rashelek Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Już mi się robi 28zł. A do tego wysyłka + praca Justyny :mad: Zbankrutuję jak nic. Niestety, czarnej ani białej wziąć nie mogę, bo mi się pies na niej zagubi. A było wziąć jakąś czekoladkę :D Z bluz z kapturem już się wyleczyłam, ale pewnie mnie napadnie znowu jakoś latem :diabloti: Quote
Kasi i Lena Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Ja to już za stara jestem na wielkie bluzy i koszulki:) Teraz jak z rysunkami to coś bardziej kobiecego mi się marzy:) Quote
Molowe Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Kasi i Lena']Ja to już za stara jestem na wielkie bluzy i koszulki:) Teraz jak z rysunkami to coś bardziej kobiecego mi się marzy:)[/QUOTE] ee tam za stara przesadzasz:diabloti: ale co kto lubi rozumiem że Ty wolisz bardziej kobiece to może będzie opcja że znajdziesz sobie jakąś bluzkę i wyślesz im i na nie Ci nadrukują czy coś :D A co do bluz z kapturem to ja się chyba nigdy nie wyleczę :evil_lol: co do ceny to ja za bluzkę normalny zwykły czarny t-shirt z napisem dałam 21 zł także tu pewnie wcale taniej już nie będzie ale można poszukać :) Quote
Yuveza Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='Molowe']dokładnie szeroki t-shirt,dresy i bluza z kapturem najlepiej taka dużo za duża <3 :diabloti: a co do koloru to dla mnie może być nawet biały czy czarny większych wymagań nie mam ważne żeby z Molcią było :lol: co do kroju to zwykły t-shirt jak dla mnie bosko :P[/QUOTE] widzę że mamy podobny gust :diabloti: [quote name='rashelek']Już mi się robi 28zł. A do tego wysyłka + praca Justyny :mad: Zbankrutuję jak nic. Niestety, czarnej ani białej wziąć nie mogę, bo mi się pies na niej zagubi. A było wziąć jakąś czekoladkę :D Z bluz z kapturem już się wyleczyłam, ale pewnie mnie napadnie znowu jakoś latem :diabloti:[/QUOTE] e za prace w sensie ten projekt nie bede brala duzo ;) tyle samo co te co teraz rysuje:) no ale ten nadruk.. hmm jesli np było by z 5 osób chętnych na zwykły t-shirt to takkie zbiorowe zamowienie zawsze lepiej zrobic;) wtedy moze ta cena nie bylaby taka zła, tylko wymiary zebrac kolory projekty wyslac im i gotowe;)ale fajnie by było własnie jakbym znalazła gdzies gdzie moe przyjsc z własnym ciuchem i tylko sam nadruk 'kupic' ;) Quote
Kasi i Lena Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Tak ze swoim ciuchem by idealnie było, zwykły t- shirt to jestem w stanie do spania sobie kupić. Choć pewnie jakbym miała z ułomkami to na spacery z nimi jak znalazł:) Quote
Molowe Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='westie_justa']widzę że mamy podobny gust :diabloti: e za prace w sensie ten projekt nie bede brala duzo ;) tyle samo co te co teraz rysuje:) no ale ten nadruk.. hmm jesli np było by z 5 osób chętnych na zwykły t-shirt to takkie zbiorowe zamowienie zawsze lepiej zrobic;) wtedy moze ta cena nie bylaby taka zła, tylko wymiary zebrac kolory projekty wyslac im i gotowe;)ale fajnie by było własnie jakbym znalazła gdzies gdzie moe przyjsc z własnym ciuchem i tylko sam nadruk 'kupic' ;)[/QUOTE] jak sweet <3 w końcu podobny wiek :P właśnie jeśli byłoby więcej chętnych to może cena byłaby trochę lepsza a ta opcja że z własnym ciuchem jak dla mnie tez spoko bo co to za problem kupić sobie zwykłą bluzke i nawet kolor taki jak się chce by był :) Quote
Yuveza Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='Molowe']jak sweet <3 w końcu podobny wiek :P właśnie jeśli byłoby więcej chętnych to może cena byłaby trochę lepsza a ta opcja że z własnym ciuchem jak dla mnie tez spoko bo co to za problem kupić sobie zwykłą bluzke i nawet kolor taki jak się chce by był :)[/QUOTE] heh no tak, ale z tego co zauwazyłam to dziewczyny w tym wieku nosza dopasowane bluzki z dekoldami:diabloti: ja zawsze taka dziwna w jakis worach łaze :evil_lol: no jasne;) rozejrze sie tu czy gdzies mam bo nie jestem pewna, i poinformuje of kors;) Quote
