Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest papillonek
Posted

Nie wiem ,ale już przeczekam ,bo jest polowa ;) A drugiego filmiku 15 % zostawię komp. włączony i pójdzie ;)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no dobra to niech idzie:D
a tak w ogóle... to do czego używasz touch? u nas to jest po prostu dotknięcie target przednimi łapami ale też do zamykania czegoś jest touch:)

Guest papillonek
Posted

Tak sobie wymyśliłam :evil_lol:
Wyuczyłam ja tak ze reaguje na każde touch i to wygląda jakby na dyskotece głową machała zresztą zobaczysz tylko na filmiku jest to pokazane raz mogłam z pięc to byś zobaczyła jak śmiesznie to wygląda :evil_lol:

Posted

[quote name='Misia&Ruby']http://img263.imageshack.us/img263/6027/dscf2272am.jpg
Słodziutka :loveu:

Bardzo ładny avek i banerek ;)

Jaki mniej więcej jest koszt takiego tabletu do rysowania grafiki?

PS Nie chciałoby Ci się zrobić rysunkowego spanieluszka na photoblogowy avatarek dla mnie? :razz:
Dziękujemy:D
To zalezy mój kosztował około 300zł ale jest dośc dobry:D są jeszcze takie duże tablety taki a3 ale one są własnie drozsze;)
Mogę spróbować;)
[quote name='Aleksandra95']szczęśliwy pies. :):)
Zdecydowanie:D

Posted

[quote name='westie_justa']Mi też:D
wszystko zasługa Dominiki:loveu:[/QUOTE]

Przyczepilabym sie do jeszcze jednej rzeczy procz zgolonej szyjki ale to nastepnym razem.Moze wtedy wlosy w tym miejscu będa lepiej wychodzic :) Ja zawsze marudze tak wiec to norma :P ale Ciesze sie ze sie komus podobaja moje poczatki pracy :)

Posted

[quote name='Pieseczkowo']Przyczepilabym sie do jeszcze do jednej rzeczy procz zgolonej szyjki ale to nastepnym razem.Moze wtedy wlosy w tym miejscu będa lepiej wychodzic :) Ja zawsze marudze tak wiec to norma :P ale Ciesze sie ze sie komus podobaja moje poczatki pracy :)[/QUOTE]
Mi sie bardzo podoba i tak moze być za każdym razem:D
[quote name='Misia&Ruby']Weee! :D Nie mogę się doczekać, co z tego wyjdzie :)[/QUOTE]
To ma być avatarek taki mały z główką spanielka?:) cos wykombinuje;)