Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasi i Lena']O świetnie:)cieszę się, niedługo zabieram ułomki na spacer, jak wrócę będę mieć niespodziankę:)

Co do koszulek to jaką technikę planujesz, coś jak naprasowywanki?(czy jak to się zwie:)) czy jakoś drukowane, malowane na koszulce?[/QUOTE]

rysunek do koszulki na taśmę :diabloti:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulaa.']oj, ja też się widze w takiej koszulce z moją bestyją na treningach i obozie. :smile:[/QUOTE]

[quote name='rashelek']Gdzie tam trening i obóz - ja na Jasną Górę w takiej polecę, moherom szczęki opadną! :diabloti:
Tylko ciekawe, czy przez taką koszulkę nie zbankrutuję :D[/QUOTE]
mam nadziej że nie :lol:
[quote name='Kasi i Lena']O świetnie:)cieszę się, niedługo zabieram ułomki na spacer, jak wrócę będę mieć niespodziankę:)

Co do koszulek to jaką technikę planujesz, coś jak naprasowywanki?(czy jak to się zwie:)) czy jakoś drukowane, malowane na koszulce?[/QUOTE]
no jak sie wyrobie na razie tą kudłatą narysowałam, ale jeszcze detale;)

w sumie nie wiem, zobacze czy mi sie uda namalowac na koszulkach aczkolwiek najlepiej by to wygladało jakby był to nadruk, czyli musialabym to zrobic za pośrednictwem jakiegos zakładu tym sie zajmującym;)

Posted

[quote name='rashelek']Na ślinę!
Naprasowanki się krucho utrzymują i po praniu robią się w nich dziury. Drukowane byłyby chyba najlepsze, tylko jeszcze koszta...[/QUOTE]

[quote name='paulaa.']Na allegro można już zrobić taką koszulke w okolicach 20-25zł.. Ale może Jutyna ma już plany jak można to zrobić. :smile:[/QUOTE]

[quote name='Kasi i Lena']Najlepiej by było właśnie wydrukować na koszulce, nie mam niestety pojęcia ile by to kosztowało. W rosmanie nie ma czasem takiej możliwości? Czy tylko kubeczki, poduszki itp.?[/QUOTE]

No no to własnie pewnie nadruk;)

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Kudłatej zrób wystające dolne zęby:) To jest jej znak rozpoznawczy:D
A tak poważnie to wiem że nie powinnam się śmiać z wady zgryzu mojego biednego ułomka;)[/QUOTE]

zrobiłam :eviltong: oj tam taki jej urok :p

Posted

O.O breloczek też superowy :loveu: a co do koszulek to świetny pomysł ja już mam z napisem I <3 Molly ale to jednak nie to samo co z rysunkiem :D oj tak na obozie będzie szpan :)

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Justyna, dziękuje:) Rysunkowa Lena jest piękna:loveu:
Tu link do rysunku żeby reszta mogła się pozachwycać:)
https://lh6.googleusercontent.com/-ysaQZxaRybQ/T0FBTdOr4rI/AAAAAAAABuo/fvzYvBt4ViA/s640/lena.png
a porosze bardzo ^^
[quote name='Patka & Alan']Faktycznie super:)
Bryloczek również
dzieki:)
[quote name='Molowe']O.O breloczek też superowy :loveu: a co do koszulek to świetny pomysł ja już mam z napisem I <3 Molly ale to jednak nie to samo co z rysunkiem :D oj tak na obozie będzie szpan :)
to milo ze sie Wam podoba:)

co do koszulek, to tak patrze, tu jest nawet tanio... http://www.5gr.com.pl/nadruki-na-koszulkach/ tylko nie wiem jake wy tam chcecie koszulki bo mi o taki biały duzy t-shirt chodzi własnie:) ale jeszcze poszukam,jesli sie nie myle to gdzies niedaleko chyba mam taki zakald ale nie jestem pewna;)

Posted

[quote name='westie_justa']o Ty tutaj ? :D bardzo się cieszę :loveu:[/QUOTE]
Ja tutaj, co w tym dziwnego? :eviltong:

To może ja też ustawię się już w kolejce po koszulkę, bo widzę, że chętnych nie brakuje :cool3: :diabloti:

Posted

Czy ja wiem, czy ta cena taka dobra... Ja bym chciała ten największy nadruk to już jest 26zł, biała mi niebardzo może pasować (wolałabym jakiś granat jak ten ich "navy") i trzeba doliczyć koszt samej tej koszulki (bo to chyba osobno?) i wysyłki :P Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ale jak już będzie pewne, to wierzę, że uzbieram :diabloti:
Mają za to bardzo artystyczne zdjęcia zwykłich t-shirtów, zazdroszczę :evil_lol:

Posted

W sumie może masz racje, ja już bym była skłonna kupić naprasowankę żebym mogła mieć na takiej koszulce jaka mi się będzie podobać. Chciałabym jakiś bardziej kobiecy krój:D a nie zwykłą koszulę.

