Molowe Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-JeNi4weNMWU/T2d1f52IkII/AAAAAAAACQk/dcZXQGs3JSo/s640/_DSC0695.jpg to zdjęcie jest piękne takie słodkie <3 :loveu: bluza ma piękny kolor mam ostatnio na niego faze :P,bluza jako bluza bardzo fajna i plus bo duża xD nie martw się mnie też ciągle mówią że ja jestem chuda szkoda że taką się nie czuje no i uważam że jestem znacznie za wysoka także łączę się w bólu w kwestii narzekania na figurę :) Quote
Lucky. Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 A ile masz wzrostu ? I jaka waga ? Ja przy 165 cm ważę 45 kg :oops: Quote
A&L Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Nie lubię szczupłych dziewczyn narzekających na figurę :diabloti: Nie marudzić mi tu, bo szczupła jesteś i zdaje się, że wysoka :) Ale ja w Twoim wieku tez narzekałam na figurę mimo, że wtedy jeszcze była taka, jak powinna być :roll: Przejdzie Ci ;) Ola, potwierdzam, jesteś chuda i wysoka tez, ale to chyba dobrze? Bynajmniej ja lubię jak dziewczyna jest wysoka albo niziutka, takie pomiędzy są takie... zwykłe :evil_lol: Quote
kajkoowa Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Lucky. napisał(a): Ja przy 165 cm ważę 45 kg :oops: Tak mało? :-o Quote
Molowe Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 no ja 181 cm (istna masakra dużo za dużo) i waga ehh.... 52 kg :oops::oops::oops: Quote
kajkoowa Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Molowe napisał(a):no ja 181 cm (istna masakra dużo za dużo) i waga ehh.... 52 kg :oops::oops::oops: Booorze szumiący, jaka chudzina! ;) W jakim jesteś wieku? Ja przy ok. 170 cm mam całe 53 kg. Quote
Molowe Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 A&L napisał(a):Ola, potwierdzam, jesteś chuda i wysoka tez, ale to chyba dobrze? Bynajmniej ja lubię jak dziewczyna jest wysoka albo niziutka, takie pomiędzy są takie... zwykłe :evil_lol: no właśnie jestem za wysoka! i wcale nie chuda.... Quote
Molowe Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Kaja10014 napisał(a):Booorze szumiący, jaka chudzina! ;) W jakim jesteś wieku? Ja przy ok. 170 cm mam całe 53 kg. taa jasne teraz to mi piszcie żeby mi się milej chyba zrobiło :eviltong: ja mam w tym roku 16 lat ;) Quote
kajkoowa Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Molowe napisał(a):taa jasne teraz to mi piszcie żeby mi się milej chyba zrobiło :eviltong: ja mam w tym roku 16 lat ;) Na serio! Ja też :) I w sumie nigdy nie narzekałam na swoją wagę, co najwyżej, że tu mam za dużo, tu za mało itd :D Quote
Lucky. Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ja wg mnie ważę dużo za mało, przy moim wzroście chciałabym ważyć ok 50-55 kg, ale za nic nie mogę przytyć ... Quote
Molowe Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Lucky. napisał(a):Ja wg mnie ważę dużo za mało, przy moim wzroście chciałabym ważyć ok 50-55 kg, ale za nic nie mogę przytyć ... no malutko strasznie malutko ważysz ale to w sumie chyba tylko lepiej możesz jeść co chcesz i się nie ograniczać ja w sumie też tak mam że od jakiegoś czasu ile bym nie jadała za nic nie przytyję ale na wiosne biorę się za siebie i chce trochę schudnąć :) Quote
wikikoniki Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Molowe napisał(a):no ja 181 cm (istna masakra dużo za dużo) i waga ehh.... 52 kg :oops::oops::oops: Dziewczyny, wpadnę przez Was w kompleksy. Ja 176cm i 61kg ;( Quote
Natalia&Cody Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 a ja mam niedowage i jestem niska i brzydka. Ktoś ma odwage mi podskoczyć? :diabloti: Quote
Aleksa. Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Silky123 napisał(a):a ja mam niedowage i jestem niska i brzydka. Ktoś ma odwage mi podskoczyć? :diabloti: też jestem niska.:D chyba niższa od Ciebie :evil_lol: Quote
Molowe Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Silky123 napisał(a):a ja mam niedowage i jestem niska i brzydka. Ktoś ma odwage mi podskoczyć? :diabloti: niedowaga pff ja też niby mogłabym 70 parę kg ważyć :roll: ciekawe gdzie te 20 kg miałabym wcisnąć do siebie ? Quote
