Jess Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 wiem wiem że on :razz: źle mi się napisało :eviltong: śllliczny duży borderek :multi: :multi: :multi: A kiedyś był mniejszy od ,,patyczka do obgryzania" a teraz 2 a nawet 3x większy :multi: :multi: :multi: Jeszcze za miesiąc zdjęcie przy patyczku zrób :loveu: :eviltong: :loveu: Quote
Klaudia:-) Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Ale to maleństwo rośnie.śliczny psiaczek:) Quote
nomu Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ten patyczek się skórczył a nie piesek urósł, nic się nie znacie:p Quote
Jess Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 nomu masz racje ktoś podmienił pieskowi patyczka :eviltong: :p :eviltong: Ale ma sliczną śerść....... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: W Szczecinie (Sobota) są zawody agility, a po zawodach można skorzystać z toru ;) Madzika szkoda że daleko masz do Szczecina :( Quote
Madzika Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 JESS:) napisał(a):nomu masz racje ktoś podmienił pieskowi patyczka :eviltong: :p :eviltong: Ale ma sliczną śerść....... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :(no jasne patyczke sie zmienił obrażajcie tak dalej to dorodne niegdys drzewo :roll: na ktorym miał byc zasadzony boczniak ale w obecnej sytuacji chyba nie bedzie:cool3::cool3: A siersc ma cacy bo sie go szczotkuje (jak sie da czytaj daje psu kosc cieleca i wykorzystuje sytuacje:diabloti:) Quote
Jess Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Madzika']A siersc ma cacy bo sie go szczotkuje (jak sie da czytaj daje psu kosc cieleca i wykorzystuje sytuacje:diabloti:) ha ha ha moja to się tak łatwo nie da :eviltong: No może czasem jak ząbki swędzą :lol: Dziwne bo to suczka a dziewczyny chyba o wygląd bardziej powinny się troszczyć :lol: :eviltong: :lol: Moja już powoli godzi się z losem i daje się chwilke poczesać :lol: Coś mam z kompem bo nie wyświetlają mi się nowe zdjęcia albo ty ich nie dajesz:mad: Oby to pierwsze :mad: Quote
Madzika Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 dla domiany Aki i zabawki A tak wyglada jak paczke przechwyci nie ten co ma : Tak wyglada szczotkowanie bez przekupiania :diabloti: i na koniec "to nie ja mnie tu nie ma i nie wiem skad ta pilka" Quote
Madzika Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 No ta nowe foty i galeria zaraz na 4 stronie:shake::shake: Ale tu tyle pieknych fotek psiurów wiec sie nie dziwie:loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Kolejna psina która będe musiała ukraść :loveu: Naciesz się nią jeszcze troszkę :evil_lol: Quote
Klaudia:-) Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Fotki super,a mlodz strasynie syzbko rosnie. Quote
nomu Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Madzika']dla domiany Aki i zabawki To zdjęcie mi się najbardziej podoba :D Quote
Medorowa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ale fajny psiaczek:multi: Będziemy tu zagladać o wiele częściej :p Quote
Madzika Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Dziekujemy Wam wszystkim za miłe słowa :Rose::knajpa: I maam nadzieje ze fanklub bedzie tylko rosnał Quote
Jess Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Madzika napisał(a):I maam nadzieje ze fanklub bedzie tylko rosnał Bedzie, będzie :loveu: :loveu: :loveu: A jak już tam mówisz o rosnącym fanklubie to by rósł nowych fotek trzeba :mad: :loveu: :mad: Myślisz że zadowolisz nas kilkoma foteczkami :mad: To się mylisz :lol: Juz pieska na spacera, ładna pogoda i porób fotki !!!! Buziaki dla bordaska :loveu: Quote
Jess Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 No nie :mad: Rozumiem jakby pogody nie było :mad: Ale słoneczko grzeje chmurki bielutkie niebo błękitne po deszczu trawa troszke odżyła .....:mad: Quote
Madzika Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 wstawie wieczorem bo padam z nog 4 godz u promotora a za 45 min jade na szkolenie z psem wroce kolo 20 zjem jakis posiłek ( pierwszy dzis) i potem wstawie:roll::roll: Quote
Klaudia:-) Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 W takim razie czekamy z niecierpliwością,a moze jakąś fotkę ze szkolenia dostaniemy. Quote
Madzika Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 No dobra z treningow nie mam nic z prostego powodu mam sie zajmowac psem a nie robic foty a że nie ma na treningu osob patrzacych lub towarzysacych no to :P w suymie dzis po treningu pt panca uczyła sie rzucac fresbbe ( trudne to:eviltong:) a psiurek biegał tak ze na pietro do domu wnosiła go pani za duzoa na raz wiec mmacie fotyu z archiwum :P w b&w mu nie do twarzy muszka ;) głupie minki Akirki Spiacy piesek najlepszym przyjacielem borderomaniaka:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Madzika Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Żeby nie było ze mało :cool3::cool3::cool3: czytam sobie gazetke może cos nowego o mnie napisali:evil_lol: (w kronice kryminalnej) A tu moji dwaj najlepsi przyjaciele A tu moja pierwsza giczka cieleca (okropne to cuś A tu sobie jem Quote
Medorowa Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Fajne fotki:multi: :multi: :multi: A na temat rzutów friesbee, to wiem doskonale, że nie należą one do najłatwiejszych ;) Quote
nomu Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Madzika'] Spiacy piesek najlepszym przyjacielem borderomaniaka:loveu::loveu::loveu::loveu: Nie tylko borderomaniaka ale każdego dogomaniaka...ahh te śpiące psiaki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jess Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Madzika'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: CHYBA NIE TRZEBA SŁÓW !!! Quote
Klaudia:-) Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Fotki super,a to czarno-białe świetne. Quote
Recommended Posts