Jess Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 http://i143.photobucket.com/albums/r...a/IMG_0965.jpg Śliczne ma oczka :loveu: A może im poszło o tą zabawkę :cool3: Quote
shangri_la Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 witam pierwszy raz w waszej galerii, ale musze przyznac ze Aki ma super te oczki :lol: baaardzo ładny pies. a i stronke macie fajna. pozdrawiam Quote
Jess Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 shangri_la teraz już będziesz stałym bywalcem :D Bo kto zobaczy Akiego to zako****e się w nim od razu :evil_lol: :eviltong: Quote
shangri_la Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 JESS:) napisał(a):shangri_la teraz już będziesz stałym bywalcem :D Bo kto zobaczy Akiego to zako****e się w nim od razu :evil_lol: :eviltong: no chyba tak :lol: teraz bede bywalcem ktory non stop bedzie zanudzał o fotki :p no to poprosze wiecej zdjęć :cool3: superbordera pozdrawiam Quote
Madzika Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Tam o byl co loganowi wczoraj szlo nawet jak leżał potem kolo kasi a Aki obok przebiegł to sie nań rzucił:roll: Co do fotek... I co on myśli o foceniu go Quote
Jess Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 To ja pierwsza będę :multi: :multi: :multi: :multi: SUPEROWE FOTKI !! AKI ŚWIETNIE NA TEJ OSTATNIEJ WYSZEDŁ :loveu: :lol: :loveu: Widzę że kocha wodę :D :D :D Super !!! :multi: :) :multi: WIECEJ :razz: :loveu: :multi::loveu: Quote
Madzika Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Zakręcona wczoraj byłam witaj Shangri w mojej galeri i dzieki za miłe słówka :D Quote
BooBC Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Łiiiiiii jaki słodziak :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Madzika Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Jak ktoś chce zobaczyć Akulca na żywo bedzie on na Chybiu :D Jakoże pojechał z hodowcą na wakacje na całe 4 dni....:cool1: Quote
Anza&Hacker Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 No, no, no ładnie tak psa hodowcy podżucać?! :eviltong: suuuuper mina tutaj! :loveu: http://i143.photobucket.com/albums/r139/kotajka/Akira/IMG_0537.jpg Quote
Madzika Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 A komu miałam go dać :P jako osoba towarzysząca nie mógł ze man iśc ;/ więc musiałam go komuś powierzyć:roll: A hodowca nie miał nic przeciw:evil_lol: Quote
Agnes B. Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 ;) O Aki na wakacjach:loveu: Hihi to ja jednak wpadnę na zawody i go ukradnę:megagrin: Magda pokarz nam na co stać Cię z nowym aparatem no, ja myślałam, że tutaj nie będzie dnia bez Akiego, a Ty tak okazyjnie:p Aki z jęzorem bosssski:loveu: Pozdrawiamy serdecznie Quote
Madzika Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 A wiesz boMagda od 2 tyg walczy z kompem w domu który odmówił posłuszeństwa:mad::mad::mad: I pisze okazyjnie jak znajduje chwile w pracy:diabloti: Ale zdjęć tu nie mam sa w pamieci aparatu..... Quote
Agnes B. Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 O to widzę, że równie ciężko w pracy pracujemy:evil_lol: No mój domowy komputerek to taki brzydal powpolny przy tym Pędziwietrze tutejszym:roll: :loveu: No to naprawiaj komputerek, bo tutaj jest para oczu głodnyh widoku Akiego:mad: :lol: Quote
Madzika Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 A wiec pragnę wam przedstawić nowego kumpla Akulca ma na imie Dża i jest mieszanka terierka z czyś. Znajomi kolegi znleżli go przywiązanego w Lesie :angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Gonitwa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ale się ślicznie bawią! Zostaje u nich? U Ciebie? Quote
Madzika Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Zostaje u kumpla i jego dziewczyny :p Jest cudowny ma jeszcze większość zębów mlecznych i terrierowaty charakterek.. jest zaciety :) Nie powiem Co zrobiłabym temu co go tak zostawił...:angryy::mad::angryy::mad: Quote
Anza&Hacker Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ludzie są straszni - tak psa w lesie przywiązać :shake: ...a Akira wygląda coraz piękniej - im starszy tym cudniejszy! :loveu: Quote
Madzika Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Anza&Hacker napisał(a):...a Akira wygląda coraz piękniej - im starszy tym cudniejszy! :loveu: No owszem ale mógłby już obrosnąć bo łyso wygladą nawet jak na niego :shake: Quote
Jess Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Madzika napisał(a):No owszem ale mógłby już obrosnąć bo łyso wygladą nawet jak na niego :shake: Przesadzasz ... :roll: Piękny jest :loveu: A bc z krótką sierścią też są super, ale Akiemu nie grozi krótka sierść :D Chyba że go obetniesz nożyczkami :evil_lol: Postaraj się z fotkami :cool3: :p Quote
Anza&Hacker Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 ...to chyba nie chodzi o długość włosa, a o to, że jest za rzadki :roll: Quote
Madzika Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 foty.... Pieski i speedy gonzales Quote
mia_mia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 przesmiesznie wyglada na tych fotkach po kapieli :) Quote
Anza&Hacker Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu: Jakie cuuuudne borderki!!! Więcej! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Madzika Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Aki w Chybiu brał udział w pokazach frisbee a tak wyglada jak uczy sie łapać w biegu :P Quote
Recommended Posts