Natalia&Cody Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 No teraz mi zrobiłaś chęć na ścięcie firany. Tylko jak tu przekonać moją mame? :eviltong: Quote
paulaa. Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Dużo lepiej jej po strzyżeniu, wole krótko ścięte westy :smile: Quote
rashelek Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nie no Dotka 100x lepiej w tej krótkiej fryzurce, teraz jej idealnie pasuje :loveu: Widzę, że ta Twoja panienka to co sesja ma inny ciuch :evil_lol: Ile bluz ma jeszcze w zanadrzu? Quote
Yuveza Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 [quote name='motyleqq']ahaha, dobre :lol: :lol: [quote name='cockermaister']O wiele fajniej Doti wygląda bez firanek, ja moją Koki też bez firan wole :cool3: a nie myślałaś żeby włos na łapach też obciąć ?? Na łapach ma te włosy i tak krótkie, ale calkowicie be nich wyglądała by trochę nieproporcjonalnie;) więc wolę ją z takimy 'grubszymi' nóżkami zostawić:) [quote name='Natalia&Cody']No teraz mi zrobiłaś chęć na ścięcie firany. Tylko jak tu przekonać moją mame? :eviltong: Haha, u mnie to był fakt dokonany a teraz słucham że jest z niej szczur :diabloti: [quote name='paulaa.']Dużo lepiej jej po strzyżeniu, wole krótko ścięte westy :smile: Mi się sportowy spaniel także bardzo podoba :cool3: [quote name='rashelek']Nie no Dotka 100x lepiej w tej krótkiej fryzurce, teraz jej idealnie pasuje :loveu: Widzę, że ta Twoja panienka to co sesja ma inny ciuch :evil_lol: Ile bluz ma jeszcze w zanadrzu? Mnie też się podoba :loveu: hehe, bluz więcej już chyba nie mam, chyba że szara :lol: ale na następną sesje będzie już nasza nowa obróżka :loveu: jak przyjdzie. u znajomych;) Quote
Natalia&Cody Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Tylko Cody jest wysoki i nie wiem czy nie będzie wyglądał jak jakiś jamnik ;p Quote
Yuveza Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Natalia&Cody napisał(a):Tylko Cody jest wysoki i nie wiem czy nie będzie wyglądał jak jakiś jamnik ;p Wysoki? jak wysoki to chyba nie bardzo jak jamnik :eviltong: D jest długa i bez firankie wydaje się nawet bardziej, ale wygląda też na wyższą :) Quote
A&L Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ja nie lubię takiej krótkiej fryzurki, ale musze przyznać, że D wygląda super! :loveu: Tylko łebek mi się nie podoba, bo ja lubię chryzantemki. A jaką obróżkę zamówiłaś? :razz: Kurde wkręciłam się w ten obrózkowy nałóg, Lena ma już 11 na stanie, a ma dopiero 1,5 roku :mdleje: Strasznie żałuję, że już nie ma tych Furkidzowych turkusów, był piękne :placz: Za parę dni zamówię jeszcze coś z Furkidz, bo kupiłam ostatnio naszą pierwszą (Flower Power) i jest boska :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 westie_justa napisał(a):Wysoki? jak wysoki to chyba nie bardzo jak jamnik :eviltong: D jest długa i bez firankie wydaje się nawet bardziej, ale wygląda też na wyższą :) no nie wiem jakoś mi się tak skojarzyło. On jest i tak długi. Mam pomysł, może podepne jakoś spinkami i zobacze :D Quote
darii_iia Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 A&L napisał(a):A jaką obróżkę zamówiłaś? :razz: Kurde wkręciłam się w ten obrózkowy nałóg, Lena ma już 11 na stanie, a ma dopiero 1,5 roku :mdleje: Mój jeden pies ma 6 lat, a drugi 1,5 roku. A obróżek razem mam 4. :lol: Quote
