Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BBeta napisał(a):
Ja też, kilka lat temu, jadłam co chciałam i nie tyłam, ale niestety, wszystko co dobre szybko się kończy... :diabloti:

nie strasz.:evil_lol:

Posted

Sobie wybrałyście temat do dobijania :D
Mogę was pocieszyć, przyjaciółka jest mojego wzrostu (koło 178cm) a waży 49kg :evil_lol: Biedna nawet krwi nie może oddać, bo jest za chuda. Ale je jak górnik :shake:

Posted

Nie mogę tego czytać :evil_lol: Same za grube, za chude, za wysokie i za niskie :-o Ogarnijcie się dziewuchy :mad::evil_lol: Zamiast narzekać, to byście psy na spacer wzięły (kieruję to szczególnie do tych "za grubych", czyli do większości :evil_lol:)

Posted

BBeta napisał(a):
Ja też, kilka lat temu, jadłam co chciałam i nie tyłam, ale niestety, wszystko co dobre szybko się kończy... :diabloti:

ja już mam tak od 4-5 lat, ale co prawda to prawda. Moja siostra wyglądała jak ja, może ciut więcej ważyła, a teraz jak się wyprowadziła z domu, nie ma czasu na gotowanie, tylko jakieś pizze etc to strasznie przytyła.

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Justyna jak to ? :o a wydawałaś mi się wysoka.:) serio.:)

przy Tobie to każdy się robi wysoki :lol: Ty jesteś cała taka malutka :lol: wersja kieszonkowa :lol:
a tak serio, to mam może ze 2cm więcej niż Ty, a ważę 10kg więcej :shake::lol:

Posted

motyleqq napisał(a):
przy Tobie to każdy się robi wysoki :lol: Ty jesteś cała taka malutka :lol: wersja kieszonkowa :lol:
a tak serio, to mam może ze 2cm więcej niż Ty, a ważę 10kg więcej :shake::lol:

Aga, dzięki wielkie noo.:diabloti:

Posted

BBeta napisał(a):

Nie strasz. :diabloti: Ja jak narazie lubie swoją przemiane materii, bo jem duużo, a waga stała od już chyba 3 lat. :D Chociaż na swojej drodze w trakcie powrotu do domu mam Telepizze, KFC i McDonalda, więc prawie co drugi dzień fast food, bo się uzależniłam już + babcine obiadki w domu i kupa słodyczy. :evil_lol:

Posted

Glaria napisał(a):
Ja mam ogromne kompleksy z powodu mojej wagi :shake: Mam 177 a ważę 54 kg :placz:

A spadaaaaaaaaj :(
Ja 176 i 61kg :PP więc nie odzwywaj się chudzielcu :eviltong:

Posted

motyleqq napisał(a):
ja oddam sadełko:evil_lol:

To ja chętna!:diabloti:
whiteterrier napisał(a):
Wy lepiej mówcie co robicie, że jesteście takie szczupłe ! :D

No właśnie najgorsze jest to, że nic! Jem wszystko co popadnie, a i tak nawet trochę nie przytyje. :(

Posted

whiteterrier napisał(a):
Wy lepiej mówcie co robicie, że jesteście takie szczupłe ! :D

Nic :shake: Jem , jem i jem, nic nie tyję . Jem cały czas ( nawet na lekcjach wpierdzielam kanapki :evil_lol: ) a kompletnie nic nie tyję.

Posted (edited)

[quote name='Yorkomanka']ja mam 20kg do oddania nie koniecznie w dobre ręce:diabloti: zależy mi tylko żeby się pozbyć ich:lol:
skoro już tak wszyscy piszą to chociaż wstyd o tym mówić:oops: 160 wzrostu i 80kg wagi:oops::oops::oops: ostatnio znalazłam swoje spodnie z podstawówki:oops: normalnie z 10 razy mniejsze w pasie niż teraźniejsze:oops: i wyglądam jak potfur:roll: idę zakończyć swe marne życie...:flaming:
Sie nie załamuj, ja schudłam 20kg w ostatnie 5msc.
Ogranicz posiłki do 2-3 dziennie, jedz połowe lub 2/3 tego co dotychczas i zacznij ćwiczyć.
Polecam abs 8min workout na YT i 25min rower stacjonarny na zmianę w siadzie i na stojąco oraz długie spacery z psem.
Jeśli lubisz słodkie to sobie nie odmawiaj a jedynie ogranicz do tych 2-3 posiłków.

Ale wy jesteście wszystkie nienormalne. Każda jedna ma niedowagę i płacze jaka to gruba jest. :lol:
A ja mam 16 lat, wzrostu nie pamiętam dokładnie ale przedział 168-170 i obecnie 65kg. Jak dla mnie jest ideolo, jakbym jeszcze schudła to bym się sobie nie podobała.

Edited by Onomato-Peja