rashelek Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Wszędzie teraz pustki i nuda :D Ale u Ciebie się można nacieszyć zdjęciami cudnego Dotkowego pysia :loveu: Quote
Yuveza Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 [quote name='rashelek']Wszędzie teraz pustki i nuda :D Ale u Ciebie się można nacieszyć zdjęciami cudnego Dotkowego pysia :loveu: ale tu kiedyś było zawsze was pełno :eviltong: można nie tylko Dotkowym pysiem, :cool3: Quote
HexaWHWT Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-PMAMcrPlIHE/T7yvSHEg_EI/AAAAAAAAAZU/5X2P6iyI8vM/s800/_DSC1762.jpg Hyyy, jaki fajny ogonek :D a co do główki Doti. Też lubię takie małe baniuchy. Takie meeeeega chryzantemy są fuuj. Ale my w niedziele mamy wystawę i wielka bania jest. :roll: Pozdro Quote
Yuveza Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 [quote name='HexaWHWT']https://lh5.googleusercontent.com/-PMAMcrPlIHE/T7yvSHEg_EI/AAAAAAAAAZU/5X2P6iyI8vM/s800/_DSC1762.jpg Hyyy, jaki fajny ogonek :D a co do główki Doti. Też lubię takie małe baniuchy. Takie meeeeega chryzantemy są fuuj. Ale my w niedziele mamy wystawę i wielka bania jest. :roll: Pozdro Świetny był ten chart :mdrmed: No a my jestesmy w Typie i mozemy być łyse :grins: Quote
HexaWHWT Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 No jak w typie to na łysko rżnąć :biggrina: Twoje szkło ma mocowanie do olympusa? kiedyś się nad nim zastanawiałam, bo to fajne, stare szkła. Quote
Yuveza Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 [quote name='HexaWHWT']No jak w typie to na łysko rżnąć :biggrina: Twoje szkło ma mocowanie do olympusa? kiedyś się nad nim zastanawiałam, bo to fajne, stare szkła. Ehem:p Moje szkło jest z adapterem;) wystarczy że znajdziesz adapter do olympusa na gwint M42. A no bardzo fajne:) Quote
rashelek Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 A co to za świetny czarnuszek? Wracając do ciszy - ostatnio na dogo ogółem mało się dzieje, większość chyba poprawia oceny albo ciężko pracuje. Tylko nieliczni mają teraz wolne i mogą się "delektować" upałem :diabloti: Na forum większość to albo uczniowie podst-gim-początki LO albo już pracujący ;) Quote
Yuveza Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 [quote name='rashelek']A co to za świetny czarnuszek? Wracając do ciszy - ostatnio na dogo ogółem mało się dzieje, większość chyba poprawia oceny albo ciężko pracuje. Tylko nieliczni mają teraz wolne i mogą się "delektować" upałem :diabloti: Na forum większość to albo uczniowie podst-gim-początki LO albo już pracujący ;) Nasza koleżanka Gabi;) Może i tak;) ja tam mam teraz 3 dni wolne (na wycieczke nie pojechałam) i generalnie luzens na całego :evil_lol: po leśnych fotkach mam jeszcze kilka z podwórka :razz: FIRANKA a własciwie jej brak :diabloti: Quote
rashelek Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Bardzo fajna ta koleżanka, urocza. Ja już po maturze, więc siedzę w domu i mam czas na dogłębne przemyślenia nt "czemu ta @$&%($#^* nie chce żreć" ;) Chyba jednak wole szkołę :diabloti: Dotka ma sportowe cięcie. Do tego funkcjonalne - jest jej chłodno i fajnie wygląda :loveu: Quote
Aleksa. Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 ja oglądam, ale nie mam czasu napisać za bardzo..:/ 2 tydzień już dzień w dzień sprawdziany, kartkówki ale Dotka cudna:) Quote
Yuveza Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 [quote name='rashelek']Bardzo fajna ta koleżanka, urocza. Ja już po maturze, więc siedzę w domu i mam czas na dogłębne przemyślenia nt "czemu ta @$&%($#^* nie chce żreć" ;) Chyba jednak wole szkołę :diabloti: Dotka ma sportowe cięcie. Do tego funkcjonalne - jest jej chłodno i fajnie wygląda :loveu: A no fajna:) no mi jeszcze do matury zostało trochę;) na razie w przyszlym roku czeka mnie egzamin gimnazjalny :P No i tak własnie miało być :loveu: a podwozie wygląda tak, co prawda wyciapane byle jak, ale maszynke mam nie przystosowaną do psa, oraz kołtuny były wiec część wycięłam nożyczkami no ale już nie bedzie sie plątała sierść. A z czasem kupię sobie psią konkretną maszynke:) [quote name='Aleksandra95']ja oglądam, ale nie mam czasu napisać za bardzo..:/ 2 tydzień już dzień w dzień sprawdziany, kartkówki ale Dotka cudna:) padaka żeby pod koniec roku tak walić sprawdzanami, no i do 29 czerwca jeszcze chodzic trzeba... zaraz dam więcej zdjęć z podwórka (jedno powyzej;)) jak chcecie:) Aaa i pochwalę się wam że niedługo zrobię udany zakup:loveu: Quote