Yuveza Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 [quote name='A&L']Ja nie lubię takiej krótkiej fryzurki, ale musze przyznać, że D wygląda super! :loveu: Tylko łebek mi się nie podoba, bo ja lubię chryzantemki. A jaką obróżkę zamówiłaś? :razz: Kurde wkręciłam się w ten obrózkowy nałóg, Lena ma już 11 na stanie, a ma dopiero 1,5 roku :mdleje: Strasznie żałuję, że już nie ma tych Furkidzowych turkusów, był piękne :placz: Za parę dni zamówię jeszcze coś z Furkidz, bo kupiłam ostatnio naszą pierwszą (Flower Power) i jest boska :loveu: [quote name='darii_iia']Mój jeden pies ma 6 lat, a drugi 1,5 roku. A obróżek razem mam 4. :lol: To cieszę się:loveu: a ja własnie lubię małą wąską główkę:) Ja zamówiłam DogStylową mięte :loveu: (czyli taki turkusik) aa furkidza też musze zamowic ale to nie teraz:) My też nie mamy dużo, ale tylko dlatego że ja po prostu nie mam na to kasy :lol: co innego jakby miała swoją to bym się w tym utopiła:P [quote name='Natalia&Cody']no nie wiem jakoś mi się tak skojarzyło. On jest i tak długi. Mam pomysł, może podepne jakoś spinkami i zobacze :D no dobry pomysł;) chociaż Cody i tak ma taką dość rzadką tą firanke;) jakos AF nie chciał jej wybierać głowy szyjka:loveu: Quote
A&L Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='darii_iia']Mój jeden pies ma 6 lat, a drugi 1,5 roku. A obróżek razem mam 4. :lol: Widocznie nie wpadłaś w ten nałóg, ciesz się :evil_lol: Justyna ja dużo kasy na obróżki nie wydaję (najdroższa jest właśnie furkidzowa). Większość mam od taks, jedną kupiłam w jakimś zoologu za parę złotych, jeden Mac Leather też dość drogi, resztę kupiłam w marketach ;) A to nasza kolekcja KLIK :evil_lol: (jedną gdzieś zawieruszyłam i jedną pożyczyłam) Daj linka do tej miętowej jak możesz, bo ja nie wiem która :roll: Quote
Yuveza Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 [quote name='A&L']Widocznie nie wpadłaś w ten nałóg, ciesz się :evil_lol: Justyna ja dużo kasy na obróżki nie wydaję (najdroższa jest właśnie furkidzowa). Większość mam od taks, jedną kupiłam w jakimś zoologu za parę złotych, jeden Mac Leather też dość drogi, resztę kupiłam w marketach ;) A to nasza kolekcja KLIK :evil_lol: (jedną gdzieś zawieruszyłam i jedną pożyczyłam) Daj linka do tej miętowej jak możesz, bo ja nie wiem która :roll: aha, czaję, ja to tak już wolę sobie kupić furkidzowe, DS, itd niż zoologowe :P O TAKA mięta :) Quote
A&L Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Też bym wolała, ale chyba bym majątek straciła, jakbym miała kupować tylko furkidzy itd. Z zoologa mam tylko jedną, tę niebieską z kwiatkami i jest dobrej jakości, więc kupiłam. Mięta ładna, ale ja wolę obroże w jakieś wzorki :) Quote
Yuveza Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 A&L napisał(a):Też bym wolała, ale chyba bym majątek straciła, jakbym miała kupować tylko furkidzy itd. Z zoologa mam tylko jedną, tę niebieską z kwiatkami i jest dobrej jakości, więc kupiłam. Mięta ładna, ale ja wolę obroże w jakieś wzorki :) No wiadomo, dlatego my wiele nie mamy :) ja też lubię ale akurat mięta miała być taka :loveu: szkoda ze tego turq furkidza niema. Quote
cockermaister Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ja też mam coś około 15 obróż i teraz zamówiłam jeszcze Rogza :roll: Quote
rashelek Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Justyno, łączę się z Tobą w bólu. Chociaż to może dla nas jest błogosławieństwo :diabloti: Brak finansów na obroże skutecznie blokuje rozrost mojej "kolekcji". Ale coraz bardziej mnie nachodzi na furkidza albo DS, że aż mnie to boli :placz: :lol: Quote
