Saththa Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Kasi i Lena napisał(a):Ja kupuję w miejscowym zoologu, mam tam 10% rabatu. Wychodzi niewiele więcej niż w necie. Chociaż przy tachaniu do domu 7,5 kg worka karmy przysięgałam sobie że następnym razem net z dostawą pod same drzwi;) Heh czasem dobrze poprosić kuriera o wstawienie za próg.. Ja kiedys zamówiłam 2x15 kg. Kurier przyjechał postawił paczke przed drzwiami i zanim się zorientowałam czmychnął... a ja prawie kregosłup polamalam jak prubowałam 30kg przewlec przez próg :lol: Quote
alekseyka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Tak żeby było w temacie: gotuję Nanie więc nie ma problemu z nadwyrężonymi kończynami/kręgosłupem itd. ale za to pękają mi nadgarstki jak ucieram warzywa na tarce :P Doti wygląda super po trymowaniu, chociaż strasznie rzuca mi się w oczy wygolony pasek na szyi :) Ale ja się nie powinnam odzywać po tym jak dopuściłam do całkowitego wygolenia łap Nany :P Doti jest super super :) A poza tematem: nareszcie założyłam Nanie galerię! Link w sygnaturce :) Quote
Yuveza Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 dziękujemy:D tak pasek się rzucał w oczy, bo był 'świeżo' ogolony i dlatego taka różowa szyja teraz szyjka obrosła meszkiem i już z ciemniała;) wpadniemy do Was Quote
Pieseczkowo Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Justyno nastepnym razem golimy mniej szyję bo ciągle tylko o tym czytam xD Quote
Kasi i Lena Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 A mi się taka goła szyjka podoba ale ja się nie znam;) Quote
Pieseczkowo Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Justynie tez :P najważniejsze ,że zainteresowanej się podoba :D ja swojemu tak nie gole bo na wystawy jest za mocno ale wiadomo,że domowego westika można zrobic jak się chce nawet i pomalowac na niebiesko koncówke ogona xD Quote
Yuveza Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 hehe ale mi sie tak podoba a i tak ze 4-5 dni po już tego nie widać;) Quote
Agnieszkaa Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Hejo, hejo, witamy się:) Znalazłam bloga, a teraz galerię;) Kurczę no, zazdroszczę Ci tych włosów.. no nic, zapuszczam ;) Dotka jest cudna, śliczna dama z niej:loveu: pozdrawiamy wakacyjnie !!! :D:multi: Quote
Natalia&Cody Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Justyna podałabyś mi linka do Twojego bloga ? Pozdrawiamy Doti. :loveu: Quote
Yuveza Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Agnieszkaa napisał(a):Hejo, hejo, witamy się:) Znalazłam bloga, a teraz galerię;) Kurczę no, zazdroszczę Ci tych włosów.. no nic, zapuszczam ;) Dotka jest cudna, śliczna dama z niej:loveu: pozdrawiamy wakacyjnie !!! :D:multi: Witamy bardzo nam miło:) do Was też wpadniemy.. a macie bloga? Silky123 napisał(a):Justyna podałabyś mi linka do Twojego bloga ? Pozdrawiamy Doti. :loveu: tak, to nasz blog:) http://dotowo.blogspot.com/ Quote
taxelina Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 a jak czesto aktualizujesz? pomysl tez nad innym wygladem bo tak to zdjecia wychodza po za i nie ladnie to wyglada :) z tego co pamietam to tam mozna suwaki przesunac gdziesd zeby wiecej bylo na tekst a mniej po prawej Quote
Natalia&Cody Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 dzieki, ładny blog. Ja też chyba założe, ale nie wiem co mam tam pisać. ;p Quote
Aleksa. Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 kiedy fotki nowe ?? :) i zapraszam do nas..jest duuużo fotek,jak nigdy.:D Quote
Yuveza Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 deer_1987 napisał(a):a jak czesto aktualizujesz? pomysl tez nad innym wygladem bo tak to zdjecia wychodza po za i nie ladnie to wyglada :) z tego co pamietam to tam mozna suwaki przesunac gdziesd zeby wiecej bylo na tekst a mniej po prawej Ale tak to zdjęcia są wieksze a teks jest na tym polu;) chciałam zrobić własne tło ale nie chce sie wgrać :/ Silky123 napisał(a):dzieki, ładny blog. Ja też chyba założe, ale nie wiem co mam tam pisać. ;p dzięki, jak to o czym o Codym!!:D Aleksandra95 napisał(a):kiedy fotki nowe ?? :) i zapraszam do nas..jest duuużo fotek,jak nigdy.:D No może dziś wstawię z nad wody :diabloti: teraz wrzucam na bloga;) a to zaraz lecimy:D Quote
taxelina Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 No tak ale mozna zrobixc zeby to pole bylo wieksze tam gzie masz zdjecia bo tak wychodzi po za :( http://hundtrio.blogspot.com/ nasze kiedys tez bylo mniejsze ale powiekszylam Quote
Natalia&Cody Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 no tak o Codym, ale co np ? co robił dzisiaj czy coś takiego ? ;d Quote
Vesper Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Nie wiem, ja bloga nie mam, ale fajnie mi się czyta takie humorystyczne historie w których narratorem jest pies :D Jak fajnie napisane- są naprawdę niezłe, ostatnio nawet ktoś książkę na podst. swojego bloga wydał... (muszę o szczegóły się mamy zapytać, bo ona cały czas czyta ten blog). Oczywiście buziaki dla Justynki i Dotki :) Quote
Agnieszkaa Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 westie_justa napisał(a):Witamy bardzo nam miło:) do Was też wpadniemy.. a macie bloga? mamy bloga :) http://pupilkowata.blogspot.com (baner w podpisie ;)) Quote
Qeeriefire Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 I ja zaglądnęłam na Dotkowy blog oraz dodałam komentarz :D Quote
taxelina Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 jestes na wielu watkach ale nie u siebie :P ani nie u mnie :P Quote
Yuveza Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 :P nie mam nowych zdjęć... u ciebie bylam, ale lecą tak te strony u ciebie jak rakieta :eviltong: Quote
taxelina Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='westie_justa']:P nie mam nowych zdjęć... u ciebie bylam, ale lecą tak te strony u ciebie jak rakieta :eviltong:[/QUOTE] Ale to mozesz tez pisac co u Was nie musisz zdjec ciagle :razz: No nie wiem jak to sie dzieje :P Quote
Yuveza Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Hehe :eviltong: to jakieś zaległe fotki, trochę 'współpracy' :) Quote
Misia&Ruby Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 http://img11.imageshack.us/img11/7262/dscf1198s.jpg Urocza jest :) Wszystkiego najlepszego dla Doti z okazji Światowego Dnia Psa! :) Quote
Recommended Posts