona html mnie wkuurza :roll: Quote
Yuveza Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 [quote name='Natalia&Cody']Haha, aż sobie musiałam zrobić herbatę miętową :) Pięknie Doti w niej wygląda :) Justyna, a co lepiej oceniasz? Wygodniejszy jest łańcuszek czy zwykły półzacisk? :roflt: Zwykłego półzacisku nie mamy, to jest nasz pierwszy typ i jedyny zacisku:) łańcuszek jak dla mnie jak już mówiłam super, może następnym razem wezmę martingale to będę mogła ocenić :) Quote
rashelek Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 wikikoniki napisał(a):furkidz w cenie rogza ? no nie wiem. 20zł za obrożę to chyba nie dużo ;P znaczy się ja patrzę na najmniejsze dla szczura. Ja się zakochałam w jednej z pierwszych - Day on Bahama chyba, takie kolorowe żywe paseczki pionowe :loveu: Rogz L ok. 30zl, Furkidz 2,5cm ok. 25zł. Dla mnie to podobne ceny mimo wszystko ;) Nie każdy pies ma 20cm szyje i chodzi w sznurówce, niestety. I nie każdemu widzi się wydać 20zł na obrożę przy takim trybie życia. Ot, tak bywa. Dlatego wole się rzucić na DS :D Dzięki dziewczyny za odp. w kwestii lańcuszka, przekonałyście mnie :diabloti: Justyna, widze, że już z mięty nie wychodzicie? :D Quote
Yuveza Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 [quote name='Aleksandra95']Justyna zazdroszcze Ci juz luzu w szkole.;) ja na jutro 14 zadan z fizyki, spr z ang, strona html z TI,ćwiczenia z PO.. w piatek wielki sprawdzian z chemii, poniedzialek z matmy, w srode z biologii i ocena do drugiej klasy już a dziś kartkowka była padam.:splat: a ta strona html mnie wkuurza :roll: Kurna ale masz pod koniec roku nawalone, współczuję. Nam jeszcze coś tam zadają, ale ja zwyczajnie nie robię, i spię na lekcjach :lol: Quote
Yuveza Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 [quote name='rashelek']Rogz L ok. 30zl, Furkidz 2,5cm ok. 25zł. Dla mnie to podobne ceny mimo wszystko ;) Nie każdy pies ma 20cm szyje i chodzi w sznurówce, niestety. I nie każdemu widzi się wydać 20zł na obrożę przy takim trybie życia. Ot, tak bywa. Dlatego wole się rzucić na DS :D Dzięki dziewczyny za odp. w kwestii lańcuszka, przekonałyście mnie :diabloti: Justyna, widze, że już z mięty nie wychodzicie? :D Mka kosztuje prawie 40zł :lol: nie przesadzajmy furkidz 2,5cm 25,26zł tragedii niema;) rogz moim zdaniem jest duzo droższy, zresztą DS z tasiemka też kosztuje około 26zł;) Quote
Culineo Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 a ja aż wezme dla mojego czarnego tą miętówke, bo jest przeboska :loveu: tylko u mnie szerokość 5cm :evil_lol: a tą swoją Sigme cudowieńką, która robi MEGA zdjęcia to ty używaną kupiłaś czy nową ? ;) Quote
wikikoniki Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 nawet mojej mamie się obroża spodobała :loveu: dzisiaj przymierzałam na Neskę Maxowe 2cm i nie jest tak źle :p może się zdecyduję na coś... Quote
rashelek Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 40zł? To ja jakoś jak patrzyłam to Mka chyba 28zł była. Ale to może jakaś promocja była :lol: U nas jest też ten problem, że w barankowej sierści i tak cudnego wzorku nie widać. Więc po co mam dawać te 25-30zł na obrożę, której widokiem nacieszę się tyle, co na wieszaku? A takich taśmówek nie szkoda, bo kolor widać a wzorka i tak brak ;) Dlatego Furkidzy czy Rogzy podziwiam u kogoś, bo piękna odmówić im nie mogę, ale to już od dawna nie moje klimaty :D Dlatego zazdroszcze krótkowłosych psów :evil_lol: http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/_DSC3313copy-1.jpg :loveu: A jak z oczkiem, lepiej? Quote
