Yuveza Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 no.... pierwszą w tym roku:p edit: nie, nie już drugą, bo w czwartek jeszcze byłam;) Quote
Guest papillonek Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 westie_justa napisał(a):Oj tam ufoludek :eviltong: Taa, miałyby, bo się chyba nie spotkamy;) Nie to nie :P Quote
Yuveza Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Co? ja tam jestem Za ale nie wiem jakie są szanse na spotkanie się:P bo Łomża i Józefów to koło siebie nie są, chyba że z tą wystawą wypali:p Quote
Yuveza Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Yyy.. chyba tak.. ten koło Otwocka;) (No fotki oglądajcie:p) Quote
Aleksa. Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 westie_justa napisał(a):Yyy.. chyba tak.. ten koło Otwocka;) (No fotki oglądajcie:p) Blisko , blisko.;-) no oglądamy,oglądamy.:D fajnie pływa.:D ciekawe ,czy Dorka umie i by się nie bała .:) Quote
Yuveza Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Ja się Dotce dziwiłam na początku bo jak poszłam w czwartek nad 'Moraka' to było trochę chłodniej a ta się wpakowała do wody i płynie ja już się drę ! ale uff zatoczyła koło na wodzie i wróciła, a w lato to ją musiałam ciągnąc do wody bo nie chciała a jak już to mi na plecy wchodziła i cała podrapana wtacałam:evil_lol: A Dorka nie była nad wodą? Quote
Kasi i Lena Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Świetnie Doti pływa, ja moim jeszcze nie pozwalam w tym roku ale też lubią. Quote
Aleksa. Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Była,ale ja bałam się ją puścić do wody :evil_lol: ja sama mam złe przeżycia z wodą,więc boję się ją wpuścić do wody :roll: tylko łapki :diabloti: Quote
Yuveza Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 aha, czyli ostrożnie, no tak to jest ważne, aczkolwiek Dorka to nie mały piesek;) nastepnym razem może wezmę Axla:D Quote
Kasi i Lena Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 westie_justa napisał(a):dzięki, a dlaczego nie pozwalasz? bo zimno jeszcze;) Quote
Yuveza Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 aaa, ale napisałaś ze w tym roku:D dlatego pytam, no ja się przestraszyłam jak ona wleciała do tej wody popływac, później ją grzałam i siedziała w bluzie:D ale dziś było nawet ciepło, ale szczerze mówiąc wątpie że sie zaziębi nigdy nawet jej zimno nie było:evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 no bo zimno ale Lena już kilka razy pływała w tym roku( Fifka ma więcej zdrowego rozsądku bo moczy łapy i wychodzi bo zimno) , później mokra się telepała i był szybki powrót do domu na suszenie. Quote
Yuveza Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Ja nigdy telepiącej się Dotki nie widziałam, moze ona jest jakaś gruboskórna... czasami to ona się trzęsie.... ale z podniecenia:evil_lol: Quote
kaskaSz Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 mój Fusisław już też byłby przeziebiony prewnie+ uczulenie tak jak w tamtym roku, więc też ma zakaz kąpieli. Quote
Amber Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Widzę, że wszyscy zaczynają już sezon na pływanie ;) Fajna Doti, muszę pokazać te foty moim jamnicom, które nie znoszą pływać, może im to coś da do myślenia ;) Quote
Yuveza Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 O hej, fajnie że wpadłaś, dzięki;) no co Ty myśliwskie psiury i pływać nie chcą ? Quote
Amber Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 No właśnie do pływania jest je w stanie zachęcić tylko jakiś inny zwierz znajdujący się w tej wodzie ;). Ostatnio u mnie w przydrożnym kanałku pływał szczur, to się na nim rzuciły, aż byłam w szoku ;). A tak to można je oszukać i np. patykiem rozpryskiwać wodę, ale muszą być bardzo nakręcone. No i pływanie wyraźnie nie sprawia im przyjemności, więc nie ma co ich męczyć. Quote
Yuveza Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Tak, podobało, do tego jeszcze pływały tam bardzo interesujące kaczki :diabloti: Quote
Misia&Ruby Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Śliczna westiczka :loveu: PS Czytałam, że w którejś galerii proponowałaś komuś banerek. A czy mogłabym prosić o zrobienie jakiegoś ładnego dla nas? :) Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts