Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pieseczkowo']AAAAA czemu ona jest golona![/QUOTE]

Popieram!
Westy się trymuje. Ja również jestem przeciwniczką golenia. :angryy: :mad:

Ładna sunia, ale jako tako po trymowaniu śmiem twierdzić że wyglądałaby lepiej :razz:
Pozdro, Alicja&Hexa

Posted

[quote name='HexaWHWT']Widzę, że teraz jest trymowana. Widziałam wszystkie zdjęcia Doti.[/QUOTE]
Jakbyś widziała wszystkie zdjęcia to byś napisała że jest ładniejsza wytrymowana a nie że śmiesz twierdzić że by wyglądała lepiej.
[quote name='A&L']W ogóle co jest z Justyną, wie ktoś?[/QUOTE]
Może czasu nie ma, w jej profilu jest napisane że ostatnio była na dogo dzisiaj.

Posted

[quote name='HexaWHWT']Popieram!
Westy się trymuje. Ja również jestem przeciwniczką golenia. :angryy: :mad:

Ładna sunia, ale jako tako po trymowaniu śmiem twierdzić że wyglądałaby lepiej :razz:
Pozdro, Alicja&Hexa[/QUOTE]

[quote name='HexaWHWT']Widzę, że teraz jest trymowana. Widziałam wszystkie zdjęcia Doti.[/QUOTE]

Tak tak tak, Doti miała swoje 3 golenia i na tym koniec, obecnie jest już po 4 trymowaniu i jej włos ma sie swietnie:D

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Jakbyś widziała wszystkie zdjęcia to byś napisała że jest ładniejsza wytrymowana a nie że śmiesz twierdzić że by wyglądała lepiej.

Może czasu nie ma, w jej profilu jest napisane że ostatnio była na dogo dzisiaj.[/QUOTE]

jestem co dziennie;) tylko nie jestem przy kompie caly czas;) mam fotki tak wgl;)

Posted

[quote name='Kasi i Lena']ufff... to dobrze że nic Ci nie jest, widzisz ludzie z dogo się o Ciebie martwią:)
nie, nie wszystko w porządku;) dziś miałam urodziny :siara:;) to miło ^^
[quote name='A&L']Nic się nie odzywasz, myślałam, że zniknęłaś :D Jak tam się ma mój kalendarz? :)
uuuu..... aż wstyd mówić:P ale chciałam zapytać czy moge wykorzystać te zdjęcia które ostatnio dawałaś w galerii:)? Bo są ładne i Lenia po fryzu:)

a ja zapraszam na mojego deviantarta ;) na razie tylko dwa "działa" http://magicwolff.deviantart.com/

Posted

[quote name='Kasi i Lena']:new-bday::smilecol:Justyna, Wszystkiego, Najlepszego Sto Lat!!!:smilecol::new-bday:[/QUOTE]
Bardzo bardzo dziękuję !!!!!:loveu::loveu:
[quote name='Lucky.']Wszystkiego najlepszego :)
widzę, że też waga jesteś :P[/QUOTE]
DZIĘKUJĘ:loveu:!
tak waga:D

Posted

Sto lat, sto lat, niech żyjeeeeeee, żyjeeeeee naaaam!
Spełnienia marzeń i zdrowia życzę :) :*

Co do kalendarza - możesz wykorzystać ostanie, ale chciałabym też któreś z dzieciństwa Lenki. Kiedy mogę liczyć na jakiś projekt? :D