Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Silky123 napisał(a):
Zajefajne zdjęcia. :D
Widzę, że już Ci o wiele lepiej idzie. ;)
Oby tak dalej! :D

dzięki :)
whiteterrier napisał(a):
a jakiej jest firmy ? jak się sprawuje ?
Bo ja szukam jakiejś obroży dla Amoora, akurat mamy ROGZ, ale chcemy spróbować też jakieś inne firmy :evil_lol:

Zwykły Hilton za całe 7zł! ;) sprawuje się spoko :) jak widac nie mechaci sie, a ma juz ponad rok i jest po praniu:)
do rogza sie przymierzam ale ze względu na cene na razie sobie odpuszczam i wole kupić jakiś handmade;)

Posted

whiteterrier napisał(a):
No ja ROGZ mam już od sierpnia i jest okej ;)
Trzyma się tylko trochę nitki wychodzą :shake:
Też jest po praniu i po różnych wariacjach Amoora w jeziorze i błotkach :evil_lol:

a jaki masz wzór?

Posted

whiteterrier napisał(a):
No też ładny :D
Tylko, że ja mam chłopaka i nie bardzo by mu pasowało :evil_lol:
Teraz moze coś z ćwiekami ? Groźny pies... :diabloti:

oo widzialam ostatnio bardzo eleganckie ćwieczki :diabloti:

Posted

Hahah ćwieczki są mega gustowne :evil_lol:
Już widzę ten śmiech ludzi :angryy:
Oni uważają mnie za sadystę bo mój 'delikatny' piesek biega przy rowerze, bawi się z innymi psami a w dodatku biega za jakimś talerzem!
Jestem zuaaaa :evil_lol:

Posted

whiteterrier napisał(a):
Hahah ćwieczki są mega gustowne :evil_lol:
Już widzę ten śmiech ludzi :angryy:
Oni uważają mnie za sadystę bo mój 'delikatny' piesek biega przy rowerze, bawi się z innymi psami a w dodatku biega za jakimś talerzem!
Jestem zuaaaa :evil_lol:

ależ jasne;) ja biednego psa zmuszam do wchodzenia tyłkiem na drzewa :roll::diabloti:

Guest papillonek
Posted

Hilton dla mnie są bardzo ładne ,ale po jednym praniu ręcznym całkiem zszedł nam (tzn.ja tylko pytałam oboza była cioci) wzor ,więc ją nie polecam:/ handmade poza niektórymi wzorkami są totalnie nie w moim guście jedyny plus to właśnie cena ;) ja mam szelki z trixie też nie drogie. i od. 8 mies. wcale się nie zniszczyły nie było nawet potrzeby prania( i tak je upralam).Teraz wzięłam się za rogzy i lupine przetestujmy sobie :) za lupine różowe łapki jeszcze czekam :roll: a rogza wezmę z odzysku purple chromre :)

Posted

papillonek napisał(a):
Hilton dla mnie są bardzo ładne ,ale po jednym praniu ręcznym całkiem zszedł nam (tzn.ja tylko pytałam oboza była cioci) wzor ,więc ją nie polecam:/ handmade poza niektórymi wzorkami są totalnie nie w moim guście jedyny plus to właśnie cena ;) ja mam szelki z trixie też nie drogie. i od. 8 mies. wcale się nie zniszczyły nie było nawet potrzeby prania( i tak je upralam).Teraz wzięłam się za rogzy i lupine przetestujmy sobie :) za lupine różowe łapki jeszcze czekam :roll: a rogza wezmę z odzysku purple chromre :)

Ja tam na Hiltona nie narzekam, a hm bardzo lubię za swoją oryginalność:)
Patka & Alan napisał(a):
Biste fotki :loveu:

:) dzięki
Glaria napisał(a):
Śliczne zdjęcia :smile:
Doti była sterylizowana ?

dzięki:loveu:
nie e:)

Posted

[quote name='papillonek']Hilton dla mnie są bardzo ładne ,ale po jednym praniu ręcznym całkiem zszedł nam (tzn.ja tylko pytałam oboza była cioci) wzor ,więc ją nie polecam:/
to zależy od wzoru 3/4 wzorów hiltona to nie są drukowane tasmy tylko tkane wiec nie ma tam prawa nic zejść ;)

chyba, że mowa o jednym z tych wzorów 2/3 wzorów gdzie faktycznie jest to nadrul który bardzo szybko schodzi:

Posted

[quote name='Talucha']https://lh4.googleusercontent.com/-qLjp7qJ2cbE/T1ymSeRKNpI/AAAAAAAACFw/PteNtIAjqUE/s640/_DSC0463.jpg fajne! :):)

Dziękuję za rysowanego Lastiego :loveu: :loveu:
dzięki:)
i niema za co;)
[quote name='Molowe']https://lh5.googleusercontent.com/-U00PKAtpLyk/T1ymEtHKqJI/AAAAAAAACFE/wRIH-jecivs/s640/_DSC0443.jpg fajne zdjęcie :)
https://lh4.googleusercontent.com/-qLjp7qJ2cbE/T1ymSeRKNpI/AAAAAAAACFw/PteNtIAjqUE/s640/_DSC0463.jpg Dotkaa <33 :loveu:

właśnie zauważyłam że Dotka pierwszy raz od dłuższego czasu w obroży,która bardzo fajna jest :)
dziękuję :loveu:
to chyba mój ulubiony komplet i tak ostatnio chodziła w równie świetnych szelaskach :D a teraz wzięłam czysciutką obrozke :) ale baardzo chce cos zamówić, najchetniej norwego w naszych kolorkach :loveu: macie jakies pomysły ?