Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Natalia&Cody napisał(a):
Piękne :loveu:

:loveu:
Molowe napisał(a):
cudne zdjęcia :loveu: a jak dużo :) wymiziaj Dotkę od nas <3

No dużo dużo:P płakałas że niema to duzo dalam:evil_lol:
Luzia napisał(a):

:)
Dobra dobra, teraz nie bedzie fot do wakacji :diabloti:
Misia&Ruby napisał(a):

:p

moje, próbne, i mające wiele do życzenia dzieło :P
przód

tył

Można się śmiać :evil_lol:

Posted

Molowe napisał(a):
no płakałam bo jak mozna taką piękność jaką jest Dotka ukrywać ? a koszulka jest świetna nie wiem z czego tu się śmiać :loveu:

Dobra lato jest to bedzie masa fot, aż wam się znudzi :loveu:
Kaja10014 napisał(a):
Świetna koszulka :)

No a co do koszulki to dzięki, ale chyba troche kijowo to zrobilam, w sume pierwsz raz, na testowej koszulce;) moze później beda lepsze efekty.

Posted

Victoria napisał(a):
wreszcie znalazłam Waszą galerię sąsiadko :cool3::evil_lol: xD

cudnego masz aniołka :loveu:.

i zapraszamy do naszej gall :D

hehe :razz:
Dziękuję:loveu:

ależ naturalnie już lecę :D

Posted

rashelek napisał(a):
https://lh4.googleusercontent.com/-w7sKdfqVwwY/T6O0i-KZTKI/AAAAAAAAAZE/SCqmz3obRb0/s576/_DSC1432 kopia.jpg świetne zdjęcie! :loveu:
Koszulka bardzo fajna, przód jest genialny. Tył już mi się tak nie podoba :eviltong: Jak to zrobiłaś? Naprasowanka?
Widziałam dziś na osiedlu chłopaka w takiej samej bluzie jak Twoja. Ta boska niebieska :diabloti:

Dzięki :loveu:
Nie, kupiłam specjalne mazaki do tkanin;) a Dotki wypełniałam białą farbą akrylową, no wiem wiem ogolnie to nie powala ale to tak na próbę, następne już będą (mam nadzieje) lepsze.

Ja też coraz więcej osób w nie spotykam:diabloti:, chyba przeceny już są:eviltong:, ja kupowałam jak był 'nowy towar' i za nią troche dalam.

Posted

Nawet nie wiedziałam, że są takie mazaki :crazyeye: To tymbardziej podziwiam, bo wyszło Ci bardzo dokładnie, w ogóle nie widać, że to ręcznie malowane. Ciekawe, czy będzie się spierać. Musisz uprać dla testów :diabloti:
Znam ten ból, kupić sobie coś super za niezłą kase a po przecenach połowa ludzi to ma. I dała znacznie mniej... Ale na to nic się nie poradzi, trzeba przeboleć.

Posted

rashelek napisał(a):
Nawet nie wiedziałam, że są takie mazaki :crazyeye: To tymbardziej podziwiam, bo wyszło Ci bardzo dokładnie, w ogóle nie widać, że to ręcznie malowane. Ciekawe, czy będzie się spierać. Musisz uprać dla testów :diabloti:
Znam ten ból, kupić sobie coś super za niezłą kase a po przecenach połowa ludzi to ma. I dała znacznie mniej... Ale na to nic się nie poradzi, trzeba przeboleć.

Ja też nie wiedziałam:lol: dopiero co sie dowiedzialam wiec zamowilam;) one są niespieralne, dlatego do tkanin, trzeba tylko zaprasowac po narysowaniu, i farba akrylowa ktorej uzywalam do wypelnienia westa też sie nie spiera, oj az tak swietnie nie wyszlo :P zobacz tu pierwszy twór jaki zrobilam tu drugi juz lepszy tylko akryl mi sie skonczyl. Musze jeszcze poćwiczyc i bedzie lepiej (tak mysle:P) ta bluzka bedzie taka do próbowania całą zarysuje westikami :diabloti:
motyleqq napisał(a):
jak te mazaki będą trwałe i nie będą się zbyt szybko spierać, to będę zamawiać u Ciebie do mojego sklepu :cool3:

trwałe na pewno;) haha pródukcja na dużą skalę, nie wiem czy bym wyrobila :lol:

Posted

No to dobrze, zapowiada się super :loveu: Skoro się nie spierają, to idealnie wręcz! Haha tak z bliska nikt nie będzie patrzył, nie martw się :diabloti: No i z czasem ręka Ci się wyrobi, przyzwyczaisz się do rysowania po materiale i nawet nie będzie sensu szukać niedociągnięć ;)

Posted

Victoria napisał(a):
a akryl tez trzeba jakos zaprasowac czy cos??
genialna jest ta koszulka;]

hmm znaczy, jak juz mam zrobione cale to cale zaprasowuje;) ale mysle że akryl bez zaprasowania by sie obyl;)
Dzieki

Posted

rashelek napisał(a):
No to dobrze, zapowiada się super :loveu: Skoro się nie spierają, to idealnie wręcz! Haha tak z bliska nikt nie będzie patrzył, nie martw się :diabloti: No i z czasem ręka Ci się wyrobi, przyzwyczaisz się do rysowania po materiale i nawet nie będzie sensu szukać niedociągnięć ;)

mam nadzieje;)

Posted

Victoria napisał(a):
ale przez jakąś sciereczke to prasujesz??

nie tak po prostu :P musze sobie kupic bialą farbe akrylową, i cos jeszcze stworze na tej bluzce, albo juz na nastepnej;)
moze zrobie taki mega rysunek tego na calej bluzce:)

Posted

Victoria napisał(a):
o woow, ja to bym się bała że sie farba do żelazka przyklei xd

kurcze, chyba niedlugo zniszcze jakas bluzke :diabloti:

hmm ja to zrobilam takim szybkim ruchem zeby tylko te mazaki przeprasowac;) na wyschnieta farbe of kors;)
Niszcz :diabloti:

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=#A52A2A]Sandomierskie Przytulisko dla Psiaków zagrożone!
Wczoraj Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt otrzymało oficjalne pismo w sprawie wywozu prawie 40 psów do schroniska w Białogardzie!
Bardzo prosimy o wsparcie!

Wydarzenie na facebook'u:
[URL]https://www.facebook.com/events/407688752596815/408008682564822/?ref=notif&notif_t=plan_mall_activity[/URL]

Wątek sandomierskich psiaków:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/194061-Sandomierz[/URL][/COLOR][/SIZE][/B]

[B]Bardzo przepraszam za spam ale to bardzo pilne[/B] :oops:

.