Natalia&Cody Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Jak ja Wam zazdroszczę, że macie tyle klubów do wyboru! W Poznaniu niestety jest tylko jeden. Chociaż koniec czerwca początek lipca mam zamiar się zapisać na kurs dla początkujących lub na podstawowe posłuszeństwo. ;) Quote
HexaWHWT Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Przecudne szeleczki! Świetne te rysunki. A jaki konkretnie to model tableta? ja mam tableta ale tam takiej opcji brak :( Pozdrawiamy! ;) Quote
Yuveza Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='Silky123']Jak ja Wam zazdroszczę, że macie tyle klubów do wyboru! W Poznaniu niestety jest tylko jeden. Chociaż koniec czerwca początek lipca mam zamiar się zapisać na kurs dla początkujących lub na podstawowe posłuszeństwo. ;) niby tak, klubów jest sporo ale co z tego jak do zadnego nie moge chodzic:( [quote name='HexaWHWT']Przecudne szeleczki! Świetne te rysunki. A jaki konkretnie to model tableta? ja mam tableta ale tam takiej opcji brak :( Pozdrawiamy! ;) Dzięki:) mam tablet genius, a jakiej opcji?:lol: tablet niema żadnej opcji słuzy do rysowania jak kazdy inny, mozna narsowac nawet w paincie, ja akurat tak jak grafike rysuje w photoshopie;) Quote
HexaWHWT Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Rozumiem. Bardzo fajna rzecz i ładnie rysujesz tak przy okazji ;-) Co do szelek. Jak się sprawują? nie boisz się, że będą wycierać włos Doti? Quote
Yuveza Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 dziekuję :) Na razie mamy za sobą jeden spacer w szelkach, niestety ta pogoda i wgl... ale są wygodne nie krepują ruchu, mocne, i nawet jak pies się pociagnie to nic sie nie wbija bo sa szerokie, i czuje tą "stabilność";) co do wycierania włosa to wgl sie nie boję;) nigdy sie nie przydarzyło aby jej wycierały sie włosy przez cokolwiek;) a te szelki są z fajnej tasmy a eko skórka tez nie wyciera siersci;) jak dla mnie jest bardzo ok;) Quote
Natalia&Cody Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 westie_justa napisał(a):niby tak, klubów jest sporo ale co z tego jak do zadnego nie moge chodzic:( Dlaczego nie możesz? Quote
HexaWHWT Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 westie_justa napisał(a):dziekuję :) Na razie mamy za sobą jeden spacer w szelkach, niestety ta pogoda i wgl... ale są wygodne nie krepują ruchu, mocne, i nawet jak pies się pociagnie to nic sie nie wbija bo sa szerokie, i czuje tą "stabilność";) co do wycierania włosa to wgl sie nie boję;) nigdy sie nie przydarzyło aby jej wycierały sie włosy przez cokolwiek;) a te szelki są z fajnej tasmy a eko skórka tez nie wyciera siersci;) jak dla mnie jest bardzo ok;) no to super ;) Ja niestety boję się o to, że włos będzie się wycierał :( Quote
motyleqq Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 widzimy się jutro? 12 przystanek Biblioteka Narodowa? :) Quote
motyleqq Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Aleksandra95 napisał(a):liczę na zdjęcia z dzisiaj.:lol: oj będą i to nawet ładne :lol: Quote
Aleksa. Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 motyleqq napisał(a):oj będą i to nawet ładne :lol: dużo psiarzy było z psiakami ? Trafiłyście ? :) Quote
Yuveza Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 sa foty są:D dodam jak przerzuce ;) Wiesz... psiarze byli jak zawsze chyba ale duzo raczej ich nie było;) Quote
Aleksa. Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 westie_justa napisał(a):sa foty są:D dodam jak przerzuce ;) Wiesz... psiarze byli jak zawsze chyba ale duzo raczej ich nie było;) czekam na relacje.:D jak tam i wgl.:loveu: Quote
Yuveza Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 wgl było bardzo miło:loveu: dziewczyny sie ładnie bawiły, ale niestety Doti postanowiła uatrakcyjnic ten spacer... :roll: motyleqq wie o czym mówię :evil_lol: zaraz przerzuce foty;) i chce zeby nastepnym razem wiecej osób sie zgłosiło na spacer po PM:D Quote
Aleksa. Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 westie_justa napisał(a):wgl było bardzo miło:loveu: dziewczyny sie ładnie bawiły, ale niestety Doti postanowiła uatrakcyjnic ten spacer... :roll: motyleqq wie o czym mówię :evil_lol: zaraz przerzuce foty;) i chce zeby nastepnym razem wiecej osób sie zgłosiło na spacer po PM:D ok, wpadnę poproszę siostrę o transport.:D tylko dam jej kase na paliwo i się zgodzi.:p Quote
Talucha Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 My też byliśmy dzisiaj na dogo spacerku :) Czekam na fotki :D Quote
wikikoniki Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Talucha napisał(a):My też byliśmy dzisiaj na dogo spacerku :) Czekam na fotki :D Oj byliśmy, byliśmy. Na pewno lepszy niż z yorczkiem-leniuchem ::loveu:: Quote
motyleqq Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 na następny spacer to już pewnie z grzywkiem wpadnę, będzie się zapoznawał ze światem :) a teraz wrzucam tego małego, białego potworka :evil_lol: moje ulubione :) Quote
Yuveza Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 O dziękuje :loveu: Twoje zdjecia są swietne! w poruwnaniu z tymi moimi :eviltong: Quote
Aleksa. Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 ładne, ladne. :loveu: juz aparat wrócił z naprawy ? :) Quote
motyleqq Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ładne, ladne. :loveu: juz aparat wrócił z naprawy ? :) nie, ciągle pożyczony... :D westie_justa napisał(a):O dziękuje :loveu: Twoje zdjecia są swietne! w poruwnaniu z tymi moimi :eviltong: dzięki :) to w dużej mierze kwestia fajnego obiektywu :) jakbyś trochę sobie pofociła moim(więcej niż dziś, bo dziś to było malutko) to też byś takie miała :D wikki, na Polach Mokotowskich jest taki niby-torek, średnio fajny, ale na upartego można poskakać ;) Quote
Recommended Posts