Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
Madzika to poprosze za rok na majowej w Łodzi albo we wrześniu na klubówce się pojawić:-)
W łodzi na 99.9% nas nie będzie jakoś za daleko dla nas wole z psiurem jechać w tereny zielone niż katować go podrożą do łodzi (3,5 godz)

• 2 weeks later...
Posted

Hehe ostatnio stres w pracy aż mi ochota na "pracowanie przeszła i zajęłam sie czymś innym. No i stało sie Aki ma własna stronę internetowa

www.bordercollie.za.pl

nie śmiejscie sie to pierwsza w moim życiu własnoręcznie robiona stronka ( na podstawie darmowego szablonu:razz:)

Posted

[quote name='Madzika']W łodzi na 99.9% nas nie będzie jakoś za daleko dla nas wole z psiurem jechać w tereny zielone niż katować go podrożą do łodzi (3,5 godz)
Yo może jak zielone to zielona góra :cool3: :razz: :cool3: A szkoda bo my w Łodzi prawdopodobnie będziemy i to w dwa dni :placz: :) :placz:

No a stronka jest naprawdę świetna :loveu: :crazyeye: :loveu:

Oglądałam też całą galerie i naprawdę masz dużo świetnych zdjęć ... a może interesował by Cię kalendarzyk z border collie i to z Akim i resztą? Bo jest taki portal gdzie zbierają zdjęcia różnych ras ... jeśli będzie odpowiednia ilość (na każdą stronę potrzebują około 5 zdjęć a stron będzie 13 [12 miesięcy + okładka]) każdy użytkownik może wgrać tylko 10 zdjęć a jest ich niewiele więc kalendarz z BC stoi pod znakiem zapytania ... wybierz jakieś ładne fotki i wstaw je tutaj [ http://www.kalendarz.ergiebe.pl/ ]. Zdjęcia muszą być dobre jakościowo .... no i piesek musi być z rodo., a u Ciebie z obiema rzeczami nie ma problemu, więc do dzieła :D No i później kupujemy kalendarz z naszymi psiunkami na 2008r :loveu: :D :loveu:

Pozdrawiam
Karolina & Boogie

Posted

hehehehe taaa zobacz jak to jest zrobione w galeri na stronce masz poprostu dostęp do całej galerii na photobucket gdzie część zdjęć jest tu a cześć na bc forum :P

A co do zdjec tez uważam że super:cool3:

Posted

Madzika daj nowe fotki

Zdradź tajemnice galerii na www :placz: Bo ja wiem już na jakiej stronie, jestem zalogowana ale gdzie to kliknąć ? :diabloti: