Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

https://lh3.googleusercontent.com/-JeNi4weNMWU/T2d1f52IkII/AAAAAAAACQk/dcZXQGs3JSo/s640/_DSC0695.jpg to zdjęcie jest piękne takie słodkie <3 :loveu:

bluza ma piękny kolor mam ostatnio na niego faze :P,bluza jako bluza bardzo fajna i plus bo duża xD nie martw się mnie też ciągle mówią że ja jestem chuda szkoda że taką się nie czuje no i uważam że jestem znacznie za wysoka także łączę się w bólu w kwestii narzekania na figurę :)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie lubię szczupłych dziewczyn narzekających na figurę :diabloti: Nie marudzić mi tu, bo szczupła jesteś i zdaje się, że wysoka :) Ale ja w Twoim wieku tez narzekałam na figurę mimo, że wtedy jeszcze była taka, jak powinna być :roll: Przejdzie Ci ;)
Ola, potwierdzam, jesteś chuda i wysoka tez, ale to chyba dobrze? Bynajmniej ja lubię jak dziewczyna jest wysoka albo niziutka, takie pomiędzy są takie... zwykłe :evil_lol:

Posted

Molowe napisał(a):
no ja 181 cm (istna masakra dużo za dużo) i waga ehh.... 52 kg :oops::oops::oops:

Booorze szumiący, jaka chudzina! ;) W jakim jesteś wieku? Ja przy ok. 170 cm mam całe 53 kg.

Posted

A&L napisał(a):
Ola, potwierdzam, jesteś chuda i wysoka tez, ale to chyba dobrze? Bynajmniej ja lubię jak dziewczyna jest wysoka albo niziutka, takie pomiędzy są takie... zwykłe :evil_lol:

no właśnie jestem za wysoka! i wcale nie chuda....

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Booorze szumiący, jaka chudzina! ;) W jakim jesteś wieku? Ja przy ok. 170 cm mam całe 53 kg.

taa jasne teraz to mi piszcie żeby mi się milej chyba zrobiło :eviltong: ja mam w tym roku 16 lat ;)

Posted

Molowe napisał(a):
taa jasne teraz to mi piszcie żeby mi się milej chyba zrobiło :eviltong: ja mam w tym roku 16 lat ;)

Na serio! Ja też :) I w sumie nigdy nie narzekałam na swoją wagę, co najwyżej, że tu mam za dużo, tu za mało itd :D

Posted

Lucky. napisał(a):
Ja wg mnie ważę dużo za mało, przy moim wzroście chciałabym ważyć ok 50-55 kg, ale za nic nie mogę przytyć ...

no malutko strasznie malutko ważysz ale to w sumie chyba tylko lepiej możesz jeść co chcesz i się nie ograniczać ja w sumie też tak mam że od jakiegoś czasu ile bym nie jadała za nic nie przytyję ale na wiosne biorę się za siebie i chce trochę schudnąć :)

Posted

Silky123 napisał(a):
a ja mam niedowage i jestem niska i brzydka. Ktoś ma odwage mi podskoczyć? :diabloti:

też jestem niska.:D chyba niższa od Ciebie :evil_lol:

Posted

Silky123 napisał(a):
a ja mam niedowage i jestem niska i brzydka. Ktoś ma odwage mi podskoczyć? :diabloti:

niedowaga pff ja też niby mogłabym 70 parę kg ważyć :roll: ciekawe gdzie te 20 kg miałabym wcisnąć do siebie ?

