Madzika Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Co prawda nikt nie chciał ale i tak sie pochwale i dam nowe foty:razz::razz: pies stróżujacy Quote
Jess Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Oj oj oj jaki piekny bc :loveu: prawie nie ma strzałeczki :loveu: SWEET ! A coś więcej o rodzicach :loveu: ? Ona taka mała czy na zdjęciach poprostu :loveu: ?? Pozdro :loveu: Quote
Madzika Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 To on :p ale wiem imie mylase i tak ma by. To jest bc z hodowli Energizer Mama to Bara (brazowy tricolor, dziadek to ares z cesalky) wiec rodowód ma dobry a ze strzałki nie ma i tylko pół kołnierza robi z niego wyjatkowego BC:cool3::cool3::loveu::loveu: JAK narazie szkrab ma 12 tyg Quote
bellatriks Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 śliczności:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Madzika napisał(a):Co prawda nikt nie chciał ale i tak sie pochwale i dam nowe foty:razz::razz: foteczki takiego stworzonka ZAWSZE MILE WIDZINE :loveu: Quote
Jess Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 aaa......to ja już wiem wystarczy że napisałaś Energizer i Bara :lol: To już wiem który to miot ! Prześliczne szczeniaczki się urodziły :loveu: 12 tygodni wszystko wyjaśnia dlaczego mały mi się wydawał :lol: A jak z wystawami i sportem ?? :cool3: Agility będziecie ćwiczyć ? :cool3: Pozdrawienia dla maluszka i dla pańci :lilangel: :kiss_2: :lilangel: Quote
Teba Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Madzika napisał(a): pies stróżujacy Boskie :loveu::loveu::loveu::loveu: i jaką ma śliczną plamkę na ogonku :loveu: Quote
Jess Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Plamke na ogonku ma każdy BC ;) Pozdrawiam :loveu: Quote
anetta Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Hahhaha nie wiem czy zauwazyliscie ale wiekszosc psow pasterskich ma biala koncowke ogona :cool1::lol: Quote
Madzika Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 No dobra bordery tak sheltie i lessi czasami, corgi nie wiem chyba rzadko a reszta raczej nie ma wiec aż tak duzo białoogonowskich nie ma:razz::razz: Quote
anetta Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Wszystkie corgi jakie widzialam maja biala koncowke, aczkolwiek widzialam na focie jednego corgi bez koncowki, al eto chyba nie byl pies z PL 8-) Wlasnie przeczytalam ze u owczarka collie jest preferowana biala koncowka. Pewnie tak samo jest u szelciakow...:niewiem: U beardeda nie spotkalam sie zeby pies nie mial bialego. Tak samo jak u bobtaila i bordera. To co pisze to sa moje obserwacje z wystaw ;) No ale fakt, nie wszystkie psy z gr I maja bialy koncowke :razz: Nawet powiem wiecej :lol: Teraz po obejrzeniu psow w gr I dochodze do wniosku ze biale koncowki sa w mniejszosci :lol::lol::lol: Quote
Klaudia:-) Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Śliczny psiaczek,takie malutkie szczęście. Quote
nathaniel Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Madzika imię rodowodowe [SIZE=2]WINDWARRIOR'S FLYING FORCE BLACK Energizer? :evil_lol: przeglądalam stronę hodowli i się zastanawiam który to Akira :evil_lol: Quote
Kamila Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Sliczny maluszek :loveu: :loveu: :loveu: Gdzie chodzicie w katowicach na spacerki? Quote
Madzika Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Nom to moj diabelek windwarrior..... ale w realu jest o niebo piekniejszy:loveu::loveu: Na tych fotach z hodowli schował swój czar. Co do spacerów to róznie przeważnie osiedle Witosa a jak nie to park w chorzowie teraz czasem nawet borderkowo:p Quote
malutka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 to ja sie tez dolacze, piekny psiak, bardzo lubie te niestandardowe, czyli pol kolnieza, lub inaczej rozlozone plamy bieli, sama mam blue merle ktory zostal moim wybrankiem bo ma pol oka niebieskiego:loveu:, czesto przez nas nazywany Davidem Bowie:evil_lol: Co do koncowek ogona w kolorze bialym, na jakims pasterzowym spotkaniu dowiedzialam sie ze ta ogonowa koncowka jest ulatwieniam dla pasterzy w zobaczeniu i rozpoznaniu psa dlatego sa preferowane. Ja jeszcze nie widzialam BC, lub inno colaka z ogonem bez bialego pedzelka. Pozdrowienia malauka Quote
Kamila Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Madzika napisał(a):Co do spacerów to róznie przeważnie osiedle Witosa a jak nie to park w chorzowie teraz czasem nawet borderkowo:p No ja zawsze jestem w parku chorzowskim jak jestem w pl a czasem na dolinie trzech stawow,wiec moze sie kiedys spotkamy,kto wie :lol: To ty na witosa mieszkasz?Bo mam tam kolezanke,moze ja znasz,tylko to zalezy ile masz lat ;) Quote
Madzika Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Jak Co to cos powie koncze studia wiec za mloda juz nie jestem :cool3::cool3: Quote
Kamila Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Chodzi mi dokladnie o Luize Kosnik,ja nie pamietam ulicy na ktorej ona mieszka ale wiem ze to sa takie bloki obok takiego malego supermarketu-tez nie pamietam jak sie nazywa,ale pamietam ze ona tam pracowala :razz: W sumie Witosa jest nie male ale moze sie znacie :lol: Quote
Koma Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Śliczny maluszek :loveu: :loveu: :loveu: proszę o więcej fotek! ;) Quote
Madzika Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 A prosze bardzo jestem piekny co nie:loveu: tak sobie radziłem z upałami A tu Aki kosmita:crazyeye: Quote
Jess Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Madzika napisał(a): tak sobie radziłem z upałami No BC to inteligentna rasa :loveu: Od małego ! :loveu: Bysttrutka :loveu: A jak woda się rozpryskuje :loveu: Madzika napisał(a): Nie lubie jak borderką zawijają się uszka, ale tu fajnie wyszła :loveu: Pozdrowienia dla psiska i pańci :loveu: :loveu: :loveu: P.S A na jakieś zdjęcia z mini toru agility można liczyć :cool3: Quote
aburkowa Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Śliczny maluszek, zresztą cały miot był bardzo fajny, widziałam, szczepiłam:cool3: Quote
Madzika Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Ja mu uszu tak nie odwinełam dopiero co wstał i człapał za mna i poprostu mnie rozwalił 0X A balkon cały pływał :D No a jak widziałam i szczepiałam to chyba pani wet z panewnik :razz: Quote
Recommended Posts