Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta_Ares']świetnie to wygląda!!!!!

masz ogromny talent :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]

[quote name='motyleqq']fajne to jest!![/QUOTE]

[quote name='Silky123']świetne! Podoba mi się. :D[/QUOTE]
Bardzo dziękuję :loveu: I cieszę sie że sie podoba :loveu::loveu:

to ja zabieram sie za darmówki a potem wymysle co do breloczków itd, mam w planach jeszcze takie małe kalendarzyki wizytówkowe ;)

Posted

[quote name='westie_justa']Bardzo dziękuję :loveu: I cieszę sie że sie podoba :loveu::loveu:

to ja zabieram sie za darmówki a potem wymysle co do breloczków itd, mam w planach jeszcze takie małe kalendarzyki wizytówkowe ;)

darmówki breloczki ? bo nie ogarniam :cool3:

Posted

[quote name='westie_justa']ale Ty sie nie zalapalas :( bo juz mam 10tke

[/QUOTE]
rzeczywiście :-( sorry, źle zrozumiałam Twój wcześniejszy post...

a breloczki świetne :lol:

Posted

piękne są. :loveu: czekam aż będziesz takie robić na zamówienie, bo marze o takim Scoobie. Może jeszcze troche i koszulki będziesz robić, super by było. :evil_lol:

Posted

[quote name='paulaa.']piękne są. :loveu: czekam aż będziesz takie robić na zamówienie, bo marze o takim Scoobie. Może jeszcze troche i koszulki będziesz robić, super by było. :evil_lol:[/QUOTE]

Na jakieś zawody albo spacery albo treningi świetne :loveu:
Chyba zamówię wszystko dostępne oprócz kalendarzyków... a może... ? Będzie jakiś rabat na komplet ?

Posted

[quote name='paulaa.']piękne są. :loveu: czekam aż będziesz takie robić na zamówienie, bo marze o takim Scoobie. Może jeszcze troche i koszulki będziesz robić, super by było. :evil_lol:[/QUOTE]
koszulki też już mam w planach :diabloti:
[quote name='wikikoniki']Na jakieś zawody albo spacery albo treningi świetne :loveu:
Chyba zamówię wszystko dostępne oprócz kalendarzyków... a może... ? Będzie jakiś rabat na komplet ?[/QUOTE]
no pomyśli sie;)

Posted

Bardzo fajny ten breloczek :D Tylko boję się troche, że ten laminat mimo wszystko może się pozaginać i połamać. Ale zobaczymy, jak przetestujesz te dwa :)
A co do koszulek - już widzę siebie w t-shircie z moją bestią :loveu: Ależ się będzie można pobujać po dzielni :diabloti: Biznes Ci się rozkręca, gratuluję :D

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Justa, na koszulkę już mnie możesz zapisać :D[/QUOTE]
haha :diabloti: widzę że rzucacie się jak na świeże bułki :evil_lol:

[quote name='rashelek']Bardzo fajny ten breloczek :D Tylko boję się troche, że ten laminat mimo wszystko może się pozaginać i połamać. Ale zobaczymy, jak przetestujesz te dwa :)
A co do koszulek - już widzę siebie w t-shircie z moją bestią :loveu: Ależ się będzie można pobujać po dzielni :diabloti: Biznes Ci się rozkręca, gratuluję :D[/QUOTE]
breloczek będzie na jeszcze grubszym/sztywniejszym papierze;) bo ten co teraz mam jest dość 'wyginający sie' połamać nie ale pozaginac tak własnie spróbowałam i nie zaciekawe to:P

no wlasnie widze, i sie ciesze z tego :diabloti:

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Ja siebie widzę w tunice z moimi ułomkami:D[/QUOTE]
swoją drogą własnie tworzę Twoje ułomki :P
[quote name='paulaa.']oj, ja też się widze w takiej koszulce z moją bestyją na treningach i obozie. :smile:[/QUOTE]
Mialam plany żeby tam zaszpanowac koszulką ale wyjdzie ze cały obóz bedzie szpanował :roflt:
[quote name='Glaria']Wow :-o Świetny ten bryloczek :loveu:[/QUOTE]
to ciesze sie ;D

Posted

[quote name='paulaa.']oj, ja też się widze w takiej koszulce z moją bestyją na treningach i obozie. :smile:[/QUOTE]

Gdzie tam trening i obóz - ja na Jasną Górę w takiej polecę, moherom szczęki opadną! :diabloti:
Tylko ciekawe, czy przez taką koszulkę nie zbankrutuję :D

Posted

O świetnie:)cieszę się, niedługo zabieram ułomki na spacer, jak wrócę będę mieć niespodziankę:)

Co do koszulek to jaką technikę planujesz, coś jak naprasowywanki?(czy jak to się zwie:)) czy jakoś drukowane, malowane na koszulce?