vege* Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 westie_justa napisał(a): weeeź! to Ty musisz być chuda strasznie! ja chce byc po prostu chuda, bo mam po prostu beznadziejną budwe/figure taką mega prostą, więc dobrze być chociasz suchym w tym wypadku :lol: Jeśli chciałabyś mieć wcięcie w talii, nawet najmniejsze to polecam kręcić hula hopem z wypustkami masującymi, genialna rzecz :loveu: Ja naturalnie mam dość mocne wcięcie w talli, ale po hh mam jeszcze większe i fajnie rzeźbi figurę, ja kręcę dopiero tydzień a już widzę poprawę, no ale kręcę ok 1 godz dziennie :evil_lol: Quote
Guest papillonek Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 vege* napisał(a):Jeśli chciałabyś mieć wcięcie w talii, nawet najmniejsze to polecam kręcić hula hopem z wypustkami masującymi, genialna rzecz :loveu: Ja naturalnie mam dość mocne wcięcie w talli, ale po hh mam jeszcze większe i fajnie rzeźbi figurę, ja kręcę dopiero tydzień a już widzę poprawę, no ale kręcę ok 1 godz dziennie Zazdroszczę silnej woli :) Ja miałam pozbyc się brzucha ,ale coś nie wychodzi zawsze 'zacznę za miesiąc' :evil_lol: Quote
Bejkowa Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Ja jak uczyłam się trymować , to oglądałam różne filmiki , jak chcecie , to mogę wam linki podesłać :) Quote
vege* Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 papillonek napisał(a):Zazdroszczę silnej woli :) Ja miałam pozbyc się brzucha ,ale coś nie wychodzi zawsze 'zacznę za miesiąc' :evil_lol: Eee tam silna wola, ja chcę się pozbyć boczków, włączam sobie albo muzykę, albo oglądam coś w tv i szybko mi czas leci ;) Quote
Molowe Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 coś tu ostatnio cicho się zrobiło żadnych zdjęć filmików nic :( a ja nadal od stycznia ? czekam na fotke Waszej kolekcji nie myśl że zapomniałam:evil_lol: a i zapraszam do nas bo coś ostatnio rzadko bywasz w różnych galeriach ;) Quote
Yuveza Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 A&L napisał(a):A Ty nie chodziłaś najpierw do Dominiki? Chodzi o to, zebym zobaczyła jak to się robi :) a to to tak ;) Molowe napisał(a):coś tu ostatnio cicho się zrobiło żadnych zdjęć filmików nic :( a ja nadal od stycznia ? czekam na fotke Waszej kolekcji nie myśl że zapomniałam:evil_lol: a i zapraszam do nas bo coś ostatnio rzadko bywasz w różnych galeriach ;) Ostatnio to mi dogo nie działało;) więc nadrabiam. Fotek i filmików niema bo mnie pogoda do szału doprowadza, ogółem nic nie robimy, ale na święta dam jakieś bonusiki, foty i moze filmik ;) od środy w świeta bierzemy się za robienie 'czegoś ;) Quote
Molowe Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 pogoda ostatnio okropna to fakt.... dobra to czekamy na święta i jakieś Wielkanocne bonusy :loveu: Quote
Yuveza Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 faajniee.. pousuwało posty jak wszędie.. chcecie te zdjecia jeszcze raz? Quote
junoo Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Pewnie , że chcemy :D Pozdrawiam wiosennie :D Quote
DomixX Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Eh te zmiany na dobre nie wychodzą.. https://lh6.googleusercontent.com/-1Zn6baWHlgo/T4MJScN9UBI/AAAAAAAAAJQ/kcILuhwkKe4/s640/_DSC0918.jpg Heh fajne :D A ja się przypomnę, jak tam rysuneczki? bo czekam czekam..:oops: Quote
junoo Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-1Zn6baWHlgo/T4MJScN9UBI/AAAAAAAAAJQ/kcILuhwkKe4/s640/_DSC0918.jpg uroczo tu wyszła :D Quote
Yuveza Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 [video=youtube;s2tMYnNXHpU]http://www.youtube.com/watch?v=s2tMYnNXHpU&context=C43db4bdADvjVQa1PpcFNZ dzWzYR0HYHgZregDVijyjTuZ0NSycRI=[/video] Quote
Yuveza Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Aleksandra95 napisał(a):świetne.:D dzięki:) __________ montuje nastepne :diabloti: Quote
wikikoniki Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 My też to ćwiczymy, ale staram się dopracować samo wchodzenie na komendę napierw :loveu: Quote
Yuveza Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 (edited) Onomato-Peja napisał(a):Extra, aż matkę zawołałam. :lol: o kurde :lol: dzięki Molowe napisał(a):ale super :loveu: :loveu: tworzy się nastepny ale nudny jakby co;) wikikoniki napisał(a):My też to ćwiczymy, ale staram się dopracować samo wchodzenie na komendę napierw :loveu: wchodzenie..? na co? Edited April 14, 2012 by westie_justa Quote
Yuveza Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 (edited) Chyba wiecie jakie bylo nasze dostawianie, a raczej pseudo 'dostawianie' [video=youtube;jLk0003WCs8]http://www.youtube.com/watch?v=jLk0003WCs8[/video] jeden film w poscie moge wstawic... Edited April 14, 2012 by westie_justa Quote
Yuveza Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 I teraz:) porównajcie sobie jak sie zmieniło [video=youtube;-ABBzZbAvTc]http://www.youtube.com/watch?v=-ABBzZbAvTc&feature=youtu.be[/video] Quote
Aleksa. Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 różnica od razu widoczna-pies bliżej ciebie.:) Quote
Yuveza Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Aleksandra95 napisał(a):różnica od razu widoczna-pies bliżej ciebie.:) pies się nareszcie przykleja :p no a ja w końcu nie mam dresów na filmiku :evil_lol: Quote
Recommended Posts