Jess Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 hey Świetne fotki :) Sorki za zaległości :oops: Ale gromada psiaków ! Ale masz super ..... !!!! :loveu: Ja też chce żeby w goleniowie było tyle bc :-( Quote
Madzika Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 U nas jest wiecej ale tylko tyle przyszlo :PP Ale czasami nawet do nastu da sie dojsc potem wstawie foty z domu jeszcze z lotniska itp co mam u siebie na kompie:cool3: Quote
Madzika Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Zaniedbałam trochę galerie ale mam dla was niespodziankę Aki jak mial3,5 tygodnia i całe 5 tyg za te fotki dziękuje serdecznie Edycie A kiedys z niego taki żarłok był :P No i podrósł :) 5 tyg Quote
Anza&Hacker Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [CENTER]No taaaaki żarłok, że całą miske musiał zając dla siebie samego! :diabloti: Śliczna ta niespodzianka!!! :loveu: [/CENTER] Quote
Jess Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Madzika'] Aż nie wiem czy nieszkoda że tak wyrósł :lol: :lol: :lol: FOTY SUPER ! Quote
Madzika Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Dzis Akul skonczył Rok:loveu::loveu::loveu: A więc świetujemy jego pierwsze urodzinki, :tort::bday::new-bday::BIG::drink1::cunao: dziekuje Ci misiu za to wszystko co wniosłeś w moje zycie:Rose: Quote
Madzika Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Fotki ze spotkania z braciszkiem na jurze znajdziecie Tu http://bordercollie.fora.pl/jura-krakowsko-czestochowska-t1127.html Quote
Yakubbo Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Witammmm :D Piekne zdjecie :!: Kurde poprostu sliczne :loveu: :new-bday: :drinking: Zdrowko za mlodego i sto lat!! :) Quote
Madzika Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Młody jest chory:-( Jakis wirus przewodu pokarmowego krązy po Katowicach am ostra krwista biegunke i wymioty dzis dostał pierwsza z 3 ( a nawet moze 4) porcji zastrzyków i ani troche mu sie to nie podobało :shake: Mam nadzieje ze po 2 nieprzespanych nocach bedzie juz tylko lepiej Quote
diabelkowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 uuu musze uwazac zeby logan tego nie zlapal Wszystkiego naj Aki juz powazny pan i zdrowiej wariacie :*** a zdjecie suuuuuuuuuuper!!! Gdzie Ty wczoraj szlas taka odpicowana laska normalnie nie mozna bylo Ciebie poznac :))) Quote
Anza&Hacker Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [CENTER]Trzymam kciuki, a piesek łapki za Was! To straszne! :shake: Nie wiem co to się dzieje?! ...ale ze wsząd słysze tylko o wypadkach psów znajomych! :-( [/CENTER] Quote
Madzika Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Raczej skad prosto z pracy nawet sie nie przebierałam do apteki;) Zaraz poszukam jakies foty co Wam sie tak spodobały :lol: Quote
Madzika Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 A WIEC FOTKA Z SERI ładna pogoda i Akir Ten Piesek obok Akulca to jego miotowy brat Brago I troche fot majówkowych: No i Lotniskowe Quote
Anza&Hacker Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [CENTER]Jakie przepiękne! fotki - czysto borderowy klimat :loveu: [/CENTER] Quote
JIM Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ładna pogoda i Akir Raczej "Ładny Akir i pogoda":cool3: Świetny borderek:loveu: Quote
Jess Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Madzika'] Normalnie jak zobaczyłam to zdjęcie to tak wyglądałam => :crazyeye: Super !!!!!! :-o :loveu: :-o Pozostałe foty również nie gorsze zrobiły na mnie wrażenie :) Proszę o więcej :D Nie idę na ilość więc wstaw też takie ładne :loveu: Choć twoje fotki są zazwyczaj ładne :lol:Bo Aki jest piękny :D Quote
Madzika Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Na odpowiedz Diabełkowej czemu akurat Windywariior's..... (blablabla) Akulca zobaczyłam pierwszy raz jak miał około 4 tygodnie pojechaliśmy do Tomka obejrzec szczeniaki (jednak nie do konca pewni czy wezmiemy psapo porzedniej wtopie z hodowca) no i zobaczyłam 5 szczeniaczkow ( w miocie było 9 pieskow ale ja chciałam psa) i wszystkie były kochane i słodkie Brago ten na focie zawsze dał rade jakoś dać dyla z kojca;) A reszta taka jakas stonowanie spokojna mizac sie chciała i był wsród nich jeden bez pełnej kryzy i bez strzałki ( a ja chciałam psa własnie z tym :P) I ten pisek prazywarł do mojego brata a jak innyszczeniak podszedł do brata ten go oszczekał wtedy padło hasło on wybrał nas. za drugim razem brata już nie było pojechałam tylko ja z mama i wytypowalismy 3 szczeniaczki w tym Akulca i jakos Aki z powodu innego umaszczenia sie mamie najmniej wtedy podobał. No i za tydz jak przyszlismy odwiedzic szczeniaki okazało sie ze decyzja juz zapadłą Aki bedzie nasz:loveu: :loveu: No i w sumie dzis mama uważa ze jest on jedyny w swoim rodzaju ma najpiekniejsz4e oczy i ogolnie jest nej naj chocc czasami mnie drazni i nazywa go brzydalem ( zeby bylo wesolo Aki zawsze wtedy do niej biegnie na mizanie :evil_lol: ) Dzis nie wyobrazam sobie zycia bez mojej ciapy, która szczerze mowiac prawie nie szczeka:roll: A jak szczeknie to wprawia nasza rodzine w szok;) . I nawet moj tata co kiedys twierdzil ze on przy psie nic nie bedzie robil wstał wczoraj w nocy o 3 nad ranem i poszedl z Akim na spacer ( bo mały miał biegunke) Tak mozna powiedziec ze BC odmienił nasze zycie całkowicie ;) Bo potrzeby psiak ma wielkie a my chcemy im sprostac. Ja kiedys planuje 2 bordzia:lol: A założe sie ze jak sie wyprowadze do domu sprowadzi sie tez jakis piesek ( prawie napewno bordzio) Fotki dam pozniej jak wroce z pracy do domu:cool3: Quote
Madzika Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 JESS:) napisał(a):Normalnie jak zobaczyłam to zdjęcie to tak wyglądałam => :crazyeye: Super !!!!!! :-o :loveu: :-o Pozostałe foty również nie gorsze zrobiły na mnie wrażenie :) Proszę o więcej :D Nie idę na ilość więc wstaw też takie ładne :loveu: Choć twoje fotki są zazwyczaj ładne :lol:Bo Aki jest piękny :D Heheheh zeby było wesoło AKi wygladał jak Aussie koło brata bo ma bardzo amsywna czaszke a Bragulec to taka prawie suczka :P Bedzie szło oba porównac w bytomiu bo beda na ringu konkurowac ( o tytuł najwiekszego wariata na wystawie:evil_lol: ) Quote
Madzika Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Co do Fotek to robiła je Pani Brago Edytka :D Ja i Moj skarb :D Quote
Anza&Hacker Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Naprawde cuudnie razem wyglądacie! - widać tą miłość (do)psią w Twoim wyrazie Twarzy :loveu: Quote
Recommended Posts