Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hey
Świetne fotki :) Sorki za zaległości :oops:
Ale gromada psiaków ! Ale masz super ..... !!!! :loveu: Ja też chce żeby w goleniowie było tyle bc :-(

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas jest wiecej ale tylko tyle przyszlo :PP
Ale czasami nawet do nastu da sie dojsc potem wstawie foty z domu jeszcze z lotniska itp co mam u siebie na kompie:cool3:

Posted

Zaniedbałam trochę galerie ale mam dla was niespodziankę Aki jak mial3,5 tygodnia i całe 5 tyg za te fotki dziękuje serdecznie Edycie

A kiedys z niego taki żarłok był :P

No i podrósł :) 5 tyg

• 2 weeks later...
Posted

Dzis Akul skonczył Rok:loveu::loveu::loveu:

A więc świetujemy jego pierwsze urodzinki,
:tort::bday::new-bday::BIG::drink1::cunao:

dziekuje Ci misiu za to wszystko co wniosłeś w moje zycie:Rose:

Posted

Młody jest chory:-( Jakis wirus przewodu pokarmowego krązy po Katowicach am ostra krwista biegunke i wymioty dzis dostał pierwsza z 3 ( a nawet moze 4) porcji zastrzyków i ani troche mu sie to nie podobało :shake:

Mam nadzieje ze po 2 nieprzespanych nocach bedzie juz tylko lepiej

Posted

uuu musze uwazac zeby logan tego nie zlapal

Wszystkiego naj Aki juz powazny pan i zdrowiej wariacie :*** a zdjecie suuuuuuuuuuper!!!

Gdzie Ty wczoraj szlas taka odpicowana laska normalnie nie mozna bylo Ciebie poznac :)))

Posted

[quote name='Madzika']

Normalnie jak zobaczyłam to zdjęcie to tak wyglądałam => :crazyeye: Super !!!!!! :-o :loveu: :-o Pozostałe foty również nie gorsze zrobiły na mnie wrażenie :) Proszę o więcej :D Nie idę na ilość więc wstaw też takie ładne :loveu: Choć twoje fotki są zazwyczaj ładne :lol:Bo Aki jest piękny :D

Posted

Na odpowiedz Diabełkowej czemu akurat Windywariior's..... (blablabla) Akulca zobaczyłam pierwszy raz jak miał około 4 tygodnie pojechaliśmy do Tomka obejrzec szczeniaki (jednak nie do konca pewni czy wezmiemy psapo porzedniej wtopie z hodowca) no i zobaczyłam 5 szczeniaczkow ( w miocie było 9 pieskow ale ja chciałam psa) i wszystkie były kochane i słodkie Brago ten na focie zawsze dał rade jakoś dać dyla z kojca;) A reszta taka jakas stonowanie spokojna mizac sie chciała i był wsród nich jeden bez pełnej kryzy i bez strzałki ( a ja chciałam psa własnie z tym :P) I ten pisek prazywarł do mojego brata a jak innyszczeniak podszedł do brata ten go oszczekał wtedy padło hasło on wybrał nas. za drugim razem brata już nie było pojechałam tylko ja z mama i wytypowalismy 3 szczeniaczki w tym Akulca i jakos Aki z powodu innego umaszczenia sie mamie najmniej wtedy podobał. No i za tydz jak przyszlismy odwiedzic szczeniaki okazało sie ze decyzja juz zapadłą Aki bedzie nasz:loveu: :loveu:
No i w sumie dzis mama uważa ze jest on jedyny w swoim rodzaju ma najpiekniejsz4e oczy i ogolnie jest nej naj chocc czasami mnie drazni i nazywa go brzydalem ( zeby bylo wesolo Aki zawsze wtedy do niej biegnie na mizanie :evil_lol: )
Dzis nie wyobrazam sobie zycia bez mojej ciapy, która szczerze mowiac prawie nie szczeka:roll: A jak szczeknie to wprawia nasza rodzine w szok;) .
I nawet moj tata co kiedys twierdzil ze on przy psie nic nie bedzie robil wstał wczoraj w nocy o 3 nad ranem i poszedl z Akim na spacer ( bo mały miał biegunke) Tak mozna powiedziec ze BC odmienił nasze zycie całkowicie ;) Bo potrzeby psiak ma wielkie a my chcemy im sprostac.

Ja kiedys planuje 2 bordzia:lol: A założe sie ze jak sie wyprowadze do domu sprowadzi sie tez jakis piesek ( prawie napewno bordzio)

Fotki dam pozniej jak wroce z pracy do domu:cool3:

Posted

JESS:) napisał(a):
Normalnie jak zobaczyłam to zdjęcie to tak wyglądałam => :crazyeye: Super !!!!!! :-o :loveu: :-o Pozostałe foty również nie gorsze zrobiły na mnie wrażenie :) Proszę o więcej :D Nie idę na ilość więc wstaw też takie ładne :loveu: Choć twoje fotki są zazwyczaj ładne :lol:Bo Aki jest piękny :D

Heheheh zeby było wesoło AKi wygladał jak Aussie koło brata bo ma bardzo amsywna czaszke a Bragulec to taka prawie suczka :P
Bedzie szło oba porównac w bytomiu bo beda na ringu konkurowac ( o tytuł najwiekszego wariata na wystawie:evil_lol: )