Yuveza Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 [quote name='Culineo']a ja aż wezme dla mojego czarnego tą miętówke, bo jest przeboska :loveu: tylko u mnie szerokość 5cm :evil_lol: a tą swoją Sigme cudowieńką, która robi MEGA zdjęcia to ty używaną kupiłaś czy nową ? ;) [quote name='HexaWHWT']wszystkie obecne fotki focisz sigmą? o kurne to jak nasza 2 razy :P Uzywka :) Zdjęcia które wstawiam dzisiaj są z heliosa;) bo dawno go nie uzywalam:) [quote name='wikikoniki']nawet mojej mamie się obroża spodobała :loveu: dzisiaj przymierzałam na Neskę Maxowe 2cm i nie jest tak źle :p może się zdecyduję na coś... :) [quote name='rashelek']40zł? To ja jakoś jak patrzyłam to Mka chyba 28zł była. Ale to może jakaś promocja była :lol: U nas jest też ten problem, że w barankowej sierści i tak cudnego wzorku nie widać. Więc po co mam dawać te 25-30zł na obrożę, której widokiem nacieszę się tyle, co na wieszaku? A takich taśmówek nie szkoda, bo kolor widać a wzorka i tak brak ;) Dlatego Furkidzy czy Rogzy podziwiam u kogoś, bo piękna odmówić im nie mogę, ale to już od dawna nie moje klimaty :D Dlatego zazdroszcze krótkowłosych psów :evil_lol: http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/_DSC3313copy-1.jpg :loveu: A jak z oczkiem, lepiej? Np taka pomarańczowa rogza, 2cm ;) Dlatego rwę szyje ile sie da :diabloti: No mamy kropelki (3 buteleczki) i tabletki, codziennie kroplę, na razie cieknie minimalnie mniej, ale dopiero po dłuższym stosowaniu będzie mam nadzieje efekt. HELIOS jakby co :lol: Quote
Yuveza Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 HexaWHWT napisał(a):Ładne jak na heliosa :D jak to jak na heliosa? przecież helios jest świetny :loveu: Quote
cockermaister Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Ja za Rogza L'ke płaciłam 50zł z przesyłką :-o uważam,że to przesada i teraz już raczej nie będę kupować Rogzów bo i tak jakością nie powalają:roll: http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/_DSC3299copy-1.jpg kocham ja :loveu::loveu::loveu: http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/_DSC3310copy.jpg ile za nią chcesz ?? za psa w sensie :evil_lol::evil_lol: uwielbiam twego białasa :loveu::loveu::loveu: a firaneczka na klacie, będziesz ją ciachać?? Quote
HexaWHWT Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 westie_justa napisał(a):jak to jak na heliosa? przecież helios jest świetny :loveu: Hah no tak, tak, świetny, świetny :P Lepiej Ci się nim foci czy sigmą? przed focieniem heliosem dużo musisz ustawiać aby zdj było ostre i wg? Quote
Yuveza Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 [quote name='cockermaister']Ja za Rogza L'ke płaciłam 50zł z przesyłką :-o uważam,że to przesada i teraz już raczej nie będę kupować Rogzów bo i tak jakością nie powalają:roll: http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/_DSC3299copy-1.jpg kocham ja :loveu::loveu::loveu: http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/_DSC3310copy.jpg ile za nią chcesz ?? za psa w sensie :evil_lol::evil_lol: uwielbiam twego białasa :loveu::loveu::loveu: a firaneczka na klacie, będziesz ją ciachać?? No rogz dla mnie zawsze był drogi, i żadnego nie mamy :lol: Oj zastanów się dobrze :diabloti: Hmm mogłabym jej obniżyć poziom włosów na popiersiu czyli bardziej zgolic, bo w zasadzie długie one nie są, po porstu sie zaczynają wyzej a na brzuchu to tylko kilka dłuższych kłaczków;) [quote name='HexaWHWT']Hah no tak, tak, świetny, świetny :P Lepiej Ci się nim foci czy sigmą? przed focieniem heliosem dużo musisz ustawiać aby zdj było ostre i wg? Sigmą lepiej się foci 'w ruchu' bo ma w miarę szybki AF, no i dużą ogniskową;) Heliosem fajnie jest robić portrety bo daje ładny bokeh, małą GO i jest jasny, jedyny minus to brak AF'a ale nie jest to jakoś bardzo uciążliwe, generalnie ładnie ostrzy więc wystarczy tylko szybko ustwaić ręcznie to co chcemy miec ostre, i w zasadzie tylko to:) Quote
HexaWHWT Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 westie_justa napisał(a): Sigmą lepiej się foci 'w ruchu' bo ma w miarę szybki AF, no i dużą ogniskową;) Heliosem fajnie jest robić portrety bo daje ładny bokeh, małą GO i jest jasny, jedyny minus to brak AF'a ale nie jest to jakoś bardzo uciążliwe, generalnie ładnie ostrzy więc wystarczy tylko szybko ustwaić ręcznie to co chcemy miec ostre, i w zasadzie tylko to:) No ale nie wiem czy mój pies będzie w stanie się zatrzymać podczas spaceru :P a w domu np takie Twoje ,,studyjne" jak wychodzą heliosem? Quote
Recommended Posts