rashelek Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Kasi i Lena']Ja to już za stara jestem na wielkie bluzy i koszulki:) Teraz jak z rysunkami to coś bardziej kobiecego mi się marzy:)[/QUOTE] Dobrze dobrany t-shirt też może być kobieco skrojony, nikt nie mówi o wielkim worze rodem z lekcji w-f (bo takich to ja też nienawidzę) :D [quote name='Molowe']co do ceny to ja za bluzkę normalny zwykły czarny t-shirt z napisem dałam 21 zł także tu pewnie wcale taniej już nie będzie ale można poszukać :)[/QUOTE] No wiesz, zależy gdzie się kupuje. Ja dziś zgarnęłam dwa za w sumie 20zł :diabloti: [quote name='westie_justa'] e za prace w sensie ten projekt nie bede brala duzo ;) tyle samo co te co teraz rysuje:) no ale ten nadruk.. hmm jesli np było by z 5 osób chętnych na zwykły t-shirt to takkie zbiorowe zamowienie zawsze lepiej zrobic;) wtedy moze ta cena nie bylaby taka zła, tylko wymiary zebrac kolory projekty wyslac im i gotowe;)ale fajnie by było własnie jakbym znalazła gdzies gdzie moe przyjsc z własnym ciuchem i tylko sam nadruk 'kupic' ;)[/QUOTE] Dużo-niedużo za Twoją pracę też należy się zapłata i trzeba to wziąć pod uwagę. W końcu nie będziesz tego robić charytatywnie :) Wiadomo, lepiej im to masowo wysłać i niech zrobią więcej, bo jest taniej. Chociaż te 10gr różnicy na t-shircie chyba nikogo nie powali na ziemię :D Quote
Molowe Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='westie_justa']heh no tak, ale z tego co zauwazyłam to dziewczyny w tym wieku nosza dopasowane bluzki z dekoldami:diabloti: ja zawsze taka dziwna w jakis worach łaze :evil_lol:[/QUOTE] haha to mnie też zdarza się chodzić w tunikach koszulach itd. ale zdecydowanie wole sportowy styl a i jeszcze zapomniałam trampki <3 to byś się dobrze na ozp odnalazła tam połowę obozu tak przechodziłam :P jak większość zresztą [quote name='rashelek']No wiesz, zależy gdzie się kupuje. Ja dziś zgarnęłam dwa za w sumie 20zł :diabloti: Dużo-niedużo za Twoją pracę też należy się zapłata i trzeba to wziąć pod uwagę. W końcu nie będziesz tego robić charytatywnie :) Wiadomo, lepiej im to masowo wysłać i niech zrobią więcej, bo jest taniej. Chociaż te 10gr różnicy na t-shircie chyba nikogo nie powali na ziemię :D[/QUOTE] o to faktycznie masz szczęście ale tam jeszcze kwestia nadruku dochodziła :) ja też uważam że Justynie się też coś należy bo w końcu to trochę pracy czasu itd. także Justyna ceny ustal tak żeby Ci się to opłacało :) Quote
Lucky. Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='westie_justa']heh no tak, ale z tego co zauwazyłam to dziewczyny w tym wieku nosza dopasowane bluzki z dekoldami:diabloti: ja zawsze taka dziwna w jakis worach łaze :evil_lol: no jasne;) rozejrze sie tu czy gdzies mam bo nie jestem pewna, i poinformuje of kors;)[/QUOTE] a ja lubię dopasowane koszulki, sweterki, koszule, ale czasem lubię ubrać luźne koszulki, i zwykłe t-shirt , no i dresy. A trampki uwielbiam, zwłaszcza conversy :loveu: Quote
Molowe Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Lucky.']A trampki uwielbiam, zwłaszcza conversy :loveu:[/QUOTE] oj tak conversy <3 :loveu: Quote
Talucha Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Ja moje conversy ubóstwiam, najlepsze buty, no i glany, martensy :evil_lol: :loveu: Quote
