Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie no Dotka 100x lepiej w tej krótkiej fryzurce, teraz jej idealnie pasuje :loveu:
Widzę, że ta Twoja panienka to co sesja ma inny ciuch :evil_lol: Ile bluz ma jeszcze w zanadrzu?

Posted

[quote name='motyleqq']ahaha, dobre :lol:
:lol:
[quote name='cockermaister']O wiele fajniej Doti wygląda bez firanek, ja moją Koki też bez firan wole :cool3:

a nie myślałaś żeby włos na łapach też obciąć ??
Na łapach ma te włosy i tak krótkie, ale calkowicie be nich wyglądała by trochę nieproporcjonalnie;) więc wolę ją z takimy 'grubszymi' nóżkami zostawić:)
[quote name='Natalia&Cody']No teraz mi zrobiłaś chęć na ścięcie firany. Tylko jak tu przekonać moją mame? :eviltong:
Haha, u mnie to był fakt dokonany a teraz słucham że jest z niej szczur :diabloti:
[quote name='paulaa.']Dużo lepiej jej po strzyżeniu, wole krótko ścięte westy :smile:
Mi się sportowy spaniel także bardzo podoba :cool3:
[quote name='rashelek']Nie no Dotka 100x lepiej w tej krótkiej fryzurce, teraz jej idealnie pasuje :loveu:
Widzę, że ta Twoja panienka to co sesja ma inny ciuch :evil_lol: Ile bluz ma jeszcze w zanadrzu?
Mnie też się podoba :loveu:
hehe, bluz więcej już chyba nie mam, chyba że szara :lol: ale na następną sesje będzie już nasza nowa obróżka :loveu: jak przyjdzie.
u znajomych;)

Posted

Natalia&Cody napisał(a):
Tylko Cody jest wysoki i nie wiem czy nie będzie wyglądał jak jakiś jamnik ;p

Wysoki? jak wysoki to chyba nie bardzo jak jamnik :eviltong: D jest długa i bez firankie wydaje się nawet bardziej, ale wygląda też na wyższą :)

Posted

Ja nie lubię takiej krótkiej fryzurki, ale musze przyznać, że D wygląda super! :loveu: Tylko łebek mi się nie podoba, bo ja lubię chryzantemki.
A jaką obróżkę zamówiłaś? :razz: Kurde wkręciłam się w ten obrózkowy nałóg, Lena ma już 11 na stanie, a ma dopiero 1,5 roku :mdleje:
Strasznie żałuję, że już nie ma tych Furkidzowych turkusów, był piękne :placz: Za parę dni zamówię jeszcze coś z Furkidz, bo kupiłam ostatnio naszą pierwszą (Flower Power) i jest boska :loveu:

Posted

westie_justa napisał(a):
Wysoki? jak wysoki to chyba nie bardzo jak jamnik :eviltong: D jest długa i bez firankie wydaje się nawet bardziej, ale wygląda też na wyższą :)

no nie wiem jakoś mi się tak skojarzyło. On jest i tak długi. Mam pomysł, może podepne jakoś spinkami i zobacze :D

Posted

A&L napisał(a):
A jaką obróżkę zamówiłaś? :razz: Kurde wkręciłam się w ten obrózkowy nałóg, Lena ma już 11 na stanie, a ma dopiero 1,5 roku :mdleje:

Mój jeden pies ma 6 lat, a drugi 1,5 roku. A obróżek razem mam 4. :lol:

Posted

[quote name='A&L']Ja nie lubię takiej krótkiej fryzurki, ale musze przyznać, że D wygląda super! :loveu: Tylko łebek mi się nie podoba, bo ja lubię chryzantemki.
Strasznie żałuję, że już nie ma tych Furkidzowych turkusów, był piękne :placz: Za parę dni zamówię jeszcze coś z Furkidz, bo kupiłam ostatnio naszą pierwszą (Flower Power) i jest boska :loveu:
[quote name='darii_iia']Mój jeden pies ma 6 lat, a drugi 1,5 roku. A obróżek razem mam 4. :lol:
To cieszę się:loveu: a ja własnie lubię małą wąską główkę:)
Ja zamówiłam DogStylową mięte :loveu: (czyli taki turkusik) aa furkidza też musze zamowic ale to nie teraz:)
My też nie mamy dużo, ale tylko dlatego że ja po prostu nie mam na to kasy :lol: co innego jakby miała swoją to bym się w tym utopiła:P
[quote name='Natalia&Cody']no nie wiem jakoś mi się tak skojarzyło. On jest i tak długi. Mam pomysł, może podepne jakoś spinkami i zobacze :D
no dobry pomysł;) chociaż Cody i tak ma taką dość rzadką tą firanke;)
jakos AF nie chciał jej wybierać głowy

szyjka:loveu:

Posted

[quote name='darii_iia']Mój jeden pies ma 6 lat, a drugi 1,5 roku. A obróżek razem mam 4. :lol:
Widocznie nie wpadłaś w ten nałóg, ciesz się :evil_lol:
Justyna ja dużo kasy na obróżki nie wydaję (najdroższa jest właśnie furkidzowa). Większość mam od taks, jedną kupiłam w jakimś zoologu za parę złotych, jeden Mac Leather też dość drogi, resztę kupiłam w marketach ;) A to nasza kolekcja KLIK :evil_lol: (jedną gdzieś zawieruszyłam i jedną pożyczyłam)
Daj linka do tej miętowej jak możesz, bo ja nie wiem która :roll:

