BBeta Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ja też, kilka lat temu, jadłam co chciałam i nie tyłam, ale niestety, wszystko co dobre szybko się kończy... :diabloti: Quote
Aleksa. Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 BBeta napisał(a):Ja też, kilka lat temu, jadłam co chciałam i nie tyłam, ale niestety, wszystko co dobre szybko się kończy... :diabloti: nie strasz.:evil_lol: Quote
Talucha Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Niee, ja mam skromne 167cm :P o wadze się nie wypowiadam :lol: Quote
rashelek Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Sobie wybrałyście temat do dobijania :D Mogę was pocieszyć, przyjaciółka jest mojego wzrostu (koło 178cm) a waży 49kg :evil_lol: Biedna nawet krwi nie może oddać, bo jest za chuda. Ale je jak górnik :shake: Quote
A&L Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Nie mogę tego czytać :evil_lol: Same za grube, za chude, za wysokie i za niskie :-o Ogarnijcie się dziewuchy :mad::evil_lol: Zamiast narzekać, to byście psy na spacer wzięły (kieruję to szczególnie do tych "za grubych", czyli do większości :evil_lol:) Quote
Lucky. Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 BBeta napisał(a):Ja też, kilka lat temu, jadłam co chciałam i nie tyłam, ale niestety, wszystko co dobre szybko się kończy... :diabloti: ja już mam tak od 4-5 lat, ale co prawda to prawda. Moja siostra wyglądała jak ja, może ciut więcej ważyła, a teraz jak się wyprowadziła z domu, nie ma czasu na gotowanie, tylko jakieś pizze etc to strasznie przytyła. Quote
motyleqq Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Justyna jak to ? :o a wydawałaś mi się wysoka.:) serio.:) przy Tobie to każdy się robi wysoki :lol: Ty jesteś cała taka malutka :lol: wersja kieszonkowa :lol: a tak serio, to mam może ze 2cm więcej niż Ty, a ważę 10kg więcej :shake::lol: Quote
Aleksa. Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 motyleqq napisał(a):przy Tobie to każdy się robi wysoki :lol: Ty jesteś cała taka malutka :lol: wersja kieszonkowa :lol: a tak serio, to mam może ze 2cm więcej niż Ty, a ważę 10kg więcej :shake::lol: Aga, dzięki wielkie noo.:diabloti: Quote
paulaa. Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 BBeta napisał(a):Ja też, kilka lat temu, jadłam co chciałam i nie tyłam, ale niestety, wszystko co dobre szybko się kończy... :diabloti: Nie strasz. :diabloti: Ja jak narazie lubie swoją przemiane materii, bo jem duużo, a waga stała od już chyba 3 lat. :D Chociaż na swojej drodze w trakcie powrotu do domu mam Telepizze, KFC i McDonalda, więc prawie co drugi dzień fast food, bo się uzależniłam już + babcine obiadki w domu i kupa słodyczy. :evil_lol: Quote
Bejkowa Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Ja mam ogromne kompleksy z powodu mojej wagi :shake: Mam 177 a ważę 54 kg :placz: Quote
wikikoniki Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Glaria napisał(a):Ja mam ogromne kompleksy z powodu mojej wagi :shake: Mam 177 a ważę 54 kg :placz: A spadaaaaaaaaj :( Ja 176 i 61kg :PP więc nie odzwywaj się chudzielcu :eviltong: Quote
whiteterrier Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 O jeju, ale wy wysokie jesteście ! Ja mam tylko 160 :-( I raczej już nie urosnę :placz: Quote
Bejkowa Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Wiem wiem jestem chuda jak szczapa :placz::-(:placz: Jejku, co ja bym dała żeby ważyć przynajmniej te 60 kg.Jem baaardzo dużo , a nic nie tyję :placz: Quote
Yorkomanka Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 mogę ci oddać te pare kilo:cool3: wszystkim za chudym mogę pare kg oddać mam 20 na zbyciu;) nawet umowy adopcyjnej nie będzie nie zależy mi żeby w dobre ręce poszły:diabloti: Quote
whiteterrier Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 No ja też mogę oddać bo mam na zbyciu jakieś 5.. :shake: Quote
Natalia&Cody Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 o! To ja chętna na te kilogramy. :razz: Quote
whiteterrier Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Wy lepiej mówcie co robicie, że jesteście takie szczupłe ! :D Quote
Natalia&Cody Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 motyleqq napisał(a):ja oddam sadełko:evil_lol: To ja chętna!:diabloti: whiteterrier napisał(a):Wy lepiej mówcie co robicie, że jesteście takie szczupłe ! :D No właśnie najgorsze jest to, że nic! Jem wszystko co popadnie, a i tak nawet trochę nie przytyje. :( Quote
whiteterrier Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 To zazdroszczę ! Ja jem dość mało a waga stoi :-( Trzeba się teraz wziąć za siebie. Quote
Bejkowa Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 whiteterrier napisał(a):Wy lepiej mówcie co robicie, że jesteście takie szczupłe ! :D Nic :shake: Jem , jem i jem, nic nie tyję . Jem cały czas ( nawet na lekcjach wpierdzielam kanapki :evil_lol: ) a kompletnie nic nie tyję. Quote
motyleqq Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Yorkomanka napisał(a):jak mój pies:diabloti: i mój tak samo :D Quote
Onomato-Peja Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 (edited) [quote name='Yorkomanka']ja mam 20kg do oddania nie koniecznie w dobre ręce:diabloti: zależy mi tylko żeby się pozbyć ich:lol: skoro już tak wszyscy piszą to chociaż wstyd o tym mówić:oops: 160 wzrostu i 80kg wagi:oops::oops::oops: ostatnio znalazłam swoje spodnie z podstawówki:oops: normalnie z 10 razy mniejsze w pasie niż teraźniejsze:oops: i wyglądam jak potfur:roll: idę zakończyć swe marne życie...:flaming: Sie nie załamuj, ja schudłam 20kg w ostatnie 5msc. Ogranicz posiłki do 2-3 dziennie, jedz połowe lub 2/3 tego co dotychczas i zacznij ćwiczyć. Polecam abs 8min workout na YT i 25min rower stacjonarny na zmianę w siadzie i na stojąco oraz długie spacery z psem. Jeśli lubisz słodkie to sobie nie odmawiaj a jedynie ogranicz do tych 2-3 posiłków. Ale wy jesteście wszystkie nienormalne. Każda jedna ma niedowagę i płacze jaka to gruba jest. :lol: A ja mam 16 lat, wzrostu nie pamiętam dokładnie ale przedział 168-170 i obecnie 65kg. Jak dla mnie jest ideolo, jakbym jeszcze schudła to bym się sobie nie podobała. Edited March 23, 2012 by Onomato-Peja Quote
darii_iia Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Ja tam ominę temat o wadze i wzroście...bo mi mój wzrost i waga pasuje. :lol: Poproszę nowe FOTKI. :eviltong: Quote
Recommended Posts