Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rashelek']http://desmond.imageshack.us/Himg832/scaled.php?server=832&filename=copyba.jpg&res=landing sama słodycz :loveu:
Nie będe zgadywała, mów mi w tej chwili! :evil_lol:
A to jakiś wyjątkowy spacer był?
czasem jej się zdarza :P
niee obiecałam sobie że na razie nie mówię :diabloti:

Nie, ale był daleko, w fajne miejsca, nie w te co zazwyczaj na zdjęciach ;)
zaraz bede obrabiac pozmniejszam i wrzucę :)

Posted (edited)

z Ashley Whippet Invitational w Powsinie :)
edit: mam, co prawda nie za wiele ale dla kilku osób chyba starczy :eviltong:

Może chce ktoś do nas wpaść :loveu::razz:

Edited by westie_justa
Posted

[quote name='lenka13']aaa Doti i ukłon :loveu: jak ją nauczyłaś? ja nie mam pomysłu jak Fabiego tego nauczyć, co dziwniejsze łatwiej nam opanować choćby wskakiwanie na stopy niż z pozoru taką prostą rzecz...

to ja podpowiem jak ja uczyłam- zauważyłam że jak bawimy się w domu... skarpetkami :lol: to Etna robi ukłon zapraszając mnie do zabawy. więc po prostu zaczęłam jej klikać i jak zawsze gdy uczy się czegoś na zabawki- załapała bardzo szybko:)

Posted

motyleqq napisał(a):
to ja podpowiem jak ja uczyłam- zauważyłam że jak bawimy się w domu... skarpetkami :lol: to Etna robi ukłon zapraszając mnie do zabawy. więc po prostu zaczęłam jej klikać i jak zawsze gdy uczy się czegoś na zabawki- załapała bardzo szybko:)

dzięki za rade... spróbuje tak z Fabim, tyle że na...kość :) może poskutkuje, on najszybciej się uczy jak musi sam na coś sam wpaść :D jak nie podziała to spróbuje z podkładaniem ręki :)

Posted

Jaki fajny musiał być spacerek. :)
No i też właśnie zauważyłam, że śmiechowo (w pozytywnym sensie) Doti wygląda z tym wygolonym pyszczkiem od spodu. ;)
Ja też mam lasek niedaleko mojego domu. :razz:
Ale nie taki ładny...:lol:

Posted

Molowe napisał(a):
piękne fotki :loveu: a ten zakup to podejrzewam,że drugi piesek :D

Co takiego!? :evil_lol:, owszem ale jeszcze nie teraz :eviltong:
kaskaSz napisał(a):
http://desmond.imageshack.us/Himg641/scaled.php?server=641&filename=dsc1977copy.jpg&res=landing hohoho gdzie ta Dotka wlazła.
Ale muszę tez napisać, że z otwartym pyszczkiem i tą fryzurą wygląda trochę dziwnie.... jakby żuchwy nie miała czy coś. Coś mi nie pasuje w tym ścięciu ;)

wrzos:loveu:! tam było takie wielkie wrzosowisko, w ogóle w tamtych rejonach było bardzo pięknie.
Hmm a na którym zdjęciu to tak 'zauwazylas' ? ona ma wygolone tak aż za 'migdałki' jakby brode ma krótką a włosy z głowy też są krótkie, już niema okragłej głowy tylko własnie scięte na taki bardziej prostokątny wąski pysk, a przy uszach trochę szerzej;) zaraz dam porównanie.