Posted

[quote name='A&L']Widocznie nie wpadłaś w ten nałóg, ciesz się :evil_lol:
Justyna ja dużo kasy na obróżki nie wydaję (najdroższa jest właśnie furkidzowa). Większość mam od taks, jedną kupiłam w jakimś zoologu za parę złotych, jeden Mac Leather też dość drogi, resztę kupiłam w marketach ;) A to nasza kolekcja KLIK :evil_lol: (jedną gdzieś zawieruszyłam i jedną pożyczyłam)
Daj linka do tej miętowej jak możesz, bo ja nie wiem która :roll:
aha, czaję, ja to tak już wolę sobie kupić furkidzowe, DS, itd niż zoologowe :P
O TAKA mięta :)

Posted

Też bym wolała, ale chyba bym majątek straciła, jakbym miała kupować tylko furkidzy itd. Z zoologa mam tylko jedną, tę niebieską z kwiatkami i jest dobrej jakości, więc kupiłam.
Mięta ładna, ale ja wolę obroże w jakieś wzorki :)

Posted

A&L napisał(a):
Też bym wolała, ale chyba bym majątek straciła, jakbym miała kupować tylko furkidzy itd. Z zoologa mam tylko jedną, tę niebieską z kwiatkami i jest dobrej jakości, więc kupiłam.
Mięta ładna, ale ja wolę obroże w jakieś wzorki :)

No wiadomo, dlatego my wiele nie mamy :)
ja też lubię ale akurat mięta miała być taka :loveu: szkoda ze tego turq furkidza niema.

Posted

Justyno, łączę się z Tobą w bólu. Chociaż to może dla nas jest błogosławieństwo :diabloti: Brak finansów na obroże skutecznie blokuje rozrost mojej "kolekcji". Ale coraz bardziej mnie nachodzi na furkidza albo DS, że aż mnie to boli :placz: :lol:

Posted

[quote name='rashelek']Justyno, łączę się z Tobą w bólu. Chociaż to może dla nas jest błogosławieństwo :diabloti: Brak finansów na obroże skutecznie blokuje rozrost mojej "kolekcji". Ale coraz bardziej mnie nachodzi na furkidza albo DS, że aż mnie to boli :placz: :lol:
No dokładnie żebyś wiedziała tak jest :diabloti:

Posted

A tam , nie narzekajcie , nawet obroże mogą się w końcu znudzić. Mi się teraz już nic nie podoba, stałam się wybredna i nie wiem co chce. To już chyba najwyższe stadium nałogu:D Pierwsze pozbyłam się tych co mi się znudziły a teraz nie wiem jakimi je zastąpić:D

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
A tam , nie narzekajcie , nawet obroże mogą się w końcu znudzić. Mi się teraz już nic nie podoba, stałam się wybredna i nie wiem co chce. To już chyba najwyższe stadium nałogu:D Pierwsze pozbyłam się tych co mi się znudziły a teraz nie wiem jakimi je zastąpić:D

Tobie się nic nie podoba, bo wszystko już masz :diabloti:

Posted

Turkus też piękny z taśmą odblaskową ma rogz :D cuuudne są.
Dot wygląda całkiem praktycznie :P że tak powiem ale popracuj jeszcze troszkę degażówkami bo widzę cięcia i strasznie denerwują mnie kudełki za uszami...za dużo tam tego ;)
My na razie nie kupujemy nowych obroży bo młody już dwie pary mi pogryzł :angryy: dwie na klamry, jedną co dostał od hodowcy a drugą rogzową granatową w białe kwiatki Alexikową i jestem wściekła :(

Posted

A&L napisał(a):
Tobie się nic nie podoba, bo wszystko już masz :diabloti:

Wcale nie mam:D mam w tej chwili chyba z 10 albo 11 obroży. Fakt w większości markowych jak można markowymi obroże nazwać. Dla dwóch psów to mało.
Justa piękne te krowy, ogólnie boje się zwierząt gospodarskich, ale na fotce cudne:)

Posted (edited)

[quote name='Evelynkaa']Turkus też piękny z taśmą odblaskową ma rogz :D cuuudne są.
Dot wygląda całkiem praktycznie :P że tak powiem ale popracuj jeszcze troszkę degażówkami bo widzę cięcia i strasznie denerwują mnie kudełki za uszami...za dużo tam tego ;)
My na razie nie kupujemy nowych obroży bo młody już dwie pary mi pogryzł :angryy: dwie na klamry, jedną co dostał od hodowcy a drugą rogzową granatową w białe kwiatki Alexikową i jestem wściekła :(
No ta ale rogz kosztuje prawie 40zł :roll:
Nie mam degażówek więc wiem co masz na mysli, bo sama to widzę;) za uszami.. niema ich tak duzo, szczerze to nie bardzo tam da sie to rwac..
[quote name='Kasi i Lena']Wcale nie mam:D mam w tej chwili chyba z 10 albo 11 obroży. Fakt w większości markowych jak można markowymi obroże nazwać. Dla dwóch psów to mało.
Justa piękne te krowy, ogólnie boje się zwierząt gospodarskich, ale na fotce cudne:)
Hehe, a one sobie tak kulturalnie przez ulice do domu poszły w rzędzie :lol:
[quote name='rashelek']Ta po prawej mi Mike przypomina :diabloti:
:roflt:

No to jeszcze 3 na dobranoc;)

Edited by westie_justa