Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest papillonek
Posted

westie_justa napisał(a):
Oj tam ufoludek :eviltong:
Taa, miałyby, bo się chyba nie spotkamy;)

Nie to nie :P

Posted

Co? ja tam jestem Za ale nie wiem jakie są szanse na spotkanie się:P bo Łomża i Józefów to koło siebie nie są, chyba że z tą wystawą wypali:p

Posted

westie_justa napisał(a):
Yyy.. chyba tak.. ten koło Otwocka;)
(No fotki oglądajcie:p)

Blisko , blisko.;-)
no oglądamy,oglądamy.:D fajnie pływa.:D ciekawe ,czy Dorka umie i by się nie bała .:)

Posted

Ja się Dotce dziwiłam na początku bo jak poszłam w czwartek nad 'Moraka' to było trochę chłodniej a ta się wpakowała do wody i płynie ja już się drę ! ale uff zatoczyła koło na wodzie i wróciła, a w lato to ją musiałam ciągnąc do wody bo nie chciała a jak już to mi na plecy wchodziła i cała podrapana wtacałam:evil_lol:
A Dorka nie była nad wodą?

Posted

Była,ale ja bałam się ją puścić do wody :evil_lol: ja sama mam złe przeżycia z wodą,więc boję się ją wpuścić do wody :roll: tylko łapki :diabloti:

Posted

aaa, ale napisałaś ze w tym roku:D dlatego pytam, no ja się przestraszyłam jak ona wleciała do tej wody popływac, później ją grzałam i siedziała w bluzie:D ale dziś było nawet ciepło, ale szczerze mówiąc wątpie że sie zaziębi nigdy nawet jej zimno nie było:evil_lol:

Posted

no bo zimno ale Lena już kilka razy pływała w tym roku( Fifka ma więcej zdrowego rozsądku bo moczy łapy i wychodzi bo zimno) , później mokra się telepała i był szybki powrót do domu na suszenie.

Posted

Widzę, że wszyscy zaczynają już sezon na pływanie ;) Fajna Doti, muszę pokazać te foty moim jamnicom, które nie znoszą pływać, może im to coś da do myślenia ;)

Posted

No właśnie do pływania jest je w stanie zachęcić tylko jakiś inny zwierz znajdujący się w tej wodzie ;). Ostatnio u mnie w przydrożnym kanałku pływał szczur, to się na nim rzuciły, aż byłam w szoku ;). A tak to można je oszukać i np. patykiem rozpryskiwać wodę, ale muszą być bardzo nakręcone. No i pływanie wyraźnie nie sprawia im przyjemności, więc nie ma co ich męczyć.