Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aaa jakie super zdjęcia Dotkowe :loveu: teraz naprawdę żałuję, że nie zostałam dłużej :cool3: Natalia, my się wybieramy na PM za tydzień w niedziele, wiesz... :siara:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulaa.']piękne fotki :smile: Illusion jesteś mistrzem definitywnie! :D

Zgadzam się z tym w 100% :) Aż miło się ogląda takie fotki.
Nie mogę się zdecydować, na którym zdjęciu Doti wyszła najładniej :loveu::loveu:

Posted (edited)

[quote name='Natalia&Cody']Super zdjęcia i Dociak :loveu: :loveu:
Moja imienniczko musiałabyś jeszcze nas chyba poznać kiedyś....:D

[quote name='paulaa.']piękne fotki :smile: Illusion jesteś mistrzem definitywnie! :D

[quote name='monika15']Zgadzam się z tym w 100% :) Aż miło się ogląda takie fotki.
Nie mogę się zdecydować, na którym zdjęciu Doti wyszła najładniej :loveu::loveu:
Podpisuję się pod tym rękami i nogami, teraz to będę ją męczyć z tymi fotami kiedy się będzie dało :diabloti: i ja chciałabym Giniaka na nastepny spacer :mad::mdrmed:
[quote name='rashelek']Bohu jakie zdjęcia :loveu: No, ale skoro modelka cudna, to i zdjęcia nie mogą być gorsze! :D http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/10czerwca2012/IMG_3300.jpg to najlepsze :loveu: A Dotuch do Bordera bardzo pasuje, ładnie się dopełniają.
Haha, moim zdaniem na odwrót:lol: serio teraz dopiero wydaje mi się fajna:P
ja zdecydowanie jestem fanką tego i się gapie ile można :loveu: http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/10czerwca2012/IMG_3043.jpg

A Dotuch do Bordera bardzo pasuje, ładnie się dopełniają.

To jakaś aluzja ?:diabloti:

wróciłyśmy niedawno od okulisty, bo chyba kazdy widzi ten ohydny zaciek na Dotkowym oku;) Oko zostało przepłukane, obadane, no i są jeszcze leki:) miejmy nadzieje że pomoże, a jak nie to będzie trzeba to przepłukiwać co jakis czas :/

No i mamy już naszą miętę razem z miętową piłeczką :p jutro obfocę;)

Edited by westie_justa
Posted

Mogę zabrać w przyszły weekend Ginkę, ale obawiam się, że Dotka nie wyjdzie z tego cała i zdrowa, więc jak wolisz :lol:.
Do mnie DS jeszcze nie doszło, nie cierpię mojej poczty :angryy:.

Posted

[quote name='Kasi i Lena']http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/10czerwca2012/IMG_3306.jpg to mi się bardzo podoba ale wszystkie są śliczne:loveu:
:loveu:
[quote name='Illusion']Mogę zabrać w przyszły weekend Ginkę, ale obawiam się, że Dotka nie wyjdzie z tego cała i zdrowa, więc jak wolisz :lol:.
Do mnie DS jeszcze nie doszło, nie cierpię mojej poczty :angryy:.
Haha, one to obie chyba by się dobrały pod względem tego agresora :lol: Ale bierz Giniaka :diabloti:
[quote name='Natalia&Cody']Biedny Dociak :(
Ostatnio coś te westiki mają porę na chorowanie ;)
Czekamy na zdjęcia :D :D
Przecież D ma już ten kanalik długo 'chory' na większości zdjęć widać brązowy wyciek.
No kurde przecież dopiero co zostały wstawione :evil_lol: a takie ładne to się liczy razy 2 :lol:
[quote name='Amber']http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/10czerwca2012/IMG_3043.jpg
O co chodzi z tym włażeniem tyłem na przedmioty? Do czegoś to służy większego? ;)
Świadomość zadu:) a czy służy, to w agi przy strefach takie coś się przydaje moim zdaniem. Zanim ją tego nauczylam taranowała wszystko doopskiem;)

Posted

[quote name='rashelek']Pokazuj tą mięte a nie :mad:

[quote name='Natalia&Cody']Justyna zdjęć nigdy nie jest za dużo :D
Dziękujcie motyleqq, bo przez nią będą foty :eviltong:

Posted

[quote name='Illusion']Jaki ładny komplecik :cool3:.
Powiem Ci że zacny jest bardzo:cool1:
No i moje stworzonko;) ogarnęłam chyba co nieco system focenia 'w ruchu' ale wiem jedno, ISO 800 to zło :diabloti: