Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

On papugi ignoruje gorzej z nimi:cool3::cool3:

bo nie ma to jak ruchome ladowisko i w dodatku pelno wloskow na nim:roll:

Doszlo do tego ze jak spuszczamy papugi Akulec zmnienia miejsce zamieszkania (wychodzi z pokoju badz idzie z kims na spacer):razz:

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HELOO

Madzika napisał(a):
bo nie ma jak ruchome ladowisko i w dodatku pelno wloskow na nim:roll:

Kanarki są chyba bardziej strachliwe i nie zbliżają się do Boogie (nawet je rozumiem :evilbat:
Madzika napisał(a):

Doszlo do tego ze jak spuszczamy papugi Akulec zmnienia miejsce zamieszkania

Boogie siłą nie wyrwie się z pokoju jak one mają latać .... nie puszczam ich przy niej, bo odżywają w niej mordercze myśli :evilbat:

PoZDRO i ProszĘ o FoTkI :evilbat:

Posted

Witajcie! :bigcool::bigcool::bigcool:
Dobrze trafić czasem do fajnej galerii!
Cuuuudny ten Twój piesek!:loveu:
Ty natomiast robisz mu śliczne zdjęcia - zwłaszcza te w liściach:p
...a sam Akira jest cud, miód ...i na pewno słodki łobuz:diabloti:
Papugi z resztą też mi się strasznie podobają:cool1:

...a mam jeszcze pytanie - czym karmisz swoje psio, BARF'em?:razz:

Posted

Stricte BARFem nie (nie lubie ogólnie gotować) czasem mama cos mu ugotuje jak mięso z ryzem i warzywkami ale ostatnio tym wzgardził a mama sie nan obraziła :P

A tak przy okazji dziekuje za mile słowa:oops::oops: On serio jest kochany na zdjeciach a w zyciu diabełek

Posted

Madzika napisał(a):
Stricte BARFem nie (nie lubie ogólnie gotować)
Ja karmie BARFem, ale jak coś gotowanego czasem zje to też nie zbrodnia (jak ma rozstrój żołądka to daje gotowane) i myśle, że to najleprza dieta - więc dobrze dla Twojego psiska:cool1:

To teraz jakieś zdjęcia "prosimy":mad::mad::mad:

Posted

To zdjęcia jest najlepsze! Gratuluję autorowi:lol: A Aki jest prześlicznym Borderkiem. Jak wspomniałam w galerii Kulki - uwielbiam Bordery i mam do nich słabość:loveu:

Dziękuję Madzika za wpis:multi:

Posted

prawda jest taka ze ja też czasem wolał ma Akiego kulka (jak był mały to ja niesamowicie przypominał:razz:) a Twoj "BC" jest przesliczny inny w typie poprostu, jakby sie ludzie pytali to border miniaturka:lol:

Posted

A niech mi bedzie mam humor i ciut czasu pare fotek ekstra aby diabelkowa nie marudzila ze nie daje jak co jutro sproboje obfocic malego z choinka(ktora w tym roku dlugo nie postoi)

Posted

No to pare fotek z serii choinka jeszcze zyje robionych dzis przed kolacja:lol:

http://i143.photobucket.com/albums/r139/kotajka/IMG_6068.jpg

http://i143.photobucket.com/albums/r139/kotajka/IMG_6076.jpg
http://img413.imageshack.us/img413/2680/img6069rl2.jpg
A Akul to moj prezent na wszystkie swieta:roll: (czytaj urodziny, mikolaj gwiazdka zajaczek skonczenie studiow i obrona mgr), dlatego dizs obowiazkowo musial sie polozyc na chwile pod choinka

A tak wygladalo przed porzadkami swiatecznymi Aki planuje akcje sprzatanie

http://i143.photobucket.com/albums/r139/kotajka/Aki335

Posted

Widze, że my też mamy prezenty w postaci nowych zdjęć w waszej galerii :cool3: więć dalszych wesolutkich świąt i duuużo kości i zabawek dla Akiry! :)

Posted

No widzisz niby to BC taka "rozbiegana" rasa a choinke masz całą. Moja już dwa razy lezała na ziemi i ilość bombek sie dramatycznie zmniejszyła, ale i tak sie ciesze, bo raz została przewrócona na stolik na któym stała paląca sie swieczka i ciesze sie, że nie sie nie zajeła...:roll:

Pozdrawiam Ciebie i psiurka:)

Posted

he he Aki to taki diabelek :P mam nadzieje ze juz nie urosnie ani wzrostowo ani wagowo bo jak zobaczy Logana to juz chyba Madzika bedzie lezec na stale na ziemi a nie tylko chwilowo jak ostatnio :PP :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: