Yuveza Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Misia&Ruby']Bardzo fajnie Ci to wyszło :) [quote name='Molowe']Dotka wygląda b. ładnie jest super jak na pierwszy raz :loveu: [quote name='chi23']Fajnie wyszło:cool3: Dziekuję:) to dobrze że wyszło Tutaj lepiej widać jeszcze ciałko;) Quote
A&L Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ładnie wyszło :) Zdjęcia doślę koło wtorku, bo teraz nie mam czasu... Czekam na październik ;) Quote
Yuveza Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Aleksandra95']ładnie wyszło.:loveu: Dzięki :loveu: [quote name='A&L']Ładnie wyszło :) Zdjęcia doślę koło wtorku, bo teraz nie mam czasu... Czekam na październik ;) ok:) Dziękuje:) [quote name='Talucha']Bardzo ładnie jak na pierwszy raz :) No to sie ciesze :) A co do szelek to zamawiam norwegi (szelki norweskie) z Dogstyle chyba znacie tą firme, tasiemki juą wybrałam bedzie 2,5cm fioletowy podkład i liski + eko turkusowe na przednim pasku:) O takie połączenie ;) ładne ? do tego zamówie jeszcze jakąś świateczną obrózke :) Quote
Aleksa. Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 ładne:lol: szkoda, że nie byłaś na pm.:( Quote
kaskaSz Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 dogstyle mi też chodzi po głowie, mają świetne wzory! Quote
Yuveza Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Aleksandra95']ładne:lol: szkoda, że nie byłaś na pm.:([/QUOTE] hehe no to takie zamówie :) no szkoda :( [quote name='kaskaSz']dogstyle mi też chodzi po głowie, mają świetne wzory![/QUOTE] no tez mi sie podoba, i te tasiemki, jak np: liski na któe dawno już poluje, podoba mi sie jeszcze tasiemka w trampki ale tą tasiemke ma Activdog a jest drozszy... Quote
kaskaSz Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 no właśnie mi się firmy pomyliły, bo ten lisek kojarzy mi się z activedog, a weszłam na strone dogstyle i tam nie widziałam tego wzoru? Quote
Yuveza Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 no bo na stronie dogstyle niema ale w ogóle mają te wzorki;) na allegro są ich wzory http://allegro.pl/unikatowe-obroze-obroza-28wzorow-nowe-wzory-i1926139027.html Quote
Pieseczkowo Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Te obróżki sa wspaniałe! Aż chyba zamówie taka Ice'owi :P Quote
Yuveza Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 No pewnie że wspaniałe :evil_lol: zaraz Ty popadniesz w obrożowy szał :eviltong: A co powiesz o moim trymowaniu, ujdzie ? :oops: Quote
Pieseczkowo Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Nie popadnę nie ma takiej możliwości. Justysiu bardzo dobrze wyszlo. Mnie na podstawie zdjęc trudno coś powiedzieć jedynie bym ściela jeszcze troche głowe by dlużej sie utrzymala w ładzie:) Quote
Kasi i Lena Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ślicznie Dotka wygląda. Najbardziej mi się gładka szyjka podoba:loveu: Quote
Natalia&Cody Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 te obroże są wspaniałe ! Pomyślę o jakiejś na święta. ;p Cieszę się, że już Twoja "depresja" minęła. ;p Ślicznie wytrymowałaś Doti. :D Quote
cockermaister Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Śliczna Doti :loveu::loveu::loveu::loveu: zapraszam do nas na nowe foteczki :cool3::lol: Quote
Guest Fusiafusia Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Siemaa:D Doti jak zawsze cudo!! :loveu: Dawno się tu nie było :oops: :evil_lol: Quote
Yuveza Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='Pieseczkowo']Nie popadnę nie ma takiej możliwości. Justysiu bardzo dobrze wyszlo. Mnie na podstawie zdjęc trudno coś powiedzieć jedynie bym ściela jeszcze troche głowe by dlużej sie utrzymala w ładzie:)[/QUOTE] to dobrze :) dziś już poprawiłam:) głowa mniejsza jeszcze troche wyskubałam do łysości:diabloti: i doopke ogoliłam [quote name='Kasi i Lena']Ślicznie Dotka wygląda. Najbardziej mi się gładka szyjka podoba:loveu:[/QUOTE] O tak gładka cienka szyjka :loveu: [quote name='Silky123']te obroże są wspaniałe ! Pomyślę o jakiejś na święta. ;p Cieszę się, że już Twoja "depresja" minęła. ;p Ślicznie wytrymowałaś Doti. :D[/QUOTE] No ja jutro bede mierzyć Dot do szelek :D Dziękuję :) [quote name='cockermaister']Śliczna Doti :loveu::loveu::loveu::loveu: zapraszam do nas na nowe foteczki :cool3::lol:[/QUOTE] :loveu: oglądałam tylko nie pisalam nic:P [quote name='Ola & Kajtek']Siemaa:D Doti jak zawsze cudo!! :loveu: Dawno się tu nie było :oops: :evil_lol:[/QUOTE] Dziękujemy;) własnie.. :mad: [quote name='Aleksandra95']ja chce jeszcze fotek trochę ! :)[/QUOTE] Jutro wcześniej wstane:P to pójdę na spacerek i wezme aparat moze bedzie jasno i coś wyjdzie :) z tych zdjęć:) więc zdjęcia jutro ;) Quote
motyleqq Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 czytałam właśnie Twoją notkę na blogu:) powiem Ci, że też jakiś czas miałam mały kryzys, nie robiłam nic nowego, nic nie ćwiczyłam, liczyłam tylko na to, że Etna wybiega się z innymi psami ;) ale kiedy oglądam różne filmiki, zwłaszcza ze sztuczkami, to popycha mnie do działania... przemyślałam sobie, co robiłam nie tak: byłam za bardzo nerwowa, sesja kończyła się kłótnią ;) z psem, pogryzionymi rękami, frustracją. byłam zbyt niecierpliwa, chciałam mieć efekty już, a w rezultacie nie miałam żadnych. teraz dałam sobie i psu na luz, jak wychodzi to super, nawet każdy mały krok do przodu, a jak coś jest źle, to macham ręką i robię jeszcze raz. więcej myślenia, mniej nerwów i... okazuje się, że pies jest znacznie zdolniejszy ;) nie wiem, ile umie Doti, ale na pewno może się uczyć mnóstwa innych rzeczy! próbujcie :) to, że nie możesz iść teraz na agi, nie znaczy, że nie możesz ćwiczyć sztuczek i np ułożyć układ do tańca z psem... :) powodzenia :) bo uważam, że fajnie razem pracujecie i że dobrze Wam idzie Quote
Yuveza Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 O fajnie że odwiedzasz bloga :) własnie identycznie jak Ty miałam, byłam bardzo niecierpliwa, i moze Dot mnie nie gryzła ale ja zawsze byłam na nią zdenerwowana, a ona tak naprawde nie wiedziała co zrobiła źle, widze teraz że przez to była do mnie zniechęcona, ale jak zaczełam ją mocno chwalić i cieszyć sie razem z nią to zupełnie co innego:) Dzisiaj wzielam zółty ser i Dot miała wielką radoche z targetowania słownika :P Szczerze nie zastanwialam sie nad tańcem z psem... ale może być ciekawy tylko.... czy tam przypadkiem nie opiera sie to na róznych "rewolucjach" powietrznych:P bo ja szukam czegoś gdzie głównej roli nie gra skakanie i odbijanie sie bo to dla Doti po prostu nie takie łatwe;) ona moze za to robić obroty :D Ostanio nauczyłam jej ... to chyba nie sztuczka ale czegoś takiego że idzie stoi pomiedzy moimi nogami i idziemy albo w przód albo w tył :) no i zastrzymuje sie i siada na komende :) Próbuje ogarnąć jak nauczyć slalomu tyłem :) a sztuczki... no imiemy siad leżec stań touch zdechł pies przewrót kółeczko głos back hop przez przeszkode, ręce, plecy, noge, ramię, na mnie (wskok w ręce) zostań szukaj bierz puść wstydź się łapa proś sla (slalom) noga daj buzi nos ciągnij ukłon no chyba to tyle... nie jest tego moze wiele ale to i tak myśle sporo jak na mnie:P i Dotke :) która duzo jeszcze sie mam nadzieje nauczy :) Quote
motyleqq Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 umiecie całkiem sporo :) skakanie to jest we frisbee, w tańcu nie :) mi się np ten występ podoba: [video=youtube;xZNtiqK2wPM]http://www.youtube.com/watch?v=xZNtiqK2wPM[/video] pooglądaj sobie, może Cię coś zainspiruje :) Quote
Talucha Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 No i co Ty mówiłaś, że Dotka nic nie umie? Umie i to sporo! :D Powodzenia w dalszej nauce :D Quote
Molowe Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Doti to mądra dziewczyna i sporo umie fajnie że znowu wzięłyście się do pracy :loveu: Quote
Recommended Posts