zakla Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Poznałam ją, jak miała kilka dni. Z całego rodzeństwa tylko jej udało mi się znaleźć dom. Wspaniały, kochający. Miała tam miłość i wszystko, czego psie serduszko zapragnie. Była małą iskierką, przez trudy dzieciństwa strachliwa i płochliwa, ale mimo to dzielnie szła przez życie. Miała rozpocząć naukę agility we wrześniu. Zmarła 15 lipca, w dniu skończenia pół roku. Miała zatory w mózgu, najprawdopodobniej mikrowylewy. Tak wyglądała jeszcze kilka dni temu: Quote
konrad12 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Jak to czytałem to mi łzy z oczu leciały.Była by świetnym agilitowcem. :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
zakla Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Taka była malutka, i niestety już niogdy jej nie zobaczę jako dorosłej suni:-( Quote
LAZY Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Serce się buntuje...takie mlode stworzenie powinno być silne i życ... (') Quote
szajbus Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Dla ciebie sunieczko. Dlaczego? Dlaczego tak sie dzieje? TO NIESPRAWIEDLIWE!!!!!!!!!!! Quote
Agga Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 TO jest niesprawiedliwe. Całe zycie miała przed sobą.:-( Quote
Shandora Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Ilekroć czytam takie informacje na forum to chce mi sie płakać. jakie to wszystko niesprawiedliwe.źLi ludzie zyją sobie zupełnie spokojnie podczas gdy istoty które kochamy najbardziej odchodzą. Nie ma chyba sprawiedliwości na świecie. Wielka niesprawiedliwość.:( Quote
bellatriks Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Płakać się chce...:-( taki piękny szczeniaczek.... tylko pół roku.. ['][']['] Quote
Iri Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 <***> Piekna sunieczko... badz tam szczesliwa.... Quote
Recommended Posts