Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Zgadzam się !:D śliczna .:loveu: i fajne miejsce na spacery.:D sama chodzisz na spacerki ? ;-)

Dzięki:D Czasami sama albo z kolegą który ma Gabi ("spanielkę")
ania90 napisał(a):
obrozka ladna:) slicznie pasuje Doti:loveu:

Amber napisał(a):

Dzięki też mi sie podoba i jest z westikami. A w ogóle dzisiaj kupiłam Doti komplecik smyczka i obróżka, a przeszłam kawał drogi z Dotką jeszcze taki upał... uff.. ale na szczęście nie wróciłam z pustymi rękami:evil_lol:
A to nasz nabytek, w końcu mój wyczekany błękit:loveu:

a może ktoś się orientuje gdzie znajdę takie szelki:D?

Posted

Doti fajnie wygląda, choć ten wzór nie bardzo mi się podoba Dotce pasuje.
Szelek nie kupisz chyba nigdzie bo chyba nie produkują takich ale nie jestem pewna. sama kiedyś szukałam zielonych w kwiaty i nie ma nigdzie.

Posted

a mi się podoba, mam taką obróżkę jeszcze z czasów szczenięcych tylko że różową, a smycz do nich zgubiłam, a z szelkami... ja widziałam taki sam wzór tylko nie z błękitem a z czerwienią ale Red Dingo, najwyżej kupię innej firmy :evil_lol:
a te zielone hiltony też ładne ale nie wiedziałam jeszcze w tych 'swoich' zoologikach. Hiltony są tanie, więc mam nadzieje że jeszcze coś wychacze;)
też sądze że ten ostry błękit (:loveu:) Doti pasuje;) w końcu upolowałam ten błękit :diabloti:

Posted

Bo ten wzorek jest ogólnie ładny jakby był w innym kolorze kupiłabym go Lenie. Mi się w nim nie podoba tylko kolor, ten różowy, nie lubie takiego odcieniu.
Dotka by cudownie wyglądała w zielonym hiltonie. Możesz pójść do sklepu i spytać czy Ci go sprowadzą.

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Bo ten wzorek jest ogólnie ładny jakby był w innym kolorze kupiłabym go Lenie. Mi się w nim nie podoba tylko kolor, ten różowy, nie lubie takiego odcieniu.
Dotka by cudownie wyglądała w zielonym hiltonie. Możesz pójść do sklepu i spytać czy Ci go sprowadzą.

A wolałabyś jaśniejszy?
chi23 napisał(a):
Justyna, śliczny banerek masz:loveu:

Dzięki też mi się podoba akurat ten to nie moje dzieło bo już nie miałam pomysłu, a Rozeta mi taki łądny wyczarowała muszę poznać te techniki :evil_lol:

Posted

Hej:multi:
właśnie musisz nadrobić zaległości :evil_lol:
dzięki obróżkę kupiłam w ogrodniczym ale mają tam dużo fajnych art. zoologicznych:D

Guest Fusiafusia
Posted

westie_justa napisał(a):
Hej:multi:
właśnie musisz nadrobić zaległości :evil_lol:
dzięki obróżkę kupiłam w ogrodniczym ale mają tam dużo fajnych art. zoologicznych:D
No właśnie :D
Dzięki. ;)

Guest papillonek
Posted

Na tych ostatnich fotkach widac jaką Doti ma chudą szyjkę ;)

Posted

Tak ona ma chudzitką szyjkę z przodu z golona a z tyłu dzisiaj jeszcze jej trochę trymowałam a obróżka fajna bo ma 2cm szerokości i bardzo fajnie się prezentowała na spacerku... jeszcze jakby były szeleczki:D

Posted

[quote name='NightQueen']ja miałam hiltona ale na podkładzie różowym, tylko się klips zepsuł i musiałam ja wywalić ;)[/QUOTE]
Ja na podkładzie różowym to mam z czasów szczenięcych taki cieniutki, a teraz już zmechacony i klips też trochę popsuty, a smycz zgubiłam:D
taki kolarzyk;)
[IMG]http://img852.imageshack.us/img852/2376/kolaleny.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Collie']Świetnie wygląda kolarz jak i sama Dotka :)[/QUOTE]

[quote name='ania90']ladny kolaz:)[/QUOTE]
Dzięjujemy:loveu:
[quote name='arielka186']ha ha, a w Chihuahua- że to "cziłki" są na drugim!!!

hmmm...coś mi przeskoczyło- to było a propos wypowiedzi Oli&Kajtka.[/QUOTE]
Tak wiem:D i witam się po raz pierwszy:D