Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest papillonek
Posted

A ja właśnie nie mam planów w tym roku hihi :) Fajnie by było się załapac :D

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Bardzo fajnie, zazdroszczę:) Ja już na obóz z psem za stara jestem ale wyobrażam sobie że to musi być fajna zabawa- wypoczynek zorganizowany z psem na dodatek.

na razie niam czego bo nie wiem czy wypali;) ale chciałabym:D
papillonek napisał(a):
A ja właśnie nie mam planów w tym roku hihi :) Fajnie by było się załapac :D

to moze skorzystasz :cool3: zapowiada sie fajnie:D

Guest papillonek
Posted

Z tobą?:placz::buzi:
Może byc super,ale najlepiej że z psami !

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Bardzo fajnie, zazdroszczę:) Ja już na obóz z psem za stara jestem ale wyobrażam sobie że to musi być fajna zabawa- wypoczynek zorganizowany z psem na dodatek.

Ja też bym się chętnie na taki obóz wybrała, ale jak to mówią, "starość nie radość" :evil_lol: więc u mnie nici z obozu ;-)

Posted

westie_justa napisał(a):
no byłoby fajnie :)
to jak piatek PM aktualne?
tylko troche nie ogarniam gdzie ten zbiornik wodny:P?

aktualne, chociaż nadal nie wiem o której :lol: ustaliłyście to?
też nie wiem gdzie ten zbiornik, tzn wydaje mi się że wiem, jak chcesz to możemy się spotkać na przystanku i razem pobłądzić :lol:

Posted

westie_justa napisał(a):
ten obóz to akurat niema ograniczen wiekowych;) dorosłe osoby jada normalnie;)

No tak, ale sam fakt, że ja już się staro czuję :evil_lol:

Posted

motyleqq napisał(a):
aktualne, chociaż nadal nie wiem o której :lol: ustaliłyście to?
też nie wiem gdzie ten zbiornik, tzn wydaje mi się że wiem, jak chcesz to możemy się spotkać na przystanku i razem pobłądzić :lol:

znaczy paulaa mówiła ze na godzine sie nie umawia bo nie wie co jej pies wykręci i o której przyjedzie, moze sie spóźńić;) ale my mozemy byc... nie wiem koło 12? a przy jakim przystanku wysiadasz:)?
Molowe napisał(a):
obóz wygląda fajnie super jak uda się Wam pojechać :D

vege* napisał(a):
No tak, ale sam fakt, że ja już się staro czuję :evil_lol:

Oj daj spokój :P
wikikoniki napisał(a):
Niestety są dolne ograniczenia na tym obozie ;(
Poniżej 16 lat z opiekunem. A miałam jechać :-(

ja tez nie mam 16 lat;) wystarczy że sie umówisz z kimś kto jedzie pełnolenti że jesteś pod jego "opieką" tak robi wiekszość;)

Posted

westie_justa napisał(a):
znaczy paulaa mówiła ze na godzine sie nie umawia bo nie wie co jej pies wykręci i o której przyjedzie, moze sie spóźńić;) ale my mozemy byc... nie wiem koło 12? a przy jakim przystanku wysiadasz:)?

no wiem, ale mniej więcej myślałam że powiedziała :) może być 12. albo metro Pole Mokotowskie, albo Biblioteka Narodowa. z tej Biblioteki jest blisko na tor agility gdybyś chciała zajść, ale jest on mocno średni :lol:

a co do obozu, to nie wiem, czy jechać na ten agility, czy na klikerowy... :shake:

Posted

motyleqq napisał(a):
no wiem, ale mniej więcej myślałam że powiedziała :) może być 12. albo metro Pole Mokotowskie, albo Biblioteka Narodowa. z tej Biblioteki jest blisko na tor agility gdybyś chciała zajść, ale jest on mocno średni :lol:

a co do obozu, to nie wiem, czy jechać na ten agility, czy na klikerowy... :shake:

a ta biblioteka to jest przy metro politechnika? bo przy tamtym pamietam byłam, i stamtąd było prosto na pole :eviltong:
mi obojętnie mzoe byc meetro PM ja i tak samochodem;) wiec ktos mnie podwiezie gdzies tam gdzie bedziecie;) i pójdziemy razem na pola:)

to są obozy klikerowe :lol:? znacz wiesz... agility to jednak sport, co Etna wydaje sie miec do tego duze prdyspozycje:D a kliker.. to tylko typ szkolenia:)

Posted

tak, to są przystanki obok siebie :) do piątku jeszcze trochę czasu więc ustalimy :)

obóz klikerowy mi by się bardzo przydał, bo chętnie się dowiem więcej o pracy z psem :) agility i tak zaczniemy na wiosnę w jakimś klubie. zobaczymy. a tu masz link do klikerowego :)

Posted

ok;)

a wiec to takie :D tez fajne;) cos jak posluszeństwo:) a jakis klub wybrałas? ja bardzo chcialam isc, ale zawsze jakis problem.... :roll: myslałam nad cavano, tam chyba mam najblizej