rashelek Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Chciałabym swoją tak ściąć, żeby jakoś wyglądała jednak i było jej chłodniej. Ale maszynki nie mam, zdolności fryzjerskich tym bardziej, więc odpuszczam. Dlatego zazdroszczę, że sama Dotkę tniesz i tak fajnie Ci to wychodzi :loveu: A podwozie eleganckie jest! Współczuję wam tego długiego roku szkolnego, poszaleli całkiem. Co kupujesz? :cool3: Quote
Yuveza Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 rashelek napisał(a):Chciałabym swoją tak ściąć, żeby jakoś wyglądała jednak i było jej chłodniej. Ale maszynki nie mam, zdolności fryzjerskich tym bardziej, więc odpuszczam. Dlatego zazdroszczę, że sama Dotkę tniesz i tak fajnie Ci to wychodzi :loveu: A podwozie eleganckie jest! Współczuję wam tego długiego roku szkolnego, poszaleli całkiem. Co kupujesz? :cool3: No co Ty gadasz, wiesz jak ja krzywo ją scinam :eviltong: generalnie to trymuje a tne nożyczkami łapy, glowe, firane troche ogon, i maszynką gole doopke szyje i uszy, reszte staram sie rwac na krotko jak najbardziej, to torche męczące ale cóż;) a maszynke mam 'ludzką' i do tego starą;) Ja tam bym z chęcią ostrzygła sama swojego psa jakbym mogła :) co tam zdolności, ja tez nie mam. A co do tego chłodniej;) no to jak już pójdziesz do fryza to też żeby Ci jej nie obcięła na bardzo łyso, bo sierść też chroni przed słońcem więc to powinno być iles tam mm żeby było ok, zapytaj na wątku bo nie pamietam ile to bylo. A zgaduj :diabloti: Quote
Pestka Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 A mi się podoba fryzura Twojego westa, nie jest tak "nadziabana", tylko lekko, sportowo ;) Quote
Yuveza Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Pestka napisał(a):A mi się podoba fryzura Twojego westa, nie jest tak "nadziabana", tylko lekko, sportowo ;) No i tak miało być:) westikarze nie zrozumieją, ale sportowcy jak widzę owszem :diabloti: A w ogóle to cześć w naszej galerii :) zaraz dam kilka gniotów z placu;) Quote
Pestka Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 westie_justa napisał(a):No i tak miało być:) westikarze nie zrozumieją, ale sportowcy jak widzę owszem :diabloti: A w ogóle to cześć w naszej galerii :) zaraz dam kilka gniotów z placu;) Wiesz, ja mam mixa yorka (taa, fajny mix ważący 8kilogramów :cool3:) ale i tak dla mojej rodzinki/znajomych to będzie YORK i nie mogą zboleć, ze niema firanki na brzuchu :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-jWuypbpCpdw/T7y61e09bsI/AAAAAAAAAZw/rvzZxTxTuys/s640/_DSC1858%20copy.jpga bardzo fajna fotka :loveu: :loveu: Quote
Yuveza Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 [quote name='Pestka']Wiesz, ja mam mixa yorka (taa, fajny mix ważący 8kilogramów :cool3:) ale i tak dla mojej rodzinki/znajomych to będzie YORK i nie mogą zboleć, ze niema firanki na brzuchu :diabloti: o kurde to tyle co moja to chyba pierwotny prawdziwy york :lol: A wiesz że u mnie jest identycznie :evil_lol: nawet dzis to słyszlam jak jej tak ukróciłam firane "powinna wyglądać jak west" [quote name='Marta_Ares']https://lh3.googleusercontent.com/-jWuypbpCpdw/T7y61e09bsI/AAAAAAAAAZw/rvzZxTxTuys/s640/_DSC1858 copy.jpga bardzo fajna fotka :loveu: :loveu: dziękować :loveu::loveu: Quote
lenka13 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 aaa Doti i ukłon :loveu: jak ją nauczyłaś? ja nie mam pomysłu jak Fabiego tego nauczyć, co dziwniejsze łatwiej nam opanować choćby wskakiwanie na stopy niż z pozoru taką prostą rzecz... Quote
Yuveza Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 ja już nauczyłam ją tego dano;) ale też nie było łatwo bo caly czas opadał jej zadek, robiłam tak że kierowałam ją smaczkiem nosem do ziemi, i podkladalam bod brzuch lekko noge albo rękę;) Quote
Yuveza Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 A dzisiaj byłyśmy na takim suuper spacerku!:grins: Quote
Recommended Posts