Marta_Ares Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 ale swietny avek, baner i karteczka!!!!!! :) Quote
Yuveza Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Marta_Ares napisał(a):ale swietny avek, baner i karteczka!!!!!! :) Dziękuję :p Quote
Guest Fusiafusia Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 westie_justa napisał(a):Hej Hej :) Co tam ?:D Ja do 5 balowałam xD Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Ola & Kajtek napisał(a):Co tam ?:D Ja do 5 balowałam xD ja balowałam prawie do 4:00 w photoshopie i na dogo :lol: motyleqq napisał(a):jak tam warunkowanie klikera? :) Całkiem fajnie, już robimy z komendami:) Quote
DomixX Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Witam się w nowym Roku ! :) Fajna galeryjka, Ślicznie Doti w tych szeleczkach a ta ekoskórka ma boski kolorek:loveu: Co do petstagesów mamy jednego o tego; http://www.zoocolors.pl/public/catalog/product/265-w/1662.jpg chociaż mój pies jest bardziej zainteresowany sznurkiem niż całą resztą bo wszystkie sznurkowe zabawki uwielbiaa:D Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 o witamy nowych gości:) Ciesze sie że galeria sie podoba :) zapraszamy częsciej:) ja petstages chyba sobie odpuszcze;) wychaczyłam taki fajny dentafun :loveu: i moze go kupię http://animalia.pl/produkt,12885,66,Trixie_Dentafun_ko%C5%9B%C4%87_gumowa_ze_sznurem_ma%C5%82a_9_cm_.html tymczasem zmykam na spacerek :) Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 ehh my walsnie po spacerku.... był króciutki..... najpierw fajnie fajnie rzucałam jej sznur :) a potem.. sznur musiał idealnie zaczepić sie wysoko na brzozie :shake: stałam jakis czas i rzucałam kijem zeby spadł...ale nic z tego :( potem huk! ktos oczywiscie strzelal... jak to po sylwestrze i Dotka szybko do domu, na szczescie była na smyczy... bo sie społoszyła... wróciłysmy i straciłysmy sznur ... :< Quote
wikikoniki Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Oj szkoda... nam się nowy por na brzozie zawiesił, ale wlazłam na drzewo i tak trzęsłam, aż w końcu spaadł ;) My też po spacerku, zaraz notka ;D Quote
motyleqq Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 doskonale wiem jak to jest, zarzucić sznur na drzewo :lol: zdarzyło mi się to już kilka razy. jak się da, to macham gałęzią, wtedy spada, ale to się udaje tylko na cienkich drzewach :) Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 na brzze to tak średnio można wejść :P ale odzyskany! tata zdjął :lol: Quote
Talucha Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Ja tak straciłam ulubioną piłkę na sznurku Lastiego... Rzuciłam mu i wpadła do morza, a Lastiemu nie chciało się po nią pójśc :roll: Super ten banerek i avek! :loveu: Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Talucha napisał(a):Ja tak straciłam ulubioną piłkę na sznurku Lastiego... Rzuciłam mu i wpadła do morza, a Lastiemu nie chciało się po nią pójśc :roll: Super ten banerek i avek! :loveu: ooo... to nieciekawie... :/ dzięki:loveu: Quote
wikikoniki Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Justa - napisałam już na blogu, ale tutaj szybciej odpiszesz pewnie ;) Jak zrobiłaś ten suuper avek i sygnaturkę ? Tosia & Ginny też takie mają. Same je robicie, czy gdzieś można zamówić ? Quote
rashelek Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Na prawde super ten banerek :loveu: Miałam pisać, że szkoda sznura, a tu proszę! Tata-wybawiciel :D Ja tak kiedyś w siatke wrzuciłam piłkę i rzucałam w nią automatem tak długo, aż spadła. Teraz cały porysowany jest :evil_lol: Świetny ten Dentafun! Chyba już wiem, co moje psie dostanie na urodziny :loveu: Quote
Guest papillonek Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Talucha napisał(a):Ja tak straciłam ulubioną piłkę na sznurku Lastiego... Rzuciłam mu i wpadła do morza, a Lastiemu nie chciało się po nią pójśc :roll: Tak samo straciłam ringo Soni ,rzuciłam w zborze a jej nie chciało się szukać.mi też się nie udało znaleźć :roll: Quote
wikikoniki Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Dobry pomysł na nowy wątek ;) http://www.dogomania.pl/threads/220307-Dziwny-spos%C3%B3b-w-jaki-straci%C5%82am-zabawk%C4%99-) Quote
Aleksa. Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 westie_justa napisał(a):na brzze to tak średnio można wejść :P ale odzyskany! tata zdjął :lol: emm, mamy u nas na podwórku brzozy i się wspinałam nieraz :D np. kota musiałam ściągnąć, bo sam nie potrafił.:D Quote
wikikoniki Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Aleksandra95 napisał(a):emm, mamy u nas na podwórku brzozy i się wspinałam nieraz :D np. kota musiałam ściągnąć, bo sam nie potrafił.:D Nooo niezła zabawa :D Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 wikikoniki napisał(a):Justa - napisałam już na blogu, ale tutaj szybciej odpiszesz pewnie ;) Jak zrobiłaś ten suuper avek i sygnaturkę ? Tosia & Ginny też takie mają. Same je robicie, czy gdzieś można zamówić ? No też mają takie rysowane;) rysuje sobie na tablecie w programie;) Illusion też sama rysuje:) rashelek napisał(a):Na prawde super ten banerek :loveu: Miałam pisać, że szkoda sznura, a tu proszę! Tata-wybawiciel :D Ja tak kiedyś w siatke wrzuciłam piłkę i rzucałam w nią automatem tak długo, aż spadła. Teraz cały porysowany jest :evil_lol: Świetny ten Dentafun! Chyba już wiem, co moje psie dostanie na urodziny :loveu: Dzięki :loveu: no tez mi sie podoba i na pewno kupie :) Aleksandra95 napisał(a):emm, mamy u nas na podwórku brzozy i się wspinałam nieraz :D np. kota musiałam ściągnąć, bo sam nie potrafił.:D hmmm na tej brzozie chyba by nie wyszło :P ale w kazdym razie sznur juz jest:> Quote
Recommended Posts