Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

westie_justa napisał(a):

weeeź! to Ty musisz być chuda strasznie! ja chce byc po prostu chuda, bo mam po prostu beznadziejną budwe/figure taką mega prostą, więc dobrze być chociasz suchym w tym wypadku :lol:

Jeśli chciałabyś mieć wcięcie w talii, nawet najmniejsze to polecam kręcić hula hopem z wypustkami masującymi, genialna rzecz :loveu: Ja naturalnie mam dość mocne wcięcie w talli, ale po hh mam jeszcze większe i fajnie rzeźbi figurę, ja kręcę dopiero tydzień a już widzę poprawę, no ale kręcę ok 1 godz dziennie :evil_lol:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest papillonek
Posted

vege* napisał(a):
Jeśli chciałabyś mieć wcięcie w talii, nawet najmniejsze to polecam kręcić hula hopem z wypustkami masującymi, genialna rzecz :loveu: Ja naturalnie mam dość mocne wcięcie w talli, ale po hh mam jeszcze większe i fajnie rzeźbi figurę, ja kręcę dopiero tydzień a już widzę poprawę, no ale kręcę ok 1 godz dziennie

Zazdroszczę silnej woli :) Ja miałam pozbyc się brzucha ,ale coś nie wychodzi zawsze 'zacznę za miesiąc' :evil_lol:

Posted

papillonek napisał(a):
Zazdroszczę silnej woli :) Ja miałam pozbyc się brzucha ,ale coś nie wychodzi zawsze 'zacznę za miesiąc' :evil_lol:

Eee tam silna wola, ja chcę się pozbyć boczków, włączam sobie albo muzykę, albo oglądam coś w tv i szybko mi czas leci ;)

Posted

coś tu ostatnio cicho się zrobiło żadnych zdjęć filmików nic :( a ja nadal od stycznia ? czekam na fotke Waszej kolekcji nie myśl że zapomniałam:evil_lol: a i zapraszam do nas bo coś ostatnio rzadko bywasz w różnych galeriach ;)

Posted

A&L napisał(a):
A Ty nie chodziłaś najpierw do Dominiki? Chodzi o to, zebym zobaczyła jak to się robi :)

a to to tak ;)
Molowe napisał(a):
coś tu ostatnio cicho się zrobiło żadnych zdjęć filmików nic :( a ja nadal od stycznia ? czekam na fotke Waszej kolekcji nie myśl że zapomniałam:evil_lol: a i zapraszam do nas bo coś ostatnio rzadko bywasz w różnych galeriach ;)

Ostatnio to mi dogo nie działało;) więc nadrabiam. Fotek i filmików niema bo mnie pogoda do szału doprowadza, ogółem nic nie robimy, ale na święta dam jakieś bonusiki, foty i moze filmik ;) od środy w świeta bierzemy się za robienie 'czegoś ;)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Onomato-Peja napisał(a):
Extra, aż matkę zawołałam. :lol:

o kurde :lol: dzięki
Molowe napisał(a):
ale super :loveu:

:loveu: tworzy się nastepny ale nudny jakby co;)
wikikoniki napisał(a):
My też to ćwiczymy, ale staram się dopracować samo wchodzenie na komendę napierw :loveu:

wchodzenie..? na co?

Edited by westie_justa
Posted (edited)

Chyba wiecie jakie bylo nasze dostawianie, a raczej pseudo 'dostawianie'
[video=youtube;jLk0003WCs8]http://www.youtube.com/watch?v=jLk0003WCs8[/video]
jeden film w poscie moge wstawic...

Edited by westie_justa
Posted

Aleksandra95 napisał(a):
różnica od razu widoczna-pies bliżej ciebie.:)

pies się nareszcie przykleja :p
no a ja w końcu nie mam dresów na filmiku :evil_lol: