Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak się rana goi? Może smaruj ranę Tribiotikiem, bardzo pomagaw gojeniu się ran.
Mam nadzieje, ze do wystawy w Katowicach Akira wyzdrowieje, bo będe wam kibicować. :)

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ze jutro sie wystawiamy o 10 na ringu 2 :D to ciut fot z histori Akulca jaki on kiedys byl Malusi

potem podrośl

A potem jeszcze urósł

Aż wygląda mniej wiecej tak

Posted

Olcia&Tasha napisał(a):

ojejjjj ale dojrzała panienka juz :crazyeye: śliczna :loveu:
podoba mi sie to ze ma czarna mordke

:lol: :lol: :lol:
To jest PIES :roll:

Więcej fot Akulca :loveu: :loveu: :loveu:
Pozdro dla Pańci i psiaczka ;)

Posted

Nie dziwię się, ze się myli. Ja znam też Akirę - suczkę. :lol:

Madzika, jak było na wystawie? Mnie niestety nie udało się was wypatrzyć. :(

Posted

No jak bylo.... rece mam prawie pociete przez ringowke ;) A Aki pieknie stal jak sedzia nie patrzal i peszyl sie jak sedzia patrzal :D
Ogolnie ze byl 9 do sedziowania mial juz dosc chcial se pobiegac pobawic sie z innymi ale np nie stac i nic nie robic bo jakis gostek go oglada ;/ Ogolnie mamy ocene bdb zobaczymy co bedzie w opolu

A tak pozatym Aki potem pieknie pokazal pozycje wystawowa( potem znaczy po powrocie do domu gdzie oczka mu poprostu sie zamykaly ) wniosek nastepnym razem musze wstac o 4 rano i przed wystawa psa wymeczyc :D

Posted

:PPP nijaki w sumie sama sie na tym nie znam więc przepisze:
"głowa,kufa dobra ,oko trochę za jasne,poprawna linia grzbietowa klatka piersiowa dobrze rozwinięta okolica lędźwiowa trochę za długa , zad i katowanie dobre wąski przód w ruchu,opada w ruchu

( ja mam wrażenie ze tłomaczący coś tu pozjadał :) Ale przynajmniej wiem ze moj pies ma glowe ^_^

Posted

Wiesz z ruchem byl problem bo po pierwsze Aki sie wynudził czekając na swoja kolej a wszystkie psy wokol biegały ( nie puscil nas wszystkim razem tylko każdego psa po koleji w trójkącie) i jak przyszla kolej na Akulca on przeszedł od razu do galopu A co mu zalezalo :))
w sumie robil wszystko na odwrot pozycje wystawowa jak sedzia nie patrzal a jak sędzia patrzał to kombinował jak pitnac z ringu i pobawić sie z wszystkimi naokoło :D Innymi słowy caly moj Akulec :loveu::loveu::loveu: Którego właśnie za jego żywiołowość i pomysły kocham

Posted

Zajefajnie nie wymienie go na zadnego innego :D:loveu::loveu::loveu::loveu:

Bo Akul jest Moj Moj Moj kochany i bardzo podobny do mnie :P:evil_lol::lol:

A ZE EJST PIEKNY TO WIEM I NIE MUSZE TEGO SPRAWDZAC

Posted

[quote name='Madzika']
"głowa,kufa dobra ,oko trochę za jasne,poprawna linia grzbietowa klatka piersiowa dobrze rozwinięta okolica lędźwiowa trochę za długa , zad i katowanie dobre wąski przód w ruchu,opada w ruchu
Czemu taki ... średnio zły opis :roll: Aki jest piękny i nie ma się co martwić jakimś opisem ... może innym razem się mu uda ;)

• 4 weeks later...