Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja nie chę się za bardzo wyróżniać... Ale... No właśnie ale.. Moim zdaniem Akulec wydoroślał od tam tego roku taki poważniejszy :cool1: :diabloti:
Ale tak samo piękny (w sumie to fakt) :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Aki ma infekcje krtani.... miał biegunkę ( u niego normalna rekacja na cieczki ;/)zbagatelizowaliśmy a okazało sie że to była infekcja i teraz rzuciło mu sie na krtań...

A fot nie mam bo teraz jak wracam z pracy to jest juz ciemno... a w weekendy albo mam szkolenie albo poprostu zapominam aparatu

Posted

Zdrówka dla Akulca :Rose:

Ja to powoli leczę się z wydzwaniania z każdą pierdołą do weta lub znajomej hodowczyni, albo pisania na forach i pytania czy to śmiertelne:roll:, bo ileż można:evil_lol: Ale jak tak nie zadzwonię to siedzę i kombinuję i się trzęsę... Psy to stresowa sprawa:mad:

A u kogo się szkolicie jeśli można spytać?:razz: I zapisz sobie by wziąć aparat, długo nie widziałam Akulca:shake:

Pozdrawiamy:loveu:

Posted

A więc w skrócie; AKiemu infekcja juz prszeła dzis 3 dzień z rzedu dostanie zastrzyk, ale w końcu trafiliśmy na weta z powołania ! Aki tak obadany jeszcze nie był.
I wet wziął sie ostro za Akulcowe ciagle biegunki. Więc badania kontrole nowa dieta i ogólnie zmiana wszystkiego nasz cel utuczenie mojego bordasa :D Bo mimo że waży 22kg jest chudy.....

I pani wet powiedziała że jak raz porządnie podleczymy jelitka itp powinien na stałe minąc problem biegunek ( do tej pory weci dawali AKiemu zastrzyki i miesiac był wolny od biegunek).

NArazie z Akim nic nie trrenujemy ja wychodze jak jest ciemno wracam jak jest ciemno:angryy: Wiec jedyne to ciut posłuszeństwa i aportu piłeczki ale.... czekam na snieg będzie lepiej :P

Może w weekend zrobie foty a jak nie postaram sie wkleic jakies z archiwum

pzdr Magda

Posted

Trzymam kciuki za zdrowie Akulca:loveu:

Sprawę "wychodzimy do pracy ciemno, przychodzimy - ciemno" też znamy:angryy: My chcemy wiosnę:mad:

A powiedz no mnie tylko:razz: co to za wet? Bo jeśli o sprawy "biegunkowe" chodzi to my w kratkę, raz lepiej raz gorzej...:shake: Z góry dziękuję :Rose:

Posted

No jak trafiliście na takiego weta to szybciutko wyzdrowieje:lol:.
Skąd my to znamy nawet jak mam gdzie po ciemku rzucać to po paru rzutach mi dłonie drętwieją,no i po c iemku nie widzę "min" na trawnikach:angryy:.
Pozdrawiamy serdecznie sportowca pastuszka
Mudiki dwa (prawie 3;))