Posted

wybór kolorów jest tam duży więc myślę,że każdy by coś dla siebie znalazł a co do ceny to jest naprawdę dobra bo jak ja kiedyś orientowałam się jaki był by koszt zrobienia koszulki ze zdjęciem to szczerze zwątpiłam :)

Posted

[quote name='Kasi i Lena']W sumie może masz racje, ja już bym była skłonna kupić naprasowankę żebym mogła mieć na takiej koszulce jaka mi się będzie podobać. Chciałabym jakiś bardziej kobiecy krój:D a nie zwykłą koszulę.[/QUOTE]

Tylko takich naprasowanek to z 10 od razu, żeby po każdym praniu móc nową prasować :evil_lol: Ja na szczęście lubuję się w takich zwykłych t-shirtach, więc z krojem nie mam problemu :D

[quote name='Molowe']wybór kolorów jest tam duży więc myślę,że każdy by coś dla siebie znalazł a co do ceny to jest naprawdę dobra bo jak ja kiedyś orientowałam się jaki był by koszt zrobienia koszulki ze zdjęciem to szczerze zwątpiłam :)[/QUOTE]

Tylko właśnie obawiam się, że skoro te kolory są tak-jakoś osobno, to mogą być za dopłatą ;) No i to nie jest też typowe zdjęcie. Ale wiadomo, może być gdzieś robione to taniej ale może to też być fajna oferta.

Posted

[quote name='Molowe']ja jakby co to też taki właśnie duży (jak największy:diabloti:) biały/czarny :) cena nadruku jak dla mnie dobra i jeszcze dochodzi cena samej koszulki :)
no ja tak samo i bluza z kapturem takze byłaby mile widziana:lol:
[quote name='BBeta']Ja tutaj, co w tym dziwnego? :eviltong:

To może ja też ustawię się już w kolejce po koszulkę, bo widzę, że chętnych nie brakuje :cool3: :diabloti:
No nie wiem nasza to taka mała geleryjka :eviltong:
ja na razie nie brakuje :lol:
[quote name='Kasi i Lena']To są takie zwykłe koszulki, nie cierpię białych koszulek, z lekcjami W-F mi się kojarzą:evil_lol: Ceny za to całkiem fajne.
oj tam oj tam:P a ja mam zboczenie i uwielbiam duuuże :P
[quote name='rashelek']Czy ja wiem, czy ta cena taka dobra... Ja bym chciała ten największy nadruk to już jest 26zł, biała mi niebardzo może pasować (wolałabym jakiś granat jak ten ich "navy") i trzeba doliczyć koszt samej tej koszulki (bo to chyba osobno?) i wysyłki :P Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ale jak już będzie pewne, to wierzę, że uzbieram :diabloti:
Mają za to bardzo artystyczne zdjęcia zwykłich t-shirtów, zazdroszczę :evil_lol:
wnioskuje z tego że cena = koszulka+nadruk;)

Powyższe ceny dotyczą koszulek w kolorze białym o gramaturze 155g/m2 z indywidualnym jednokolorowym nadrukiem.

[quote name='Lucky.']ja będę chętna na koszulkę również :loveu:
:loveu:
[quote name='Kasi i Lena']W sumie może masz racje, ja już bym była skłonna kupić naprasowankę żebym mogła mieć na takiej koszulce jaka mi się będzie podobać. Chciałabym jakiś bardziej kobiecy krój:D a nie zwykłą koszulę.
też racja;) przecież projekt to żaden problem:) a własciwie to jak to z tymi naprasowankami jest kupuje sie takie :hmmmm:?

Posted

[quote name='rashelek']Białych, więc kolor=dopłata i jednokolorowy nadruk - nasze raczej by takie nie były :D[/QUOTE]
no koszulka w kolorze + 2zł a co do nadruku kolorowego to by trzeba bylo zapytac;)
[quote name='Kasi i Lena']Kiedyś dawno temu miałam taki papier do naprasowanek do drukarki. Nie mam pojęcia skąd itd. bo siostra przytargała do domu:)[/QUOTE]
aha;)

patrze jeszcze na allegro;)

Posted

[quote name='westie_justa']no ja tak samo i bluza z kapturem takze byłaby mile widziana:lol:[/QUOTE]

dokładnie szeroki t-shirt,dresy i bluza z kapturem najlepiej taka dużo za duża <3 :diabloti: a co do koloru to dla mnie może być nawet biały czy czarny większych wymagań nie mam ważne żeby z Molcią było :lol: co do kroju to zwykły t-shirt jak dla mnie bosko :P