Posted

[quote name='Yorkomanka']ale wielka różnica... co to jest 2 lata?;)
ja też nie narzekam na figurę i żyje z taką jaką mam ale mając swoje nieważneile kg nadwagi kiedy czytam że komuś kto jest chudy figura się nie podoba mam ochotę skakać przez okno:p
nie wiedzialam że tylko 2 lata :> oj tam :P
[quote name='Molowe']https://lh3.googleusercontent.com/-JeNi4weNMWU/T2d1f52IkII/AAAAAAAACQk/dcZXQGs3JSo/s640/_DSC0695.jpg to zdjęcie jest piękne takie słodkie <3 :loveu:

bluza ma piękny kolor mam ostatnio na niego faze :P,bluza jako bluza bardzo fajna i plus bo duża xD nie martw się mnie też ciągle mówią że ja jestem chuda szkoda że taką się nie czuje no i uważam że jestem znacznie za wysoka także łączę się w bólu w kwestii narzekania na figurę :)
Dzięki;)
[quote name='Molowe']no ja 181 cm (istna masakra dużo za dużo) i waga ehh.... 52 kg :oops::oops::oops:
weeeź! to Ty musisz być chuda strasznie! ja chce byc po prostu chuda, bo mam po prostu beznadziejną budwe/figure taką mega prostą, więc dobrze być chociasz suchym w tym wypadku :lol:
[quote name='Lucky.']A ile masz wzrostu ? I jaka waga ?
Ja przy 165 cm ważę 45 kg :oops:
jesoo chudzino! :mdleje: ja jestem niska bo 157 cm i 47 kg :splat:
[quote name='A&L']Nie lubię szczupłych dziewczyn narzekających na figurę :diabloti: Nie marudzić mi tu, bo szczupła jesteś i zdaje się, że wysoka :) Ale ja w Twoim wieku tez narzekałam na figurę mimo, że wtedy jeszcze była taka, jak powinna być :roll: Przejdzie Ci ;)
no wlasnie nie bardzo wysoka;) ale u mnie nikt nie jest wysoki siosta 9 lat starsza jest 2cm wyzsza;)

[quote name='Kaja10014']Booorze szumiący, jaka chudzina! ;) W jakim jesteś wieku? Ja przy ok. 170 cm mam całe 53 kg.
oj idźcie żyrafy :eviltong:
[quote name='Aleksandra95']to ja się nie wypowiem.:D
mów!
[quote name='Lucky.']Ja wg mnie ważę dużo za mało, przy moim wzroście chciałabym ważyć ok 50-55 kg, ale za nic nie mogę przytyć ...
to tyj! ja daje rade robic 100 brzuszków ale c o z tego jak potem odbija mi sie to słdyczami.... grr

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
też jestem niska.:D chyba niższa od Ciebie :evil_lol:

To nie jestem sama, ale wcale nie jesteś taka niska. :)
Molowe napisał(a):
niedowaga pff ja też niby mogłabym 70 parę kg ważyć :roll: ciekawe gdzie te 20 kg miałabym wcisnąć do siebie ?

Ja chyba powinnam ważyć coś koło 50, a waże 43?

Posted

wikikoniki napisał(a):
Dziewczyny, wpadnę przez Was w kompleksy.
Ja 176cm i 61kg ;(

lol następna żyrafa :lol:
Silky123 napisał(a):

jasne nie mam niedowagi jestem niska, brzydka i do tego mam męską budowe fajnie nie? :diabloti:
Molowe napisał(a):

nie wiem jak mozna tak szybko rosnąc jak Ty :P masz jakoś stwierdzony szybki wzorst czy co:P?
Aleksandra95 napisał(a):
Justyna jak to ? :o a wydawałaś mi się wysoka.:) serio.:)

mało nie? :diabloti: przeciez mnie widziałas, mała jestem:P

Posted

wydawałaś mi się wysoka, ale właściwie wiesz jak było na spacerze z naszymi psami.:lol: nie pogadałyśmy.:evil_lol:

no dobra..ja mam ok. 153 cm :hmmmm: 37 kg :roll::oops: wolałabym być wyższa :-(

Posted

westie_justa napisał(a):
weeeź! to Ty musisz być chuda strasznie! ja chce byc po prostu chuda, bo mam po prostu beznadziejną budwe/figure taką mega prostą, więc dobrze być chociasz suchym w tym wypadku :lol:

no właśnie wcale nie :P