Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Fusiafusia
Posted

westie_justa napisał(a):
Hej Hej :)

Co tam ?:D
Ja do 5 balowałam xD

Posted

Ola & Kajtek napisał(a):
Co tam ?:D
Ja do 5 balowałam xD

ja balowałam prawie do 4:00 w photoshopie i na dogo :lol:
motyleqq napisał(a):
jak tam warunkowanie klikera? :)

Całkiem fajnie, już robimy z komendami:)

Posted

ehh my walsnie po spacerku.... był króciutki.....
najpierw fajnie fajnie rzucałam jej sznur :) a potem.. sznur musiał idealnie zaczepić sie wysoko na brzozie :shake: stałam jakis czas i rzucałam kijem zeby spadł...ale nic z tego :( potem huk! ktos oczywiscie strzelal... jak to po sylwestrze i Dotka szybko do domu, na szczescie była na smyczy... bo sie społoszyła... wróciłysmy i straciłysmy sznur ... :<

Posted

doskonale wiem jak to jest, zarzucić sznur na drzewo :lol: zdarzyło mi się to już kilka razy. jak się da, to macham gałęzią, wtedy spada, ale to się udaje tylko na cienkich drzewach :)

Posted

Ja tak straciłam ulubioną piłkę na sznurku Lastiego... Rzuciłam mu i wpadła do morza, a Lastiemu nie chciało się po nią pójśc :roll:
Super ten banerek i avek! :loveu:

Posted

Talucha napisał(a):
Ja tak straciłam ulubioną piłkę na sznurku Lastiego... Rzuciłam mu i wpadła do morza, a Lastiemu nie chciało się po nią pójśc :roll:
Super ten banerek i avek! :loveu:

ooo... to nieciekawie... :/

dzięki:loveu:

Posted

Justa - napisałam już na blogu, ale tutaj szybciej odpiszesz pewnie ;)
Jak zrobiłaś ten suuper avek i sygnaturkę ? Tosia & Ginny też takie mają. Same je robicie, czy gdzieś można zamówić ?

Posted

Na prawde super ten banerek :loveu:
Miałam pisać, że szkoda sznura, a tu proszę! Tata-wybawiciel :D Ja tak kiedyś w siatke wrzuciłam piłkę i rzucałam w nią automatem tak długo, aż spadła. Teraz cały porysowany jest :evil_lol:
Świetny ten Dentafun! Chyba już wiem, co moje psie dostanie na urodziny :loveu:

Guest papillonek
Posted

Talucha napisał(a):

Tak samo straciłam ringo Soni ,rzuciłam w zborze a jej nie chciało się szukać.mi też się nie udało znaleźć :roll:

Posted

westie_justa napisał(a):
na brzze to tak średnio można wejść :P
ale odzyskany! tata zdjął :lol:

emm, mamy u nas na podwórku brzozy i się wspinałam nieraz :D np. kota musiałam ściągnąć, bo sam nie potrafił.:D

Posted

wikikoniki napisał(a):
Justa - napisałam już na blogu, ale tutaj szybciej odpiszesz pewnie ;)
Jak zrobiłaś ten suuper avek i sygnaturkę ? Tosia & Ginny też takie mają. Same je robicie, czy gdzieś można zamówić ?

No też mają takie rysowane;) rysuje sobie na tablecie w programie;) Illusion też sama rysuje:)
rashelek napisał(a):
Na prawde super ten banerek :loveu:
Miałam pisać, że szkoda sznura, a tu proszę! Tata-wybawiciel :D Ja tak kiedyś w siatke wrzuciłam piłkę i rzucałam w nią automatem tak długo, aż spadła. Teraz cały porysowany jest :evil_lol:
Świetny ten Dentafun! Chyba już wiem, co moje psie dostanie na urodziny :loveu:

Dzięki :loveu:
no tez mi sie podoba i na pewno kupie :)
Aleksandra95 napisał(a):
emm, mamy u nas na podwórku brzozy i się wspinałam nieraz :D np. kota musiałam ściągnąć, bo sam nie potrafił.:D

hmmm na tej brzozie chyba by nie wyszło :P
ale w kazdym razie sznur juz jest:>