DomixX Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Oo Świetny bryloczek, pomysł z koszulkami również. ;) Na taki bryloczek to będę chętna na koszulkę chyba również :D U nas reaktywacja galerii, więc jeśli jakieś zdj. nie będzie ci pasować możesz wybrać sama z galerii :) Quote
Yuveza Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Molowe']oj tak conversy <3 :loveu:[/QUOTE] [quote name='Talucha']Ja moje conversy ubóstwiam, najlepsze buty, no i glany, martensy :evil_lol: :loveu:[/QUOTE] ja lubie trampki ale nie widze w conversach nic nadzwyczajnego, poza tym ze są piekielnie drogie:lol: [quote name='DomixX']Oo Świetny bryloczek, pomysł z koszulkami również. ;) Na taki bryloczek to będę chętna na koszulkę chyba również :D U nas reaktywacja galerii, więc jeśli jakieś zdj. nie będzie ci pasować możesz wybrać sama z galerii :)[/QUOTE] okey:p Quote
Aleksa. Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='westie_justa']ja lubie trampki ale nie widze w conversach nic nadzwyczajnego, poza tym ze są piekielnie drogie:lol: [/QUOTE] hahaha, wiesz - znaczek.. :D Quote
Yuveza Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Aleksandra95']hahaha, wiesz - znaczek.. :D[/QUOTE] tiaa :evil_lol: ale to mnie nie przekonuje do wydania ponad 200zł :lol: Quote
Aleksa. Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='westie_justa']tiaa :evil_lol: ale to mnie nie przekonuje do wydania ponad 200zł :lol:[/QUOTE] mnie też... ;) :D Quote
motyleqq Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 ten znaczek oznacza jakość :eviltong: Quote
Talucha Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='motyleqq']ten znaczek oznacza jakość :eviltong:[/QUOTE] dokładnie ;) Quote
cockermaister Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ja też piszę się na bryloczek i T-shirt z moimi diabełkami :diabloti::loveu: Justyna dałoby się na jednej koszulce dwa psy ??? Quote
Lucky. Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Aleksandra95']hahaha, wiesz - znaczek.. :D[/QUOTE] nie, nie chodzi o znaczek. Trampki nie przemakają i są ogólnie wytrzymałe. Moje pierwsze conversy kupił mi tata w Danii jakieś 3 lata temu i do teraz je noszę. Teraz kupiłam sobie za 150 zł bo likwidują sklep. Quote
paulaa. Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Connversy są bardzo dobre jakościowo, nie to co inne trampki, to nie tylko znaczek. :D Ja mam już 4 i je uwielbiam, nie rozwalają się ani nic. :smile: Quote
Natalia&Cody Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ja też uwielbiam Conversy! Narazie mam 2 pary. Dotychczas się nie rozwalają, odklejają itd. Są poprostu świetne! Uważajcie, bo jeszcze Justyne zatrudnią kiedyś do Conversów i będzie robiła projekty trampek z psiakami. :razz: A na taką koszulkę z moją glizdą to też bym była chętna. :D Quote
Molowe Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 może dla niektórych to tylko znaczek ale ja mam swoje od maja i jestem bardzo zadowolona rozglądam się za kolejną parą na wiosne:) idąc tym tokiem myślenia to nie powinnyśmy kupować rzeczy firm puma,adidas,nike itd. bo przecież to tylko firma i znaczek :) Quote
Natalia&Cody Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Molowe']może dla niektórych to tylko znaczek ale ja mam swoje od maja i jestem bardzo zadowolona rozglądam się za kolejną parą na wiosne:) idąc tym tokiem myślenia to nie powinnyśmy kupować rzeczy firm puma,adidas,nike itd. bo przecież to tylko firma i znaczek :)[/QUOTE] A z tym nike itp. się zgodze. Na wf czy na bieganie takowe buty dla mnie jak najbardziej, ale tak już na codzień to tylko znaczek. Raz kupiłam sobie adidasy z nike i rozwaliły się może po miesiącu czy dwóch, ale to pewnie też zależy od właściciela butów. ;p Quote
Recommended Posts