Yuveza Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 [quote name='Yorkomanka']ale wielka różnica... co to jest 2 lata?;) ja też nie narzekam na figurę i żyje z taką jaką mam ale mając swoje nieważneile kg nadwagi kiedy czytam że komuś kto jest chudy figura się nie podoba mam ochotę skakać przez okno:p nie wiedzialam że tylko 2 lata :> oj tam :P [quote name='Molowe']https://lh3.googleusercontent.com/-JeNi4weNMWU/T2d1f52IkII/AAAAAAAACQk/dcZXQGs3JSo/s640/_DSC0695.jpg to zdjęcie jest piękne takie słodkie <3 :loveu: bluza ma piękny kolor mam ostatnio na niego faze :P,bluza jako bluza bardzo fajna i plus bo duża xD nie martw się mnie też ciągle mówią że ja jestem chuda szkoda że taką się nie czuje no i uważam że jestem znacznie za wysoka także łączę się w bólu w kwestii narzekania na figurę :) Dzięki;) [quote name='Molowe']no ja 181 cm (istna masakra dużo za dużo) i waga ehh.... 52 kg :oops::oops::oops: weeeź! to Ty musisz być chuda strasznie! ja chce byc po prostu chuda, bo mam po prostu beznadziejną budwe/figure taką mega prostą, więc dobrze być chociasz suchym w tym wypadku :lol: [quote name='Lucky.']A ile masz wzrostu ? I jaka waga ? Ja przy 165 cm ważę 45 kg :oops: jesoo chudzino! :mdleje: ja jestem niska bo 157 cm i 47 kg :splat: [quote name='A&L']Nie lubię szczupłych dziewczyn narzekających na figurę :diabloti: Nie marudzić mi tu, bo szczupła jesteś i zdaje się, że wysoka :) Ale ja w Twoim wieku tez narzekałam na figurę mimo, że wtedy jeszcze była taka, jak powinna być :roll: Przejdzie Ci ;) Ola, potwierdzam, jesteś chuda i wysoka tez, ale to chyba dobrze? Bynajmniej ja lubię jak dziewczyna jest wysoka albo niziutka, takie pomiędzy są takie... zwykłe :evil_lol: no wlasnie nie bardzo wysoka;) ale u mnie nikt nie jest wysoki siosta 9 lat starsza jest 2cm wyzsza;) [quote name='Kaja10014']Booorze szumiący, jaka chudzina! ;) W jakim jesteś wieku? Ja przy ok. 170 cm mam całe 53 kg. oj idźcie żyrafy :eviltong: [quote name='Aleksandra95']to ja się nie wypowiem.:D mów! [quote name='Lucky.']Ja wg mnie ważę dużo za mało, przy moim wzroście chciałabym ważyć ok 50-55 kg, ale za nic nie mogę przytyć ... to tyj! ja daje rade robic 100 brzuszków ale c o z tego jak potem odbija mi sie to słdyczami.... grr Quote
Natalia&Cody Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Aleksandra95 napisał(a):też jestem niska.:D chyba niższa od Ciebie :evil_lol: To nie jestem sama, ale wcale nie jesteś taka niska. :) Molowe napisał(a):niedowaga pff ja też niby mogłabym 70 parę kg ważyć :roll: ciekawe gdzie te 20 kg miałabym wcisnąć do siebie ? Ja chyba powinnam ważyć coś koło 50, a waże 43? Quote
Aleksa. Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Justyna jak to ? :o a wydawałaś mi się wysoka.:) serio.:) Quote
Aleksa. Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Silky123 napisał(a):To nie jestem sama, ale wcale nie jesteś taka niska. :) a ja jestem haha :D Quote
Yuveza Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 wikikoniki napisał(a):Dziewczyny, wpadnę przez Was w kompleksy. Ja 176cm i 61kg ;( lol następna żyrafa :lol: Silky123 napisał(a):a ja mam niedowage i jestem niska i brzydka. Ktoś ma odwage mi podskoczyć? :diabloti: jasne nie mam niedowagi jestem niska, brzydka i do tego mam męską budowe fajnie nie? :diabloti: Molowe napisał(a):niedowaga pff ja też niby mogłabym 70 parę kg ważyć :roll: ciekawe gdzie te 20 kg miałabym wcisnąć do siebie ? nie wiem jak mozna tak szybko rosnąc jak Ty :P masz jakoś stwierdzony szybki wzorst czy co:P? Aleksandra95 napisał(a):Justyna jak to ? :o a wydawałaś mi się wysoka.:) serio.:) mało nie? :diabloti: przeciez mnie widziałas, mała jestem:P Quote
Natalia&Cody Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 No to Justyna dogadamy się, bo ja też mam męską budowe i mnie to wkurza. :) Quote
Aleksa. Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 wydawałaś mi się wysoka, ale właściwie wiesz jak było na spacerze z naszymi psami.:lol: nie pogadałyśmy.:evil_lol: no dobra..ja mam ok. 153 cm :hmmmm: 37 kg :roll::oops: wolałabym być wyższa :-( Quote
paulaa. Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ejj, ja się przez was gruba poczułam. :D Mam 163cm i waże 53kg.. Boże, Ola tylko 37kg ? O.o To naprawde niewiele więcej od Dory. :D Quote
Molowe Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 westie_justa napisał(a):weeeź! to Ty musisz być chuda strasznie! ja chce byc po prostu chuda, bo mam po prostu beznadziejną budwe/figure taką mega prostą, więc dobrze być chociasz suchym w tym wypadku :lol: no właśnie wcale nie :P Quote
Recommended Posts