Talucha Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Ja bym chciała! :D Zdjęcia bardzo fajne :) Quote
Molowe Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 to my też skromnie prosimy o narysowanie Molci w wolnej chwili :oops: :lol: Quote
Yuveza Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 rashelek napisał(a):A co do tych rysunków - to jakbyś miała chwile, to ja też bym była chętna, jeśli znajdziesz czas i wenę :D Talucha napisał(a):Ja bym chciała! :D Zdjęcia bardzo fajne :) Molowe napisał(a):to my też skromnie prosimy o narysowanie Molci w wolnej chwili :oops: :lol: już szóstka! :p Quote
Kasi i Lena Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 To znaczy że się załapiemy na darmowy rysunek?:) Super:) Quote
Molowe Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 haha rzuciłyśmy się jak na świeże bułeczki :P ale to chyba tylko motywuje Cię do pracy że tylu osobom się podoba to co rysujesz prawda ? :evil_lol: :eviltong: i z góry dziękujemy bardzo :loveu: Quote
Yuveza Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Kasi i Lena napisał(a):To znaczy że się załapiemy na darmowy rysunek?:) Super:) yhym :grins: Molowe napisał(a):haha rzuciłyśmy się jak na świeże bułeczki :P ale to chyba tylko motywuje Cię do pracy że tylu osobom się podoba to co rysujesz prawda ? :evil_lol: :eviltong: jasne że tak :loveu: mam nadzieje że po 'darmówce' też ktoś będzie chciał:eviltong: Quote
Yuveza Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Lucky. napisał(a):ja też bym chciała Meg i Mini :loveu: siódemka :P Quote
rashelek Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Bo jak tu się nie rzucić, chociaż ja czekałam na oficjalny sygnał, że można. Bo tak to głupio było :evil_lol: Na pewno się rzuci, bo wychodzą Ci super i to bardzo fajna pamiątka :loveu: Druknąć i na Ołtarzyk Miłości! :D Quote
cockermaister Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Justa a bannerki też takie robisz ?? jeśli tak to ja chcę :evil_lol::loveu: Quote
Kasi i Lena Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Właśnie boleje nad tym że nie mam drukarki:) Choć jeszcze nie ma rysunku, wiem że będzie śliczny. Jak już gdzieś pisałam- masz talent Justyna. Quote
Molowe Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 westie_justa napisał(a):jasne że tak :loveu: mam nadzieje że po 'darmówce' też ktoś będzie chciał:eviltong: sądzę,że tak w końcu dużo osób chce mieć uwiecznionego swojego psa też w innej formie niż tylko zdjęcie :loveu: a Twoje rysunki są boskie :) Quote
Yorkomanka Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Odinezek też by się załapał?:oops: Quote
Yuveza Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 rashelek napisał(a):Bo jak tu się nie rzucić, chociaż ja czekałam na oficjalny sygnał, że można. Bo tak to głupio było :evil_lol: Na pewno się rzuci, bo wychodzą Ci super i to bardzo fajna pamiątka :loveu: Druknąć i na Ołtarzyk Miłości! :D Może bez przesady :evil_lol: cockermaister napisał(a):Justa a bannerki też takie robisz ?? jeśli tak to ja chcę :evil_lol::loveu: oj nie wiem nie wiem :diabloti: Kasi i Lena napisał(a):Właśnie boleje nad tym że nie mam drukarki:) Choć jeszcze nie ma rysunku, wiem że będzie śliczny. Jak już gdzieś pisałam- masz talent Justyna. oj tam oj tam, moze kiedys wymyslę jakies "namacalne" gadżety tego typu :lol: wstepnie mogę zapowiedzieć breloczki;) ale jeszcze cii Molowe napisał(a):sądzę,że tak w końcu dużo osób chce mieć uwiecznionego swojego psa też w innej formie niż tylko zdjęcie :loveu: a Twoje rysunki są boskie :) mam nadzieje, a majątku za to brac nie będę;) Yorkomanka napisał(a):Odinezek też by się załapał?:oops: jeszcze tak :) ósemeczka i jeszcze 2 wolne miesjca! Quote
DomixX Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 To ja ja poproszę taki piękny rysunek moich dwóch panów:) Wyślę linki do zdjęć na Pw oki? Quote
Yuveza Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 DomixX napisał(a):To ja ja poproszę taki piękny rysunek moich dwóch panów:) Wyślę linki do zdjęć na Pw oki? okey :D to jeszcze 1 miejsce!! Quote
lenka13 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Jeszcze spytam jedno zamówienie=jeden rysunek? A mogą być dwa psy na 1 rysunku czy tylko jeden? Quote
lenka13 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 To super :lol: Zdjęcia wyśle Ci jutro na pw. Quote
taxelina Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Właśnie boleje nad tym że nie mam drukarki:) Choć jeszcze nie ma rysunku, wiem że będzie śliczny. Jak już gdzieś pisałam- masz talent Justyna. Wydrukuje i Ci wysle :evil_lol: Mam nadzieje ze my tez jestesmy bo mojego postu nie cytowalas :razz: Quote
Yuveza Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 lenka13 napisał(a):To super :lol: Zdjęcia wyśle Ci jutro na pw. ale Ty sie nie zalapalas :( bo juz mam 10tke deer_1987 napisał(a):Wydrukuje i Ci wysle :evil_lol: Mam nadzieje ze my tez jestesmy bo mojego postu nie cytowalas :razz: tak wy tak;) Quote
Natalia&Cody Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Justyna mam nadzieję, że w dalekiej przyszłości też będziesz o nas pamiętała? :) Quote
wikikoniki Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Czemu mnie wczoraj na Dogo nie było ? :c Justa, dużo będziesz brała za te rysunki ? Quote
Recommended Posts