Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A&L była bardzo zmęczona:P cały czas lezała przeszła w tą i spowrotem i miała dość:P

Metheora to ogród znajomych;) też taki bym chciała:evil_lol:
dzięki;) oczywiście że moze taki być^^na stronce jest napisane co do zamówień;) jeszcze póki co moge go wykonac szybciej bo w sodku szkoły to bedzie gorzej z czasem;)

A&L i co z tym kalendarzem:diabloti:?

Posted

A co z banerem? :diabloti:
Co do kalendarza, to chciałabym żeby były w nim jakieś ładne zdjęcia, a do tego potrzebuje aparatu, a ja zgubiłam ładowarkę, jak siostra do mnie przyjedzie, to wtedy porobię. Tak szczerze mówiąc, to myślałam, że będzie to troszkę tańsze i chyba będę zamawiać dopiero na 2012 rok. Tylko teraz tak sobie myślę, że fajne by było jakby Lena stała się już w pełni westem (wiesz chodzi o fryzurkę i budowę) i wtedy zamówię. Czyli jakoś pod koniec roku, chociaż wtedy i tak pewnie jeszcze nie będzie wyglądać jak dorosły weścik, ale będzie bliżej niż dalej ;) Tylko teraz mi powiedz, wolałabyś żebym Ci powiedzmy w grudniu wysłała całość czy może wysyłać Ci co jakiś czas jakieś zdjęcia i będziesz sobie powoli robić? Powiedzmy wysłałabym Ci w najbliższym czasie kilka zdjęć wakacyjnych i zrobiłabyć z tego np. czerwiec, lipiec, sierpień, a jak przyjdzie zimna, to porobię jakieś śniegowe zdjęcia i zrobisz z tego styczeń, luty, grudzień?

Posted

A&L napisał(a):
A co z banerem? :diabloti:
Co do kalendarza, to chciałabym żeby były w nim jakieś ładne zdjęcia, a do tego potrzebuje aparatu, a ja zgubiłam ładowarkę, jak siostra do mnie przyjedzie, to wtedy porobię. Tak szczerze mówiąc, to myślałam, że będzie to troszkę tańsze i chyba będę zamawiać dopiero na 2012 rok. Tylko teraz tak sobie myślę, że fajne by było jakby Lena stała się już w pełni westem (wiesz chodzi o fryzurkę i budowę) i wtedy zamówię. Czyli jakoś pod koniec roku, chociaż wtedy i tak pewnie jeszcze nie będzie wyglądać jak dorosły weścik, ale będzie bliżej niż dalej ;) Tylko teraz mi powiedz, wolałabyś żebym Ci powiedzmy w grudniu wysłała całość czy może wysyłać Ci co jakiś czas jakieś zdjęcia i będziesz sobie powoli robić? Powiedzmy wysłałabym Ci w najbliższym czasie kilka zdjęć wakacyjnych i zrobiłabyć z tego np. czerwiec, lipiec, sierpień, a jak przyjdzie zimna, to porobię jakieś śniegowe zdjęcia i zrobisz z tego styczeń, luty, grudzień?

Wiesz tez myslałam że bedzie taniej ale niestety druk nie jest tani a jest to druk na papierze kredowym grubym;) plus złączenie kalendarza, kalendarz 1-stronny w formacie a3 jest tańszy tyle że wydruk droższy;)
No 2012, chyba nie chciałas zamawiać na 2011:roll: bo sie troche nie opłaca, a tez ja nie zrobie całego kalendarza w jeden dzień;) więc własnie jeśli ktoś chce kalendarz na 2012 to ja teraz mając dane i zdjęcia na 2012 go zrobie;)
więc jak bedziesz miała zdjęcia to wyslij mi wiadomość na e-mail;)

Posted

No ja myślałam żeby zamówić też na ten rok :P Spoko, jak będę miała "materiały" to Ci wyślę, ale uprzedzam - mogę być wymagająca :P A w międzyczasie proszę o banerek :D

Posted

Dawno mnie nie było- Justynka, co do banerków, stanowczo nr 2!!!
Pięknie Ci Metheora namalowała Dotkę- normalnie podkradnę sobie to chociaż xero będę miała- zgadzasz się? Ja też mam od Metheory portret cziłek- w poniedziałek idę go oprawić za szkłem- uwielbiam takie pamiątki :loveu: a tu dodatkowo najprawdziwsza sztuka...

Aha, Koka czeka na odwiedziny ;). Zdjęcia już dodane...

No i chciałabym się pochwalić że dwa dni temu urodziła się mała szynszyla- 90% że to chłopaczek. Być może zostanie u mnie, ale to nic pewnego... Zdjęcia maluszka wstawię dziś na wątku cziłek.

Posted

arielka186 napisał(a):

No i chciałabym się pochwalić że dwa dni temu urodziła się mała szynszyla- 90% że to chłopaczek. Być może zostanie u mnie, ale to nic pewnego... Zdjęcia maluszka wstawię dziś na wątku cziłek.

Arielko Ty masz szylaki? może chciałabyś jednego dorosłego chłopca? musimy oddać :-(

Posted

westie_justa napisał(a):
Jesteśmy tu:P
nie mam nowych zdjęc ostatnio nie robiłam.. Moze za tydzień będą zdjecia z Pól Mokotowskich jak uda mi sie tam pojechać;)

oo będziesz ?? :):)