Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madzika napisał(a):
TAk szczerze to on juz przerosl wiekszosc borderow jakie znam:-o I jakos na haslo on dopiero nabierze masy mnie mrozi bo to juz powoli Onka przypomina :D

Ale za to jaaaki piękny wyrasta! :loveu:

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wlasnei nabierze masy :D jak juz teraz musze go wziasc chwile na rece to kregoslup sie odzywa:cool3: A co jak on jeszcze ma ciut... obrasnac i zmezniec :cool1:
Wtedy zaczne szturmowac zagraniczne wystawy gdzie takie duze masywne bordzie to norma ^^

a takie cos dostal ponoc mial sobie dac rade jak narazie wymieka:eviltong:

Posted

hehe... z tymi kośćmi to tak jest - niektóre po prostu zjedzą, inne nie bardzo mają na to chęci, żeby aż tyle się meczyć - mój dostaje obgotowaną wołową kość mniej wiecej raz na dwa miesiące - i tak zjada tylko góra połowe, ale to jego ulubiony gryzak, zwł. na czas kiedy musi zająć się sam sobą^^"

Posted

No ja tez kocham ten park i strasznie mi go brakuje :-(
Ale jak wszystko dobrze pojdzie to w lecie przyjade na 2 tyg z Lala :multi:
Mozemy sie spotkac wtedy jak co :p

• 3 weeks later...
Posted

Znaczy i tu jest malutki problem :(

Akul rozciął sobie wrednie poduszkę i ma na niej otwarta rankę (kawałek opuszka trzeba było wyciąć)goi sie to mega powoli i tak jego występ stoji narazie pod znakiem zapytania :( Bo nie bede go brac na ring poki lapa calkiem nie wyzdrowieje ale jak to już powiedzieliście mamy jeszcze 2 tyg i moze sie uda. Trzymajcie kciuki