Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

westie_justa napisał(a):
tak, tak bardzo dobrze ale na razie jeszcze nie rzucam znaczy rzucam tylko rollery :P

A bo ja męczę już backhandy:evil_lol:

Guest papillonek
Posted

westie_justa napisał(a):
nie nie, Ty napisałaś że jeszcze w tym roku sie wybierzecie a ja sie zapytałam gdzie sie wybierzecie? czy na wystawę czy gdzie?:D
Włąsnie przed chwilką kontynuowałam włażenie tylnymi nogami, i już zaczęłam otwieranie ze sznureczkiem;) już załapała o co chodzi:D i ładnie ciągnie:D

Aaaa załapałam teraz ;) Do klubu Alpi ,a na wystawę do Wasilkowa k.Białego 27-28 lipiec ON-ków (tata zagorzały miłośnik).
Super !My na razie targetowanie tylnymi (2 razy weszła ,ale przypadkiem na ,,cofaj").I wstawanie na komende ,ale to już dzisiaj rano teraz była przerwa,bo smaki się skończyły i musiałam iść do sklepu po Eduki z royala.

Posted

do Alpi? a to w Białymstoku? a idzicie na kursy? ja idę na kursy a potem treningi jak już będę członkiem klubu:D no ale musze poczekac aż zrobią kurs;)
Hehe my ostatnio z Doti szperamy po lodówce tam są zawsze motywujące smaki :evil_lol:

Guest papillonek
Posted

Moja to nic z lodówki nie chce francuski piesek :)
Myślę,ze tak po prostu się umówimy żeby nam pokazali co i jak ;)
mi nie zależy żeby byc członkiem czy coś,tylko żeby jej zapewnić jakieś zajęcie.

Posted

a moja kocha te "ludzkie" jedzonko:evil_lol:
Ja rozmawiałam z pania ale ona powiedziała żebym przyszła na kursy i wtedy będę mogła chodzic na treningi;)

Guest papillonek
Posted

Szerze mówiąc mi się nie chce bawic w te ich zakichane członkostwo wolę to robić rekreacyjnie i dla zabawy.
lepszy ,mały,ciasny,ale własny tor niż męczyc psa i jeździc pks_em w moim przypadku 100 km.

Posted

ja tam zbytnio psa męczyc nie bede bo do Wawy daleko nie mam a będąc członkiem zawsze mogę pojechać na trening:D no a już na pewno sie mi to przyda na drugiego psa:D

Guest papillonek
Posted

A mi nie,a to dwa różne przypadki ;)
Ja na pewno nie przy okazji może wstąpię do tego klubu zobaczyć ,ale nie będę się z nią tyle tłukła na treningi :)
zrobisz mi banerek ten mi się znudził (ale fajny jest).

Guest papillonek
Posted

No to poczekamy nie śpieszy nam się :)
A co teraz Dotka jada??

Guest papillonek
Posted

fajnie, moja nadal na royalu tzn.zostało jeszcze 0,5 kg z twego opakowania po 1 kg.

Posted

ojej ale ona długo to je:evil_lol: a co po RC bo mówiłaś że chyba zmienisz bo ma złe opinie?
Zaraz wstawię fotki z naszych postępów!:diabloti: żeby nie było że tylko gadam, mamy już opanowane otwieranie za sznurek:D no i trochę z zarzucania doopskiem :evl_lol: zaraz wstawię fotki;)

Posted

[SIZE="4"][FONT="Comic Sans MS"]Tak jak mówiłam Dotuli idzie bardzo dobrze jestem nią zachwycona (moja kochana:loveu:)
Opanowała już komendę "ciągnij" i ładnie otwiera szufladę/szafkę;) Mam też zdjęcia z targetu tylnymi nogami, już coraz wyzej:D[/FONT]

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Brawa dla zdolnej Dotki:)

Dziękujemy:D
Misia&Ruby napisał(a):
Mądra dziewczyneczka :)

Muszę moją nauczyć otwierać szafki :)

Moja sie szybko nauczyła:)

Posted

Nie boisz sie ze zacznie otwierac szafki ze smakami? :razz: ja bym tego sherry chciala nauczyc ale sie boje ze poitem sama bedzie otwierac i wyjadac :razz:

Zapraszamy do nas :)