Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Ja kupuję w miejscowym zoologu, mam tam 10% rabatu. Wychodzi niewiele więcej niż w necie. Chociaż przy tachaniu do domu 7,5 kg worka karmy przysięgałam sobie że następnym razem net z dostawą pod same drzwi;)

Heh czasem dobrze poprosić kuriera o wstawienie za próg..

Ja kiedys zamówiłam 2x15 kg. Kurier przyjechał postawił paczke przed drzwiami i zanim się zorientowałam czmychnął... a ja prawie kregosłup polamalam jak prubowałam 30kg przewlec przez próg :lol:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak żeby było w temacie: gotuję Nanie więc nie ma problemu z nadwyrężonymi kończynami/kręgosłupem itd. ale za to pękają mi nadgarstki jak ucieram warzywa na tarce :P
Doti wygląda super po trymowaniu, chociaż strasznie rzuca mi się w oczy wygolony pasek na szyi :) Ale ja się nie powinnam odzywać po tym jak dopuściłam do całkowitego wygolenia łap Nany :P Doti jest super super :)

A poza tematem: nareszcie założyłam Nanie galerię! Link w sygnaturce :)

Posted

dziękujemy:D tak pasek się rzucał w oczy, bo był 'świeżo' ogolony i dlatego taka różowa szyja teraz szyjka obrosła meszkiem i już z ciemniała;)
wpadniemy do Was

Posted

Justynie tez :P najważniejsze ,że zainteresowanej się podoba :D ja swojemu tak nie gole bo na wystawy jest za mocno ale wiadomo,że domowego westika można zrobic jak się chce nawet i pomalowac na niebiesko koncówke ogona xD

Posted

Hejo, hejo, witamy się:) Znalazłam bloga, a teraz galerię;)
Kurczę no, zazdroszczę Ci tych włosów.. no nic, zapuszczam ;) Dotka jest cudna, śliczna dama z niej:loveu:
pozdrawiamy wakacyjnie !!! :D:multi:

Posted

Agnieszkaa napisał(a):
Hejo, hejo, witamy się:) Znalazłam bloga, a teraz galerię;)
Kurczę no, zazdroszczę Ci tych włosów.. no nic, zapuszczam ;) Dotka jest cudna, śliczna dama z niej:loveu:
pozdrawiamy wakacyjnie !!! :D:multi:

Witamy bardzo nam miło:) do Was też wpadniemy.. a macie bloga?
Silky123 napisał(a):
Justyna podałabyś mi linka do Twojego bloga ? Pozdrawiamy Doti. :loveu:

tak, to nasz blog:) http://dotowo.blogspot.com/

Posted

a jak czesto aktualizujesz? pomysl tez nad innym wygladem bo tak to zdjecia wychodza po za i nie ladnie to wyglada :) z tego co pamietam to tam mozna suwaki przesunac gdziesd zeby wiecej bylo na tekst a mniej po prawej

Posted

deer_1987 napisał(a):
a jak czesto aktualizujesz? pomysl tez nad innym wygladem bo tak to zdjecia wychodza po za i nie ladnie to wyglada :) z tego co pamietam to tam mozna suwaki przesunac gdziesd zeby wiecej bylo na tekst a mniej po prawej

Ale tak to zdjęcia są wieksze a teks jest na tym polu;) chciałam zrobić własne tło ale nie chce sie wgrać :/
Silky123 napisał(a):
dzieki, ładny blog. Ja też chyba założe, ale nie wiem co mam tam pisać. ;p

dzięki, jak to o czym o Codym!!:D
Aleksandra95 napisał(a):
kiedy fotki nowe ?? :)

i zapraszam do nas..jest duuużo fotek,jak nigdy.:D

No może dziś wstawię z nad wody :diabloti: teraz wrzucam na bloga;)
a to zaraz lecimy:D

Posted

Nie wiem, ja bloga nie mam, ale fajnie mi się czyta takie humorystyczne historie w których narratorem jest pies :D Jak fajnie napisane- są naprawdę niezłe, ostatnio nawet ktoś książkę na podst. swojego bloga wydał... (muszę o szczegóły się mamy zapytać, bo ona cały czas czyta ten blog).

Oczywiście buziaki dla Justynki i Dotki :)

Posted

[quote name='westie_justa']:P nie mam nowych zdjęć...
u ciebie bylam, ale lecą tak te strony u ciebie jak rakieta :eviltong:[/QUOTE]
Ale to mozesz tez pisac co u Was nie musisz zdjec ciagle :razz:

No nie wiem jak to sie dzieje :P