Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak ja Wam zazdroszczę, że macie tyle klubów do wyboru! W Poznaniu niestety jest tylko jeden. Chociaż koniec czerwca początek lipca mam zamiar się zapisać na kurs dla początkujących lub na podstawowe posłuszeństwo. ;)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Silky123']Jak ja Wam zazdroszczę, że macie tyle klubów do wyboru! W Poznaniu niestety jest tylko jeden. Chociaż koniec czerwca początek lipca mam zamiar się zapisać na kurs dla początkujących lub na podstawowe posłuszeństwo. ;)
niby tak, klubów jest sporo ale co z tego jak do zadnego nie moge chodzic:(
[quote name='HexaWHWT']Przecudne szeleczki! Świetne te rysunki. A jaki konkretnie to model tableta? ja mam tableta ale tam takiej opcji brak :(
Pozdrawiamy! ;)
Dzięki:)
mam tablet genius, a jakiej opcji?:lol: tablet niema żadnej opcji słuzy do rysowania jak kazdy inny, mozna narsowac nawet w paincie, ja akurat tak jak grafike rysuje w photoshopie;)

Posted

dziekuję :)

Na razie mamy za sobą jeden spacer w szelkach, niestety ta pogoda i wgl... ale są wygodne nie krepują ruchu, mocne, i nawet jak pies się pociagnie to nic sie nie wbija bo sa szerokie, i czuje tą "stabilność";) co do wycierania włosa to wgl sie nie boję;) nigdy sie nie przydarzyło aby jej wycierały sie włosy przez cokolwiek;) a te szelki są z fajnej tasmy a eko skórka tez nie wyciera siersci;) jak dla mnie jest bardzo ok;)

Posted

westie_justa napisał(a):
dziekuję :)

Na razie mamy za sobą jeden spacer w szelkach, niestety ta pogoda i wgl... ale są wygodne nie krepują ruchu, mocne, i nawet jak pies się pociagnie to nic sie nie wbija bo sa szerokie, i czuje tą "stabilność";) co do wycierania włosa to wgl sie nie boję;) nigdy sie nie przydarzyło aby jej wycierały sie włosy przez cokolwiek;) a te szelki są z fajnej tasmy a eko skórka tez nie wyciera siersci;) jak dla mnie jest bardzo ok;)

no to super ;)
Ja niestety boję się o to, że włos będzie się wycierał :(

Posted

westie_justa napisał(a):
sa foty są:D dodam jak przerzuce ;)
Wiesz... psiarze byli jak zawsze chyba ale duzo raczej ich nie było;)

czekam na relacje.:D jak tam i wgl.:loveu:

Posted

wgl było bardzo miło:loveu: dziewczyny sie ładnie bawiły, ale niestety Doti postanowiła uatrakcyjnic ten spacer... :roll: motyleqq wie o czym mówię :evil_lol:
zaraz przerzuce foty;) i chce zeby nastepnym razem wiecej osób sie zgłosiło na spacer po PM:D

Posted

westie_justa napisał(a):
wgl było bardzo miło:loveu: dziewczyny sie ładnie bawiły, ale niestety Doti postanowiła uatrakcyjnic ten spacer... :roll: motyleqq wie o czym mówię :evil_lol:
zaraz przerzuce foty;) i chce zeby nastepnym razem wiecej osób sie zgłosiło na spacer po PM:D

ok, wpadnę poproszę siostrę o transport.:D tylko dam jej kase na paliwo i się zgodzi.:p

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
ładne, ladne. :loveu: juz aparat wrócił z naprawy ? :)

nie, ciągle pożyczony... :D

westie_justa napisał(a):
O dziękuje :loveu:
Twoje zdjecia są swietne! w poruwnaniu z tymi moimi :eviltong:

dzięki :) to w dużej mierze kwestia fajnego obiektywu :) jakbyś trochę sobie pofociła moim(więcej niż dziś, bo dziś to było malutko) to też byś takie miała :D

wikki, na Polach Mokotowskich jest taki niby-torek, średnio fajny, ale na upartego można poskakać ;)