Yuveza Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 [quote name='rashelek']Justyno, łączę się z Tobą w bólu. Chociaż to może dla nas jest błogosławieństwo :diabloti: Brak finansów na obroże skutecznie blokuje rozrost mojej "kolekcji". Ale coraz bardziej mnie nachodzi na furkidza albo DS, że aż mnie to boli :placz: :lol: No dokładnie żebyś wiedziała tak jest :diabloti: Quote
Kasi i Lena Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 A tam , nie narzekajcie , nawet obroże mogą się w końcu znudzić. Mi się teraz już nic nie podoba, stałam się wybredna i nie wiem co chce. To już chyba najwyższe stadium nałogu:D Pierwsze pozbyłam się tych co mi się znudziły a teraz nie wiem jakimi je zastąpić:D Quote
A&L Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Kasi i Lena napisał(a):A tam , nie narzekajcie , nawet obroże mogą się w końcu znudzić. Mi się teraz już nic nie podoba, stałam się wybredna i nie wiem co chce. To już chyba najwyższe stadium nałogu:D Pierwsze pozbyłam się tych co mi się znudziły a teraz nie wiem jakimi je zastąpić:D Tobie się nic nie podoba, bo wszystko już masz :diabloti: Quote
Yuveza Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 ja tez juz sprzedalam pare rzeczy;) Macie krowy :diabloti: Quote
Evelynkaa Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Turkus też piękny z taśmą odblaskową ma rogz :D cuuudne są. Dot wygląda całkiem praktycznie :P że tak powiem ale popracuj jeszcze troszkę degażówkami bo widzę cięcia i strasznie denerwują mnie kudełki za uszami...za dużo tam tego ;) My na razie nie kupujemy nowych obroży bo młody już dwie pary mi pogryzł :angryy: dwie na klamry, jedną co dostał od hodowcy a drugą rogzową granatową w białe kwiatki Alexikową i jestem wściekła :( Quote
Kasi i Lena Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 A&L napisał(a):Tobie się nic nie podoba, bo wszystko już masz :diabloti: Wcale nie mam:D mam w tej chwili chyba z 10 albo 11 obroży. Fakt w większości markowych jak można markowymi obroże nazwać. Dla dwóch psów to mało. Justa piękne te krowy, ogólnie boje się zwierząt gospodarskich, ale na fotce cudne:) Quote
Yuveza Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 (edited) [quote name='Evelynkaa']Turkus też piękny z taśmą odblaskową ma rogz :D cuuudne są. Dot wygląda całkiem praktycznie :P że tak powiem ale popracuj jeszcze troszkę degażówkami bo widzę cięcia i strasznie denerwują mnie kudełki za uszami...za dużo tam tego ;) My na razie nie kupujemy nowych obroży bo młody już dwie pary mi pogryzł :angryy: dwie na klamry, jedną co dostał od hodowcy a drugą rogzową granatową w białe kwiatki Alexikową i jestem wściekła :( No ta ale rogz kosztuje prawie 40zł :roll: Nie mam degażówek więc wiem co masz na mysli, bo sama to widzę;) za uszami.. niema ich tak duzo, szczerze to nie bardzo tam da sie to rwac.. [quote name='Kasi i Lena']Wcale nie mam:D mam w tej chwili chyba z 10 albo 11 obroży. Fakt w większości markowych jak można markowymi obroże nazwać. Dla dwóch psów to mało. Justa piękne te krowy, ogólnie boje się zwierząt gospodarskich, ale na fotce cudne:) Hehe, a one sobie tak kulturalnie przez ulice do domu poszły w rzędzie :lol: [quote name='rashelek']Ta po prawej mi Mike przypomina :diabloti: :roflt: No to jeszcze 3 na dobranoc;) Edited June 4, 2012 by westie_justa Quote
Recommended Posts