Yuveza Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 [quote name='Kaja10014']To popraw i zrób zdjęcie :D a poprawiłam i zrobiłam :D niestety bylo ciemno i duzo wyszło poruszonych :roll: iii Firana !:diabloti: Quote
Yuveza Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 I błagam powiedzcie że ma krótkie te włsoy bo sie chyba pochlastam :mdleje: Quote
kajkoowa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Jak się nie zmieniła, jak się zmieniła :D Prześlicznie wygląda :loveu: Quote
Yuveza Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 [quote name='Kaja10014']Jak się nie zmieniła, jak się zmieniła :D Prześlicznie wygląda :loveu: uff :mdleje: :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-DXm7GFeeAgk/T1-ULAh5BSI/AAAAAAAACJE/gee5qaNjks4/s576/_DSC0507.jpg piękności! szyjka super, włosy krótkie, ale z firaną to poleciałaś haha mi tez się tak zdarza :D Quote
Bejkowa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-DXm7GFeeAgk/T1-ULAh5BSI/AAAAAAAACJE/gee5qaNjks4/s576/_DSC0507.jpg :loveu::loveu::loveu: Ślicznie wytrymowana Dotka ;):cool3: Quote
Yuveza Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 [quote name='kaskaSz']https://lh5.googleusercontent.com/-DXm7GFeeAgk/T1-ULAh5BSI/AAAAAAAACJE/gee5qaNjks4/s576/_DSC0507.jpg piękności! szyjka super, włosy krótkie, ale z firaną to poleciałaś haha mi tez się tak zdarza :D :loveu: to dobrze, oj tam taka miala byc :diabloti: porównanie przed i po ;) Quote
Yorkomanka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 wygląda nieco dziwnie z tą króciutką falbaną :lol: ale moje dzieło falbany raczej prawie wcale mieć nie będzie:eviltong: Dotka jest śliczna:loveu: Quote
wikikoniki Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Slicznie !!! Tez dzisiaj Neske obstrzyglam :diabloti: Quote
Natalia&Cody Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Piękna. :loveu: Ja przy pysku podciełabym jej tylko włosy, żeby za długie nie były. Firanka też chyba za krótka dla mnie, ale ważne, żeby właścicielce się podobało, a nie to co inni myślą. :) Wymiziaj Dotuchę! :D Quote
wikikoniki Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Oj tam oj tam :D Ja mojej firankę na łyso ścięlam :diabloti: Quote
Yuveza Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Yorkomanka napisał(a):wygląda nieco dziwnie z tą króciutką falbaną :lol: ale moje dzieło falbany raczej prawie wcale mieć nie będzie:eviltong: Dotka jest śliczna:loveu: Oj cicho :eviltong: sportowo mialo byc to jest :P wikikoniki napisał(a):Slicznie !!! Tez dzisiaj Neske obstrzyglam :diabloti: :loveu: Silky123 napisał(a):Piękna. :loveu: Ja przy pysku podciełabym jej tylko włosy, żeby za długie nie były. Firanka też chyba za krótka dla mnie, ale ważne, żeby właścicielce się podobało, a nie to co inni myślą. :) Wymiziaj Dotuchę! :D Ma na pysku przeciez obcjęte;) Cody tez firany długiej niema:P no wlasnie mi sie podoba;) Quote
Natalia&Cody Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Wiem, wiem, ale troszkę chyba za krótko obciełaś firane. Z tą głową mi chodziło oto, że trochę za mocno z tyłu podciełaś i Dot trochę wygląda jakby miała dłuugą szyje. Ale tak jak mówiłam, najważniejsze, że Tobie się podoba :) Quote
kaskaSz Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 nie no chryzantemę ma śliczną, przy pyszczku wydaje się być wszystko ok. Quote
Yuveza Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Silky123 napisał(a):Wiem, wiem, ale troszkę chyba za krótko obciełaś firane. Z tą głową mi chodziło oto, że trochę za mocno z tyłu podciełaś i Dot trochę wygląda jakby miała dłuugą szyje. Ale tak jak mówiłam, najważniejsze, że Tobie się podoba :) Doti ma dośc gęste włosy i grube, więc moze to tak wyglądac, ja nie mam dobrej maszynki ale na lato Dominika jej wygoli brzuch w sensie pasek na brzuchu wtedy firanka bedzie rzadsza i bedzie mzoe lepiej wygladalo;) A jak szyja jest długa to tez mnie cieszy :evil_lol: ja mam takie zboczenie :diabloti: Quote
Molowe Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 fajnie Doti wygląda już taka odświeżona na wiosnę :loveu: Quote
Yuveza Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Molowe napisał(a):fajnie Doti wygląda już taka odświeżona na wiosnę :loveu: To sie ciesze :p noo:D Quote
Guest papillonek Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Troche efekt żyrafy ,bo szyja wydaję się teraz bardzo długa ;) Może się nie znam ,ale mi się nie podoba taki krótki fryz ;) Wolałam ją oklaczoną :) Quote
A&L Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 westie_justa napisał(a):no to miło mi :) zaraz zaczne tworzyc;) ale byłabym wdzięczna jakbys mi dała fotki, które chcesz do banera, bo nie mam siły teraz szukac po galerii;) Dzięki :> To jutro poszukam i podeślę (tzn. dzisiaj, ale jak wstanę :P) Quote
whiteterrier Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Ale ma teraz krótkie włosy o matko :crazyeye: Mój to ma dużo dłuuuuższe XD Ale i tak jest śliczna :) Quote
Yuveza Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='whiteterrier']Ale ma teraz krótkie włosy o matko :crazyeye: Mój to ma dużo dłuuuuższe XD Ale i tak jest śliczna :) to dobrze :lol: [quote name='Paula03']Ślicznie Dotka wygląda :loveu: :p Quote
Yuveza Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='Silky123']Piękna Dotucha. :loveu: [quote name='Aleksandra95']ale ma piłeczkę.:loveu: mhmhm :loveu: przychodźcie to będzie więcej :cool: Quote
Recommended Posts