A to widok Warszawy z góry lotnika;)

Posted

westie_justa napisał(a):
Co takiego!? :evil_lol:, owszem ale jeszcze nie teraz :eviltong:

to nie wiem jakieś akcesoria dla Doti ? nowe szeleczki ? :PP

Posted

Molowe napisał(a):
to nie wiem jakieś akcesoria dla Doti ? nowe szeleczki ? :PP

no własnie coś w ten deseń ;) zaraz chyba złożę zamówienie.
i jeszcze ostatnia fotka

a swoją drogą, to kocham ten obiektyw :loveu:

Posted

zauważyłam tu i tu
http://desmond.imageshack.us/Himg542/scaled.php?server=542&filename=dsc1989copy.jpg&res=landing
http://desmond.imageshack.us/Himg341/scaled.php?server=341&filename=dsc1971copy.jpg&res=landing
wiem, że chcesz zeby Doti miała wąską głowę, ale nie da się inaczej tego uformować? Teraz tak mi coś nie pasuje wyglądowo, że co spojrzę to mi się śmiać chce ;) Jakby komuś się maszynka omsknęła z ręki i mało jej żuchwy nie uciął. No i chyba właśnie za krótko pojechałaś przy tych migdałkach ;) Nie odbieraj tego źle, bo ja się nie znam, ale do mnie nie przemawia taka głowa westa.

Posted

kaskaSz napisał(a):
zauważyłam tu i tu
http://desmond.imageshack.us/Himg542/scaled.php?server=542&filename=dsc1989copy.jpg&res=landing
http://desmond.imageshack.us/Himg341/scaled.php?server=341&filename=dsc1971copy.jpg&res=landing
wiem, że chcesz zeby Doti miała wąską głowę, ale nie da się inaczej tego uformować? Teraz tak mi coś nie pasuje wyglądowo, że co spojrzę to mi się śmiać chce ;) Jakby komuś się maszynka omsknęła z ręki i mało jej żuchwy nie uciął. No i chyba właśnie za krótko pojechałaś przy tych migdałkach ;) Nie odbieraj tego źle, bo ja się nie znam, ale do mnie nie przemawia taka głowa westa.

na drugim to raczej kwestia zdjęcia;) no ale z ta rzuchwą to tak raczej jak ma otwarty pysk bo np TU jest po prostu wąsko (poza tym że krzywo) no i pewnie tez dla tego że przy tych migdałkach żadna sierść nie wisi;) no jasne, wiem że ją ociapałam i wgl, krzywo itd. Jak się tak przyglądam to wiem w sumie o co Ci chodzi, ale szczerze mówiąc to wlasnie miało tak być :lol: że ma górną część głowy większą a pyszczek wąski jakby od góry patrzeć to taki trójkąt, lisi pyszczek coś takiego:eviltong:
Kasi i Lena napisał(a):
Faktycznie cudne fotki wychodzą, takie wyraziste:loveu:
Co nowego zamawiasz? Jakiej firmy? No chyba że to tajemnica:D

no też mi się podobają, albumowe bo albumowe ale miło się na nie patrzy z takimi kolorami:loveu:
Nie nie tajemnica, obróżkę, bo uznałamże na razie szelki jedne wystarczą, a obrózki to mniejszy wydatek i chcę mieć mały zbiorek ładnych obrozek:)
Z dogstyle :)

Posted

no i grunt, że ci się podoba, mi nie musi :D Ale za to mi sie humor poprawia jak patrzę na Dotkę ;) A włosy nie zęby- odrosną i jak będziesz chciała to znowu zetniesz. ;)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
nie ogarniam masz nowy obiektyw ?:D

Już ponad 2 tygodnie :lol:
kaskaSz napisał(a):
no i grunt, że ci się podoba, mi nie musi :D Ale za to mi sie humor poprawia jak patrzę na Dotkę ;) A włosy nie zęby- odrosną i jak będziesz chciała to znowu zetniesz. ;)

No to dobrze :evil_lol: ja cały czas próbuję, a Doti po lesie może sobie taka chodzić :P co cięcie to jest inaczej, czasem lepiej czasem gorzej, czasem inaczej :)
Molowe napisał(a):
Ooo obróżka z dogstyle <3 jaki kolor ? :)

na pewno ten który kocham:loveu: chyba niektórzy wiedzą jaki :razz: