Aneczka&Sułtan Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 informuję, że u nas wszystko dobrze, choć ostatnio przeżyliśmy chwile grozy bo Salsa postanowiła utonąć i Kamil przeprowadził akcję ratunkową. Tak jak nie wchodziła do wody głębiej niż po kostki tak ostatnio rozpędziła się zrobiła susa i wpadła w wodę gdzie nie miała gruntu. na szczęście szybka reakcja Kamila spowodowała, że nawet nie odniosła jakiejś strasznej traumy, ale od tego czasu jest trzecią nogą Kamila (nie tylko cieniem) w ogóle się od niego nie odkleja. Wczoraj dziewczynka wyjechała na noc na działkę do mojego teścia. Przyzwyczajamy ją powoli do tego że będzie tam przez 2 tygodnie jak wyjedziemy na wakacje. Strasznie się denerwuję (chyba bardziej niż ona bo ona uwielbia teścia i działeczkę). Dzwonię do teścia co 10 minut i pytam czy wszystko w porządku, czy nie zdjął Salsie obroży z adresówką, wczoraj jęczałam żeby ją zamknął na nac w domu, żeby nie miała możliwości wyjść. Ja nie wiem jak ja zniosę rozstanie z gnojkami na 2 tygodnie wakacji Szczególnie że będą oddzielnie. Bulisław u Magdy (nikt inny nie zniósłby go przez 2 tygodnie) a Sals u teściów. Quote
Nutusia Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Odpoczywajcie spokojnie - ale się dzieciaki ucieszą gdy wrócicie :) Quote
Kociabanda2 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 i tak dobrze, że macie komu te wstręciuchy bezpiecznie zostawić :) Jak my byśmy mieli jechać na wakacje to nie mielibyśmy komu zostawić pod opieką nasze zwierzaki :( Quote
ELMIKA Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 A to Salsucha wymyśliła z tym pływaniem! Dobrze, że tylko tak to się skończyło. No my też już za bardzo pola manewru z Miką nie mamy, już chyba była u wszystkich naszych znajomych na przechowaniu:D Najczęściej jest u mojej siostry, ale ona też już zapowiedziała, że w wakacje jej nie weźmie, więc chyba zostaje hotel. Macie jakiś godny polecenia?? Quote
njangu Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Poproś Kamila żeby pożyczył z Karate jakieś ochraniacze na nogi i korpus, o suspensorze nie wspomnę:diabloti:, bo jak wrócicie to aż boli jak sobie wyobrażę radość Bulleta :cool3: Quote
Kociabanda2 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 ELMIKA napisał(a):A to Salsucha wymyśliła z tym pływaniem! Dobrze, że tylko tak to się skończyło. No my też już za bardzo pola manewru z Miką nie mamy, już chyba była u wszystkich naszych znajomych na przechowaniu:D Najczęściej jest u mojej siostry, ale ona też już zapowiedziała, że w wakacje jej nie weźmie, więc chyba zostaje hotel. Macie jakiś godny polecenia?? ja osobiście nie wypróbowałam wielu hoteli i raczej nic nie polecę :/ Quote
Aneczka&Sułtan Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 njangu napisał(a):Poproś Kamila żeby pożyczył z Karate jakieś ochraniacze na nogi i korpus, o suspensorze nie wspomnę:diabloti:, bo jak wrócicie to aż boli jak sobie wyobrażę radość Bulleta :cool3: hahaha :) ja raczej obstawiam, że się obrazi. Już raz jak został u teściów na noc to nawet nie chciał się z nami przywitać. Za to na Salsę przydadzą się ochraniacze. Wczoraj zabrałam ją od teścia. Jak mnie zobaczyła to przez 15 minut nie mogłam się ruszyć :D teść jeszcze bardziej zakochany w dziewczynce, nachwalić się jej nie może :) Quote
Aneczka&Sułtan Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 ELMIKA napisał(a):A to Salsucha wymyśliła z tym pływaniem! Dobrze, że tylko tak to się skończyło. No my też już za bardzo pola manewru z Miką nie mamy, już chyba była u wszystkich naszych znajomych na przechowaniu:D Najczęściej jest u mojej siostry, ale ona też już zapowiedziała, że w wakacje jej nie weźmie, więc chyba zostaje hotel. Macie jakiś godny polecenia?? Tak, ale o miejsca ciężko - Hotel dla psów pod Radomiem u Magdy (Żmii) tam właśnie jedzie Bulisław. Jest jeszcze hotel w Jabłonnie, zdaje się, że działa tam Fundacja Braci Mniejszych, osobiście nie znam ale słyszałam pochlebne słowa. Quote
Aneczka&Sułtan Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Nutusia napisał(a):Odpoczywajcie spokojnie - ale się dzieciaki ucieszą gdy wrócicie :) dzięki, ale do wyjazdu jeszcze miesiąc :) Quote
ELMIKA Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Aneczka&Sułtan napisał(a):Tak, ale o miejsca ciężko - Hotel dla psów pod Radomiem u Magdy (Żmii) tam właśnie jedzie Bulisław. Jest jeszcze hotel w Jabłonnie, zdaje się, że działa tam Fundacja Braci Mniejszych, osobiście nie znam ale słyszałam pochlebne słowa. No wlaśnie też myślałam o tym hotelu Fundacji na Modlińskiej, tam chyba jest wolontariuszką lulka z dogo, muszę zasięgnąć opinii wobec tego. Quote
Kociabanda2 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 męscy mężczyźni poszukiwani!! Wejdźcie i wstawcie fotki swoich PRAWDZIWYCH mężczyzn :) http://www.facebook.com/event.php?eid=205856872790834 Przełammy głupie stereotypy :) Quote
ELMIKA Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 No teraz to może startować na dziewczynę Bonda:D:D Quote
Aneczka&Sułtan Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 filmik z serii - "masz tę zabawkę bo jak nie to w łeb" :D [video=youtube;2j59vjMYu7Q]http://www.youtube.com/watch?v=2j59vjMYu7Q[/video] Quote
Nutusia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Bullet stosuje metody naszej Lili - ona też wiecznie wszystkim naokoło próbuje wcisnąć zabawkę :) Quote
Kociabanda2 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ciekawe jak tam Salsik na działce u teścia i Bullet w hoteliku u Magdy... Mam nadzieję, że oboje zadowoleni oi cierpliwie czekają na powrót Ani i Kamila z wojaży :) Quote
doddy Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Wakacje pełną parą i u właścicieli i u psów. :) Quote
njangu Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Nie chciałbym się znaleźć pomiędzy Anią, Kamilem, a Bulletem w momencie powitania po powrocie :D Quote
Kociabanda2 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 njangu napisał(a):Nie chciałbym się znaleźć pomiędzy Anią, Kamilem, a Bulletem w momencie powitania po powrocie :D hahaha :D :D już to sobie wyobrażam :D Kurde, zapomniałam sobie zapisać kiedy wracają, ale kwiatki z Fąflem podlewamy :P Quote
njangu Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Kociabanda2 napisał(a):Kurde, zapomniałam sobie zapisać kiedy wracają No właśnie, bo nie wiem kiedy kupować ochraniacze na piszczele, kolana, no i wiecie co....:mdrmed: Quote
njangu Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 A może sąsiedzi nam dobrą pogodę przywiozą :cool3: Bo tu: "Tylko zimno i pada i zimno i pada na to miejsce w środku Europy, gdzie samochody są kradzione, a waluta to polski złoty" Quote
Kociabanda2 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 njangu napisał(a):A może sąsiedzi nam dobrą pogodę przywiozą :cool3: Bo tu: "Tylko zimno i pada i zimno i pada na to miejsce w środku Europy, gdzie samochody są kradzione, a waluta to polski złoty" No całkiem możliwe, bo sąsiedzi właśnie w drodze do domu, a słonko wychodzi zza chmur :D Może przywiozą nam lepszą pogodę? :) Quote
Recommended Posts